.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Там съм висял 40 минути да гледам как никой не може да мине, щото левия завой е решил да затапи. За самата кола Руски паметник е по - кофти, случи ми се да ми се отдели гумата от джантата при преминаване с около 50 през стърчащите релси.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на draid
    Ей като тая има VTI за японския пазар 1.6 по 180 коня, ама са само с десен волан. Все пак тук вкарват 160 коня VTI на тоя модел, ама много гори. Въпреки, че дори 160 върви страхотно на това купе, те и 90-тките 1.4is са доста пъргави и здрави. Като цяло ти трябва кола от тоя калибър, особено за София и за първа. Тия хонди се намират на цени от 2500 до 4000 за 1.4is, данъка им е малък, пъргави са, горят малко и са адски здрави. Аз в последно време покарах една такава за замяна на Nissana само че coupe 105 коня. Майка ми кара обаче хечбек вече 8г и нищо не е правено по нея, а тя кара много и хич не пази. Аз лично не бих взел френска и италианска кола на повече от 5г, а и като цяло е под въпрос дали изобщо пак бих се качил на такава. Хубави са, возят значително по-меко от Японски/Немски коли, обаче са много слаби.

Кабриотата от своя страна са тежки, значително по тромави и според мен лично несигурни, особено тия с мек покрив.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Там съм висял 40 минути да гледам как никой не може да мине, щото левия завой е решил да затапи. За самата кола Руски паметник е по - кофти, случи ми се да ми се отдели гумата от джантата при преминаване с около 50 през стърчащите релси.
    Че кой влиза с 50 в кръгово, че и в това на Руски ? Нормално, хубаво че не си изкривил джанта.
    Последно редактирано от draid : 10-25-2014 на 17:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си