- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Смятай, дори да четеш не можеш. Не съм варила банана, а киноа-та. Банана го намачках и завъртях в тенджерката. Кой вари банан, по дяволите?!
А това за млякото лично аз съм го казвала милиони пъти. Кутия мляко купих за първи път от месеци. Това, че знаеш, че плодовете не били десерт - биг дийл. Знам го от приблизително 10 години. Мога да ти изредя хранителните характеристики на овесените ядки, киноа-та и червената леща сега, веднага. Общи калории и протеини + останалите условно. Яж си сухите супи и марулята с крутони и риба тон (което наричаш салата) и не се чувствай длъжна да ме "разочароваш". Погълнала си тонове натриев глутамат и претендираш да разбираш от храна? Ха! В последните си три-четири страници от постовете ти не намерих мнение в темата за менюто, на какво отгоре си позволяваш да критикараш, и то високомерно?
С теб е пълна загуба да се спори, доказвала си го многократно. И не, не е комплимент.
По темата: Намерих си био червена леща на някаква смешна цена, нямам търпение да си получа рецептата от мама за крем супа от леща с много подправки <3
Тази вечер направих пуешко на тиган с доматен сос.
За утре планирам малко спанак, ако все още е жив.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-17-2014 на 21:56