- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ниско образовани са циганите. Всичките други с около средното ниво просто не се интересуват достатъчно.
абе не искам да ставам пиар на никой политик
казах си мнението, това е.
ще спрат например турските новини, ще прекратят строежа на джамии, няма да им дават никакви права в управлението а от там и навсякъде. - на партийно ниво и по всички етажи българите ще ги изместват..
Иначе, ако ти гласуваш за атака само заради http://vbox7.com/play:f4d31885&start=2 , то значи си образован точно толкова, колкото и подкупените цигани. И още повече ми смъкваш оптимизма, че българите са умни. Ами не, доказваш, че народа ни е прост, християните са прости, българите са прости, толкова прости, че се заслужават всичко....... Демокрация - власт на простаците.
и какво като спре новините на турски език в Германия да не би да имат новини на турски език
В България има достатъчно джамии. В България в момента повечето църкви се строят почти изцяло от благотворителност, да не мислиш, че държавата дава пари за строеж на църкви.
Как няма да им дава никакви права, кой ти ги е казал тези неща.
Каквото е Орбан в Унгария горе-долу това е и програмата на Атака.
Ми не знам дали народа е прост, те точно простите се мислят за много умни.
Последно редактирано от defender : 10-27-2014 на 20:54
хахах, добре, предлагай им да членуват в Атака хахха
Прост е народа, прост....
ето ей за туй няма да искат
какво ти става корабе, всичко наред ли е...
нищо не ми става на мен, но вие предлагате нереални неща.
говорите в някакво далечно бъдеще, за някакви утопични светове.
А ти се палиш и вече си станал истински партиец. по тази Атака. та чак и на турците я предлагаш.
ей тва е, не мислиш, ами си правиш изводи по чутото и видяното от пръв поглед .
както на скоро казах.. над 1 милион са гласували само за герб...после бсп, атака..Ами не сме ли прост народ?!
демокрацията ти виновна ;д
Никакъв партиец не съм, имам супер твърди принципи и ако някой ги наруши веднага се отказвам от него.
Покажете ми, че Волен Сидеров наистина заплашва българските турци да им отнеме правата на равноправни граждани и веднага се отказвам да гласувам за него
Всъщност няма български турци, та са си българи, а ако се самоопределят за турци тогава, защо имат български и паспорти.
Въобще какво означава България да отнемала правата на турците, какви турци ве, те щом са се съгласили да живеят в България и да имат български паспорти, значи са българи и би трябвало това да значи, че приемат българските правила.
Изобщо, баси обърканата работа.
Последно редактирано от defender : 10-27-2014 на 22:59
хахаха. пак бабини приказки
имам чувството, че нарочно ги измисляш едни, колкото да има нещо написано...