.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Харесвам едно момиче от класа

Здравейте, аз съм момче на 14 и харесвам едно от момичетата в моя клас. С нов клас съм от 15.09, защото съм и в ново училище. С това момиче не сме говорили много, а и аз нямам смелостта да я заговоря (доста съм срамежлив). Притеснява ме това, че започна ли да говоря с нея и започвам да говоря глупости. Дори въпросът да е какъв час имаме сега. Когато съм с приятели, в които има и момичета и момчета, си говоря свободно и без да правя някакви идиотски коментари. Обаче, когато започна да говоря с момичето, което харесвам, започвам да говоря глупости, забравям си думите, пускам адски тъпи шеги и общо взето започвам да се държа, като най-големия идиот на тази планета. Няколко пъти става така, че погледите ни се срещат, аз я гледам в очите и тя мен и така около 10 секунди и някак си става неловко.

Има и друг проблем, който е доста по-сериозен - най-добрият ми приятел, с когото сме почти постоянно заедно, изглежда, че я харесва, а и тя може да го харесва.

Някакви съвети как да преодолея тези проблеми?
    Последно редактирано от TheBlAaAck : 10-06-2014 на 17:40

Явно толкова я харесваш, че си гълташ граматиката. Нормално е, спокойно. Просто се опитай да се сближиш с нея, говорете си. Покани я да излезете.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Виж, донякъде зависи от кой град си. Софиянките сме по-спокойни да показваме чувствата си. Така че, от къде си?
    А за другото момче, нали ти е добър приятел - просто го питай коя от класа смята за сладка или пък го питай какво мисли за конкретното момиче и ще разбереш.
    Ако не я харесва нямаш проблем да я впишеш в групата на момчетата и да започнеш да я каниш, когато излизаш с тях, а когато си готов да излезете само двамата.
    Момичетата на тази възраст много обичаме комплиментите, а и момчетата да ни заглеждат или да задържат очите си, когато ги гледаме.

Цитирай Първоначално написано от smiley11 Виж мнението
    Виж, донякъде зависи от кой град си. Софиянките сме по-спокойни да показваме чувствата си.
    Останах безмълвна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Останах безмълвна.
    Добре, изразих се грешно! Имах предвид хора, които познавам от други градове. От наблюдението ми над тези момичета си направих извод, че те могат да чакат и цял живот, а аз бих рискувала. Разбира се, след като опозная момчето поне малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си