.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Родителите ви разделени ли са?

Здраевйте,реших да направя тази тема,защото в последно време забелязвам,че доста родители се разделят. Ако и вашите родители са разделени може да напишете как сте се чувствали и как преодоляхте раздялата им. Така другите деца/тийнове на които родителите се разделят може да намерят начин как и те да го преодолеят.

За съжаление да. Причината е, че баща ми почина преди 3 години от заболяване. По-лошо е от развод, защото никога повече няма да го видя. RIP Daddy!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    За съжаление - не.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Бяха на път.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Разведени са от 11 години, майка ми е женена втори път. Доволна съм като цяло. Имам си и сестричка от втория брак, което ме прави още по-щастлива.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Не са и се обичат много всеки ден си казват "Обичам те" и се наричат коте,пиле и тнт,а са женени повече от 24 години и никога не са се карали за нищо

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    бях малка, но не чак толкова. беше ме страх да се не разделя окончателно с единия от родителите ми. не исках да живея далеч нито от майка ми, нито от баща ми. преживява се. в последствие разбираш, че раздялата е едно от най-правилните решения пред това да виждаш как родителите ти се карат и не се разбират. свикваш. два-три месеца след това вече не ти прави впечатление. можеш да си и по-облаготелстван, ако и двамата ти родителя живеят в един и същ град. тогава може би би било по-лесно. майка ми живее много далеч и се виждаме няколко пъти в годината. е, има риск да охладнееш. ще си гузен/а, защото не се чувстваш гузен/а от този факт. такъв е животът :Д

Да разделени са и няма нищо за преодоляване тва си е работа на големите

Супер фен Аватара на shmatarok
    Слава Богу, да. Прави ми впечатление, че доста от бг приятелите ми са така, тук сякаш по-рядко се срещат разделени семейства.

Мега фен Аватара на tori
    Разведени са. Разделиха се преди близо две години за месец, после се събраха, след тва пак се разделиха за месец и ся пак са заедно. „Бий ме - обичам те. Умри - ще те взема.“ е прекрасна приказка за нашите. Ама нека, те мойте нерви като корабни въжета - нека скачат отгоре им. Що да не?!

Мега фен Аватара на draid
    Не са разведени.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Не са, но бяха на път...

Супер фен Аватара на skate
    разведени са вече 16-17 години и цял живот съм живял с майками и приятеля й,докато не се преместих на скоро.Баща ми живее в същия град и няма промлем да излизаме,но все се питам какво ли щеше да е,ако не се бяха развеждали...явно никога няма да разбера :Д:Д

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    За съжаление - не.
    даааааааааа

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Разделени са от 13 г. горе/долу, а са разведени от 6/7г. Логика. Има недостатъци, разбира се, и в началото е гадно, но се свиква, а и понякога наистина е по-добре така, както са споменали по-горе.

И моите са разведени от 8 години . Честно казано ми олекна като се разделиха :дд , защото постоянно имаше скандали у нас . Общо взето малко са хубавите спомени с тях двамата заедно , защото в повечето време се караха , даже и понякога баща ми удряше майка ми и не е лесно да те отгледат в такава среда от малък/ка . Когато се разведоха бях на 7 год . Ама после се събираха и разделяха постоянно след развода , а тамън се бях успокойла :дд .

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Даа

Мега фен Аватара на strawberry88
    Моите са се развели още когато съм била на 2. Никак не съм го приела, защото съм била много малка. Свикнала съм с този факт. Не помня/нямам представа какво е да се прибереш у дома и да имаш и майка, и баща. Винаги е било само едното. (: Иначе живея с баща ми.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Не са и се обичат много всеки ден си казват "Обичам те" и се наричат коте,пиле и тнт,а са женени повече от 24 години и никога не са се карали за нищо
    Ооо. <3

//дап, разведени са, слава богу

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Разделиха се, когато бях в 5-ти клас. Разведоха се преди две-три години.
    Не реагирах никак, дори бях облекчена, никога не съм ги възприемала като семейство и постоянно имаше едно ужасно напрежение вкъщи. Определено е по-добре да се разделят, щом нещата не вървят, отколкото да се опитват да са заедно само заради детето.

Супер фен Аватара на paradosou
    Ама че тема... Струва ми се, че идеята й не е съвсем да дава насоки по отношение на преодоляването.
    До последно не бяха разделени и се отнасяха един с друг както си трябва .

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не, семейство са вече почти 34 г.
    Welcome to the Jungle...

Не помня много от баща ми, но е бил добър човек според мама. С друг мъж не съм я виждал

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Никога не са били разделени. Не познам друго здраво и сплотено семейство като моето. Имах/имам? най-доброто възможно детство. Баща ми ми е разправил как любимия ми дядо се е притеснявал, че се оженва късно, но като се е запознал с майка ми е разбрал, че чакането си е струвало. Жалко е, че мненията във форума са представителни за българската действителност, ако приемем, че почти напълно съвпадат с тези на познатите ми.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Къв е смисъла от тая тема само да попитам аз?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си