- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Кой е по-значим и полезен за обществото и защо?
Интернета ми е много. Освен да ''отпочивам'' го използвам за информирам, да уча, да следя новините и времето, да комуникирам с колеги и тнт.
S класата е едно удобство, което не незаменимо и можеш съвсем спокойно да я смениш с друга.
Не че без интернет е невъзможно, но ще ми се налага да плащам за компютърна зала. Той е като телефона. Никой няма да те търси за работа с писма и гълъби.
Това са жизнено важни неща за всички хора в 21-ви век, ако искат да водят нормален живот и са широко достъпни, а S класата е газария.
Че нали имаш телефон за комуникация? Има библиотеки за информация.
Никоя друга кола няма да ти осигури комфорта на S класата => няма аналог.
А за циганите - спиране на социални помощи, - създаване на трудови лагери (за пари), създаване на задължителни трудови лагери (за престъпници от затвора) , връщане на казармите и редовните войски за охрана на трудовите лагери!
Не, не ме задоволява... Това е като с жените... Всички имат дупки, ама ти не искаш да си с дебеланата Берта, а с изваяната Марийка, нали?
Да, в някоя от другите теми ти споменах за стругаря във Виница... Човека взима почти двойно на останалите, но е факир... Съответно всеки, който има нещо сериозно за правене, ходи при него.
За комуникация си имаш телефон, а за образованието - библиотека... библиотеките не те ли задоволяват?
Колко взима този стугар, да отида да го видя? Сигурно ще е някой шейх.
Тез дето взимат, ама взимат ти казвам, в повечето случай достигат до ушите на онези от тим, които им взима работата.
Така значи. В библиотеката няма всичко.
Има нещо като поща, презентации и квото се сетиш. не всичко е телефон.
Интернета е за всеки, който иска да се развива в днешно време.
И ако не беше така, щеше да стурва 2000 лв, не 20.
А това, че ти си си наумил, че без еС класа не може да се живее удобно и трябва ако имаме пари да се купуват все нови коли, а старите да се трупат на сметищата.. е твой проблем. Доказваш, че си изцяло зависим от материалното и не можеш да живееш добре без него. След 200 години ще има някой като теб, който ще сравнява нашите шейхове, които за него ще живеят толкова окапано, че няма на къде.
Не, не е "шеих", но си живее доста прилично бих казал...
Я ми кажи едно нещо, дето да го няма в библиотеките, а да го има в интернет!
Естествено, че S класата е по-удобна от голфа... Естествено, че последната S класа ще е по-добра от предпоследната в повечето аспекти... Естествено, че ще се стремиш към най-доброто и в това няма нищо лошо...
Не ме разбирай погрешно... Аз нямам нищо против това чистачката да взима дори повече от мен, но просто е неестествено и няма как да се задържи дълго време... Мен не ме интересува кой как си разпределя парите или как ги е спечелил, стига да не ми пречи моята работа да върви...
едит: Хахах, не, не от мен, а от някой, занимаващ се с това, с което искам да се занимавам аз когато завърша... Още съм никой...![]()
Има лошо за природата.
Значи трябва последната да караш, а по възможност и да не си се раждал преди последната да излезнала на пазара, защото като умреш ще има много по-хубави?
В библиотеката много неща няма и трябва да се поръчват от майната си за много пари.
В интернет има доста полезна информация и много хора за обмен на същата.
Дай и тока да не си плащаме. Дай и телефона, защото можем да отидем пеш. Дай да и бъбрека си продадем.
хахахах Недей да сравняваш последната еС класа с интернета, смешно е!
20 лв няма да помогнат на никого съществено, пък и 100000, ако е единичен случай, а не МАСОВ.
Монопололните мега големи фирми ще те притискат с по-изгодни цени и ти ще фалираш. Така е с млекопроизводителите. Млякото се продава на стотинки и всички дребни собственици фалират. А един човек обира хиляди. Изнася продукцията за чужбина, забогатява, а народа гладува.
И стругаря предполагам, че може да кара еС класа и лети със самолети- частни?
За ква природа е лошо, ве, новите коли замърсяват пъти по-малко от дъртите кошници, дето караме...
Кажи ми какво ти е затрябвало, а го няма в библиотеката... Освен ФБ и тийнпроблем...
Не, смешно е как бягаш от отговорност и не стоиш с действия зад думите си... За да стане масово едно нещо, трябва от някъде някой да го започне...
Все едно димитар като стана вегетариянец, заради животните и някой го последва?
Все едно оня дядо Добри като дарява нещо, някой го последва?
Все едно като затвориха казармата, някой отиде доброволно и всички го последвахме?
В библиотеката далеч няма почти нищо, а нещото се изчерпва, а другото е с пари! И книгите са на по 20 години.