- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Много ям и спрях да спортувам
Именно. Тия хитри трикове са много подценявани.
А всъщност е точно така - като си напълниш хладилника и шкафа с полезни неща и ти се прияде в 12 вечерта, какво - ще седнеш да си пържиш картофи ли? Или ще излезеш до денонощния за чипс (добре де, всички сме го правили, ама вероятността да те домързи е далеч по-голяма). В най-лошия случай ще излапаш малко черен шоколад, който придвидливо си купила. За късно похапване си сложи купичка йогурт, нарежи си банан, сушени плодове и ядки - ще ти засити глада за сладко
Взимай си неща за прихапване, за да не се налага да опираш до джънк фууд, когато си навън.
Не забравяй, че преди всичко сме животни. 98,8% ДНК сходство с шимпанзе, 75% с мишка, 50% със скапан банан![]()
А и "напредването" на обществата е доста субективно. Защото докато ние пишем във форум и си цъкаме на смартфончета, в Африка умират от ебола... Кел файда от тия технологии.
мисълта ти е обърната
не води към прогрес, а успокоение
Предпочиташ да си мислиш колко си близък генетично до мравките или какво можеш да бъдеш?
за смъртността в Африка също е отговорен този фактор
ако не се центрираха ресурсите в ръцете на малцина щеше да е по-добре
Не съм и искал да има прогрес, защото искрено смятам, че е така и не мисля, че трябва да го доказвам по някакъв начин.
Няма как да са центрирани в ръцете на един, защото пак се връщаме към лакомията и неоправданите "идеали" към които се стремим, за да се изявим като нещо повече от някой друг (било то човек, държава, нация, дори животно).
1. Защото тая тема е много по-интересна и обширна.
2. Вече писах по темата.
3. Не ми казвай к'во да правя!?