- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
и надолу си попива и си се овкусява страхотно
иначе не става само с дърпане, трябва и да си чупиш :д
и е важно да се яде, докато е топличко :д
Последно редактирано от galaxy29 : 10-19-2014 на 22:37
ще го пробвам утре , ама с питчици, защото цял хляб няма да се изяде :Д
за всеки по една питчица, не обичам да деля![]()
аз за повече хора правих и взех голям, но има и малки хлебчета :д
поотделно ми се губи смисълът, много изолирано ми изглежда ;/
онзи ден ме мързеше да си направя салата и се набутах в на сестра ми и тя ме биеше през пръстите :д
ядем да, но не и сега :д
басии кога ще го кача това ниво, поне да ми даваха парици, като на анархи ама не :\
Няма да съжалявате за макароните, станаха даже по-вкусни отколкото си мислех, аз малко промених рецептата, попринцип се прави само с различни видове сирена, ама аз добавих и малко саламче ;D Хубавото е че може да добавиш това, което имах в хладилника, после споделете как се е получило и при вас
Лилaнда, не съм опитвала рукола, от рода на марулите ли е, ако ми допада айберг, китайско зеле и тем подобни, мислиш ли че и това ще ми хареса?
Последно редактирано от TheDevilInMe : 10-20-2014 на 05:23
cuz I swear, I don't care ... ;]]
То моето беше по-скоро натравяне. Беше на първия учебен ден в 8-ми клас, бях в много голяма еуфория, ядох една салата и след половин час изпих едно бяло фрапе. Сурова/консервирана риба с мляко не се яде по принцип, но кой да го обмисли.
Вече ям в малки количества, но все още ми е притеснено след 3 дена едвам ставане от леглото и една седмица на орбазон.
Аз редовно ям риба с млечни продукти и нищо ми няма. Винаги съм си мислела, че това е по-скоро мит.
Руколата и царевичната салата са много по-вкусна от всякакви други треви според мен.
Днес нямаше риба тон, затова сандвичът е с яйце.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да ви кажа, не съм се зачела подробно да видя дали има основа за подобно твърдение, но и аз от малка не ям риба със сирене или яйце. Вкъщи никога не се е правила риба със сметанов сос, като се замисля. А аз много обичам салата с риба тон и йогурт дресинг, но бая се позамислих преди да се осмеля. Нищо не ми се е случвало досега, а дори съм използвала готов дресинг.
И аз съм яла риба със сметанов сос, облизах си пръстите иии нищо ми нямаше. Може би е до организъм.
А иначе рукола и магданоз са двете зелении, които най-много мразя.
Бях се объркала веднъж от Метро да си взема готова нарязана зелена салата и се наложи да отделям руколата, която не бях забелязала, а беше доста в пакета (puke)
Последно редактирано от Dollie : 10-20-2014 на 15:03
браво, научила си си урока
аз рукола обичам, но по мъничко
а сирене май само обикновено краве и овче си обичам
козе рядко може да ми хареса, в повечето случаи го ям насила, защото е полезно и го мешам с разни неща, че да не го усещам
синьо обичам само в на братовчед ми млечния дресинг
кашкавал и пармезан обичам
и всички останали са ми гадни май
Оо и аз сирена много обичам, с изключение на козе.
Моцарела, Филаделфия, Синьо, Пармезан.. ммм
ew, рукола
адски много мразя, не знам защо я бутат навсякъде и то по толкова много, при все, че е доста силна като вкус
много ми е гадно като си харесам някой сандвич/салата и в него/нея има рукола и трябва да си играя да я махам :/
пък скоро ще се прави такова хлебче в нас, така ги виждам нещата, по-малко разбира се
+ зелена салатка за мен и някаква пържолка/кюфтенце за Андрейчо, че е претенция и не можел да се наяде без месо
http://sunshineskitchen.com/chocolat...utter-filling/
Наричат се макарони![]()