- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Лично пространство" - Анкета
Тори, замисли се върху товаМоже би не трябва да изхождаш от факта, че един определен не си е паснал с близките ти
1. Има ли за вас значение дали половинката ви ще ви се обажда поне веднъж на ден(а не вие на нея)? - Страшно важно ми е да виждам двупосочен интерес. Иначе се чувствам нахална, а това ми е голяма болежка. Когато се опитам да се отдръпна, за да не се чувствам нахална, изглеждам свръх незаинтересована, а това е просто защитна реакция.
2. Държите ли да се срещате всеки ден (или всеки свободен за вас)? - Да държа, не. Но не би ми харесало да имам някаква ученическа тип връзка, в която се виждаме "вторник, четвъртък и събота за по 2 часа", примерно.
Важно ми е да прекарваме време заедно, но няма да се сърдя, ако изпуснем чат-пат. Разбира се, стига преди това да не сме се разбрали да се видим. Мразя отменени планове и неизпълнени обещания.
Прекарваме доста време заедно, случвало се е да не спя в нас седмица. Само търча напред-назад с един сак с дрехи за поне 2 дни напред
Топли ми душичката да виждам, че му харесва да спинка с мен в едно легло и да ме търси, когато ме няма.
3. Искате ли да знаете с кого прекарва свободното си време, когато не е с вас?
Да, искам да познавам близките му хора и какво цени в тях като качества, защото говори много за него като човек. "С какъвто се събереш, такъв ставаш"
4. Настоявате ли да ви разказва деня си?
Не настоявам, просто питам "Как си, как мина денят ти, какво прави днес". Ако всеки път ми се отговаря с "ами, нищо", никак няма да ми е приятно.
5. Важно ли е за вас да следва съветите ви?
Ех, че въпрос... На сегашния си приятел не се е случвало да давам съвет за нещо сериозно ("не пуши, когато си болен" не се брои :д) по няколко причини: в учебен план той вече е минал през това, през което аз преминавам; в неучебен - той просто е ужасно досетлив и наблюдателен и няма нужда да му казвам, че ще е хубаво да вземе подарък за близките си от еди-къде-си.
Иначе се ядосвам, когато някой не слуша съвета ми, а аз очевидно съм имала същия проблем като него, но съм го решила.
6. Държите ли да ви казва достатъчно често, че ви обича(дори всеки ден)?
Държа на интерес и на близост. На въпросните думички не, но всяко малко признание ми стопля душичката. Ударила съм в десетката по този въпрос - постоянно ме гушка, усмихва ми се, пощипва ме, нито за миг не съм почувствала незаинтересованост.
7. Според вас обсебващ човек ли сте?
Не мисля.![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-06-2014 на 09:36
Инка, той си пасна с тях, даже влезе твърде надълбоко. Аз за това и не искам. Защото чух какви ли не работи за себе си от близки и приятели, че даже и от баща ми. Разни хора реваха за него даже... Мисля, че по тоя начин си спестявам твърде много от простотията край мен при евентуална раздяла. Интересното беше, че никой не се замисли аз как се чувствам от цялата работа и продължават да разпитват той добре ли е, нищо че той вече си има ново гадже. Реално хората около мен преживяха раздялата ни по-тежко, отколкото ние самите. Кому е нужно това усложняване, знаейки си близките?!
Colouring, и аз нямам половинка, темата не е само за хора с гаджета.
Не, аз нямах предвид самия факт, а базата за изводи.
Която според мен не трябва да съществува. Понякога човек се разочарова или просто някои неща не пасват с конкретния човек, но е хубаво да се подхожда непредубедено към всеки следващ и житейските уроци да се ограничават до самите нас като личности, не да се въртят около други хора.
Не знам, аз поне си мисля, че когато си в сериозна връзка и този човек заема важно място в живота ти, е хубаво той да се познава с други, които заемат важно място в живота ти. Иначе сякаш го делиш, сякаш е кръпка... Не знам, не давам съвети в никакъв случай, просто споделям гледна точка![]()