.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен
    Опс, стара ти е вече информацията,therichbitch . От години няма паралелки шайсета в НЕГ, поне от 5-6. Вcичките 5 (без двата класа лайстунг)се водят ДСД до края. Измисления изпит след 9 клас още си го има, но от него не зависи нищо, пълна проформа, която някои преподавaтели приемат като контролно или класно. Паралелките си продължават в същия състав и пренареждането им е факт едва след 10 клас, при избора на профили, тоест без каквато и да е обвързаност с немския. Спрени да се явят на изпита има, но те стават ясни буквално месец-два преди писмения. Немците просто не допускат разни съвсем боси и голи и такива, които не спазват сроковете за предаване на папките. Но дори и отрязаните са си учили в периода 9-12 клас рамо до рамо с другите, по съвсем същата програма.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Опс, стара ти е вече информацията,therichbitch . От години няма паралелки шайсета в НЕГ, .
    Много тъжно, 2010 завърших
    сигурно вече няма и изпит по английски за лайстунг

Повече от фен
    Така е, няма. Има само писмен и устен по немски. Доколкото знам, предвид природо-математическия профил на лайстунг, преди са се взимали предвид и оценките по математика в 8 клас. Може и да не съм разбрала. Сега такова нещо няма.

И мерси, знаеш за какво

Към автора на темата - забравих нещо да напиша вчера. Немският факултет на ТУ провежда курсове за ДАФ. Отделно е и изпитен център. Чувала съм, че като продължителност са по-големи, като цена по-приемливи в сравнение с тези на Goethe Institut, а като качество на услугата същите.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 10-09-2014 на 22:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си