.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О и още нещо, много добре знаем, че майка ти и баща ти са с лични облаги по морето специално от ГЕРБ (Бойко Тиквата), свързани с узаконяването на незаконни постройки. Знаем, че си пристрастна, така че можеш да замълчиш специално на тема "мама и тате". Далаверите по морето са стара схема. Поеми там семейния бизнес, прави пари на гърба на хората - лижи задниците на олигарсите и тихичко, поеми по пътя на баща си, така е правилно! Едни да се дуят, други да умират, а накрая на деня обяснявай как плачеш за бедните, щото длъжността която баща ти заема, изрично му забранява да има собствен бизнес (който предполагам е на името на майка ти или на нечие друго) в тази сфера той трябва да е безпристрастен, а сигурно изпълнява поръчки и пали бизнесите на хората по-морето. Да не споменаваме и връзките му с криминалния свят (които отдавна са проверени) които взаимосвързват Бойко > баща ти < ТИМ. Но както и да е, няма да говоря повече, само ще гледам ся как ще се оправдаваш
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    О и още нещо, много добре знаем, че майка ти и баща ти са с лични облаги по морето специално от ГЕРБ (Бойко Тиквата), свързани с узаконяването на незаконни постройки. Знаем, че си пристрастна, така че можеш да замълчиш специално на тема "мама и тате". Далаверите по морето са стара схема. Поеми там семейния бизнес, прави пари на гърба на хората - лижи задниците на олигарсите и тихичко, поеми по пътя на баща си, така е правилно! Едни да се дуят, други да умират, а накрая на деня обяснявай как плачеш за бедните, щото длъжността която баща ти заема, изрично му забранява да има собствен бизнес (който предполагам е на името на майка ти или на нечие друго) в тази сфера той трябва да е безпристрастен, а сигурно изпълнява поръчки и пали бизнесите на хората по-морето. Да не споменаваме и връзките му с криминалния свят (които отдавна са проверени) които взаимосвързват Бойко > баща ти < ТИМ. Но както и да е, няма да говоря повече, само ще гледам ся как ще се оправдаваш
    Ахаххахахахаххахахахаххах ахах. Ти си ненормален, честно. Ще кажа само, че ГЕРБ е партията, с която се борим, за да преживяваме, оттам нататък всичката простотия отпада.

Не ти е добър източника, съжалявам. ;/

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ахаххахахахаххахахахаххах ахах. Ти си ненормален, честно. Ще кажа само, че ГЕРБ е партията, с която се борим, за да преживяваме, оттам нататък всичката простотия отпада.

Не ти е добър източника, съжалявам. ;/
    Сорка, друго ми обясняваше за личните приятели на вашите, Бойко, Борисчо и прочие, което очевадно е лъжа за Борисчо.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-06-2014 на 15:58
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Ся к'во става, за кое лъжеш? KEKEKkekekekekK
    Dr. Gregory House

Сорка, друго ми обясняваше за личните приятели на вашите, Бойко, Борсичко и прочие, което очевадно са лъжи.
    Ахахаххахахаха. Казвала съм ти, че Бойко е бил учител на баща ми, да. Но това не значи, че му е приятел. Има доста неща, които съм спестила така или иначе, така че не си мисли, че можеш да ми направиш нещо.

Що ми слагаш думи в устата.
    Контра протест не сме правили - правихме протест за повишаването цените на тока и всъщност беше на друга неправителствена организация.
    Плакатите се правят, не съм казвал за лепене - аз бях по-скоро кординатор и организатор, на такива дейности. Флаерите също се правят (това имах предвид под печатане)
    А дали съм никой, поне правя нещо и не съм курва, напротив имам ясно изразена позиция и не ме е срам, ти от друга страна си точно форумният маняк, който пише пълните идиотизми и никой не ти разбира глупостите, да не говорим, че това да скачаш по един човек защото е от някоя си партия (няма значение коя) показва с колко ниска култура и възпитание си, всеки има лично право да бъде от този от който му е кеф. А доколкото виждам оборих малката с една снимка, на която ясно пише, какво имам право. Ти по цял ден висиш в тоя форум не аз, нещастника си ти, защото само плюеш по държавата без нищо да вършиш (прост народ) и само се оплакваш. Сорка баце, жалък си.
    Dr. Gregory House

Що ми слагаш думи в устата.
    Контра протест не сме правили - правихме протест за повишаването цените на тока и всъщност беше на друга неправителствена организация.
    Плакатите се правят, не съм казвал за лепене - аз бях по-скоро кординатор и организатор, на такива дейности. Флаерите също се правят (това имах предвид под печатане)
    А дали съм никой, поне правя нещо и не съм курва, напротив имам ясно изразена позиция и не ме е срам, ти от друга страна си точно форумният маняк, който пише пълните идиотизми и никой не ти разбира глупостите, да не говорим, че това да скачаш по един човек защото е от някоя си партия (няма значение коя) показва с колко ниска култура и възпитание си, всеки има лично право да бъде от този от който му е кеф. А доколкото виждам оборих малката с една снимка, на която ясно пише, какво имам право. Ти по цял ден висиш в тоя форум не аз, нещастника си ти, защото само плюеш по държавата без нищо да вършиш (прост народ) и само се оплакваш. Сорка баце, жалък си.
    xD Край, сам се насра. Мазал плакати и флаери , ОЛИЦЕТВОРЯВАЛ БСП . ихааааа, че работа. Ихаа, каква благотворителност до изборите, и сега в годишен отпуск? :Д Готвене за следващите избори.. :Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ахахаххахахаха. Казвала съм ти, че Бойко е бил учител на баща ми, да. Но това не значи, че му е приятел.
    Уточни по какво му е бил учител, защото тоя галфон не може да брои до десет.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Как да правиш рекет разбира се, баща й е хотелиер на морето = мутра. Oлд скул, пък и само там и в столицата останаха от старите едновремешни качествени мутри Навсякъде другаде - отрепки и мизерници ;д
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на anonymous908491
    [B]Как да правиш рекет разбира се
    Ако точно това ги е учил, щяха да умрат от глад. Тиквата беше на толкова ниско ниво, че ходеше за кафе и вършеше работата на момче за всичко.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не знам честно казано, трябва да го питам. Като се приберат, обещавам! ;д

По твоята логика, Цветомире, всеки несебърлия е мутра. ;/

По твоята логика, Цветомире, всеки несебърлия е мутра. ;/
    Че то не е ли така? Поне останахте една от малкото читави групировки там. Но на морето има бизнес, а т'ва е което им трябва на хората ;д И не ми казвай, че ги няма дебеловратите в несебър, че ще се смея - да не казвам и за едни истории, там баща ти с кой пиел и бла бла и к'ви са им прякорите.. ся извинявай, ама хора като Очите, Клюна и прочие не са от най-миролюбивите и съвестни граждани ;д
    Dr. Gregory House

Аз не те заплашвам, подигравам ти се- виж ся снимката и искам отговор и за нея. К'во ся май се оказа, че мога да съм над СИК и РИК, а?
    Dr. Gregory House

Аз не те заплашвам, подигравам ти се- виж ся снимката и искам отговор и за нея. К'во ся май се оказа, че мога да съм над СИК и РИК, а?
    [19:00:05] *: samo za info
    [19:00:08] *: tiq dokumenti sichki gi imat
    [19:00:11] *: koito sa zastypnici ;d
    [19:00:42] *: anarchy e liceto na bsp
    [19:00:56] *: rezultata e spravedliv
    [19:00:56] Lynn: Мда, и аз това си помислих, но не бях сигурна.
    [19:01:20] *: a i vinagi tva moje da e na brat mu
    [19:01:24] *: i prosto da povtarq dumite mu
    [19:01:32] *: no nali ne moje da zapomni sichko i za tva se byrka

Много тъжно. ;/

[19:00:05] *: samo za info
    [19:00:08] *: tiq dokumenti sichki gi imat
    [19:00:11] *: koito sa zastypnici ;d
    [19:00:42] *: anarchy e liceto na bsp
    [19:00:56] *: rezultata e spravedliv
    [19:00:56] Lynn: Мда, и аз това си помислих, но не бях сигурна.
    [19:01:20] *: a i vinagi tva moje da e na brat mu
    [19:01:24] *: i prosto da povtarq dumite mu
    [19:01:32] *: no nali ne moje da zapomni sichko i za tva se byrka

Много тъжно. ;/
    Чакай малко в какво се бъркам? И това е документ за "представител коалиция" не за "застъпник" защото аз не бях застъпник. първото, което е. Второ, брат ми се казва Цветомир? ГГ фък лоджик ;д
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си