.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Моме на снимката има Име застъпниците и наблюдателите имат право само да гледат, даже нямат право да се доближават до масата с бюлетините в броенето, аз мога да отменям решения на СИК и РИК, ако сметна, че са неправилни и събера мнозинство от 6 души в дадената избирателна секция.
    Ако примерно, някой се опита да махне валидна бюлетина - или ако се опита да впише невалидна такава (най-малкия пример, който снощи го имаше)
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Къде казах, че съм мазал плакати и флаери, моля те?
    Ти нормален ли си? Можеш ли да четеш? Аз ли кофти се изразявам, или не ти схващам логиката?! ВТФ
    Спирам спора, че споря с психично изостанал пропаднал прошляк и предубедено хлапе под контрола на мама и тате.
    Някои хора да си проверят фейсбука бай да уей.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Моме на снимката има Име застъпниците и наблюдателите имат право само да гледат, даже нямат право да се доближават до масата с бюлетините в броенето, аз мога да отменям решения на СИК и РИК, ако сметна, че са неправилни и събера мнозинство от 6 души в дадената избирателна секция.
    Ако примерно, някой се опита да махне валидна бюлетина - или ако се опита да впише невалидна такава (най-малкия пример, който снощи го имаше)
    Знам ги путките като теб, които се имат за големи връзкари. Ей точно такъв червен боклук го бяха назначили преди години за председател на комисията за наблюдение, който много се раздаваше, сам звъня на СИК, защото един човек го направи на раздробен салам и накрая тъпака отнесе той глобата от СИК, а не подчинените. XD

Също така комисия за наблюдение няма Пак си в грешка.. Има СИК там може и да е бил председател някои от БСП, във всеки СИК е различен човек и като цяло навсякъде има хора от различни партии да се топят едни други при евентуални проблеми, но такова животно като наблюдателна комисия, че и председатели да си имат, няма. Има нещо подобно - но то не е под конструкция, а просто различни не-правителствени организации изпращат хора да наблюдават броенето (без право на глас) и по един човек в секция от всяка партия, който да вземе подпечатания протокол от изборния ден и да го занесе някъде си (където му е казано) и да оспорва евентуални грешни решения.
    Dr. Gregory House

лол и ми вадиш линк към уикипедия с групировката СИК? Абе момче ти въобще в час ли си? Наред ли си? Струваш ми се доста изпушил, невменяем.. от къде да знам как да го нарека. Шизофрения имаш май, лекувай се.
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си