.
Затворена тема
Страница 136 от 354 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 8834
    Мега фен Аватара на galaxy29
    да, теб те сложи
    започвайте да й задавате въпроси

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    На колко точно години си?
    Разкажи повече за себе си - откъде си, къде учиш, какво, с какво обичаш да се занимаваш?
    Бебето планирано ли беше? Ако не - как се случиха нещата? :Д
    Каква беше реакцията ти като разбра, че си бременна? А на таткото? А на родителите ви?
    Как се промени животът ти след раждането? Остава ли ти време за срещи с приятели/забавление/развитие? Убедена съм, че нещата могат да се съчетаят, така че как го постигаш ти?
    Имате ли сключен граждански брак? И всъщност какво ти е мнението за брака? Ако сте правили сватба - опиши ми я, ако не сте - опиши ми как си я представяш.
    Спокойно бебче ли ти се падна? :Д

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Как избрахте името на детето?
    Правихте ли вече прощъпулник?
    Как успявате да запазите пламъчето на любовта с мъжа ти?
    /той не е при теб,нали?/
    Романтична натура ли си? А той? Разкажи някой мил спомен
    Къде,кога,как му каза за пръв път,че го обичаш?
    Къде,кога,как се запознахте?
    Къде,кога,как го запозна с вашите?
    Успяваш ли покрай детето,ученето и битовизмите да отделиш време само за него?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    На колко точно години си? 22
    Разкажи повече за себе си - откъде си, къде учиш, какво, с какво обичаш да се занимаваш? От Пловдив съм, студентка в УНСС, специалността ми е счетоводство. Обичам да правя сладкиши, да се разхождам, да гледам сериали, да правя, неща, с които бих зарадвала любимите си хора.
    Бебето планирано ли беше? Ако не - как се случиха нещата? :Д И да, и не... и двамата искахме да имаме дете, просто не предполагахме, че ще бъде точно сега.
    Каква беше реакцията ти като разбра, че си бременна? А на таткото? А на родителите ви? Честно казано бях много уплашена и стресирана, за разлика от мъжа ми, който беше по-спокойния и хладнокръвния от двама ни. Нашите бяха доста изненадани в началото, но ми казаха, че решението за бебчето си е изцяло мое и аз си решавам какво ще правя. А в момента съм сигурна, че го обичам повече от мен дори!
    Как се промени животът ти след раждането? Остава ли ти време за срещи с приятели/забавление/развитие? Убедена съм, че нещата могат да се съчетаят, така че как го постигаш ти? Промени се много и то за добро. Станах много по-търпелива, внимателна, грижовна и подредена, преди това бях ужасно разпиляна. Със сигурност можеш умело да балансираш. Уикенда често излизам с приятели, стига да имам тази възможност
    Имате ли сключен граждански брак? И всъщност какво ти е мнението за брака? Ако сте правили сватба - опиши ми я, ако не сте - опиши ми как си я представяш. Имаме да.Сватбата ни беше скромна, в тесен семеен кръг, планираме някога вместо голяма сватба да си направим голямо околосветско пътешествие.и За мен бракът придава една особено приятна завършеност на семейството, много исках да бъда с неговата фамилия. Но и не съм против хората да живеят и на семейни начала, всеки сам решава за себе си.
    Спокойно бебче ли ти се падна? :Д
    Като цяло да. Сънлив е, а това е добре, няма как да си кривя душата, тогава най-много успявам да си отпочина, не е злояд, винаги усмихнат, а бе истинско слънчице е.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    София
    А преди да разберете, че ще имате бебенце ли се оженихте или след това?
    Работиш ли в момента?
    Как си представяш живота след 5 години?
    Каква искаше да станеш като малка?
    Проявяваше ли някакви странности по време на бременността? :Д

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Как избрахте името на детето?Малкият е кръстен на дядо си, бащата на съпруга ми - Георги
    Правихте ли вече прощъпулник? Не, но смятам скоро да поправя този пропуск, преди около 30 дена проходи.
    Как успявате да запазите пламъчето на любовта с мъжа ти? С мили жестове един към друг, може би най-вече като не се приемаме за даденост, не в момента е в чужбина...
    /той не е при теб,нали?/
    Романтична натура ли си? А той? Разкажи някой мил спомен Аз много, той не толкова, но пък знае винаги киак да ме изненада приятно, познава ме прекалено добро. Адски мило беше в един дъждовен ден да ми донесе тортичката, която най-много обичам/бях бременна тогава/. <333
    Къде,кога,как му каза за пръв път,че го обичаш? Бяхме се гушнали и стана някак спонтанно, по това време той вече ми беше казал, че ме обича. Обаче на мен ми е много трудно да произнеса тези думи, трябва да съм напълно убедена, че го чувствам наистина.
    Къде,кога,как се запознахте? Запознахме се на рожден ден, имаме общи приятели.
    Къде,кога,как го запозна с вашите? След около година заедно го запознах с нашите, беше в деня, в който се нанесохме в съвместната ни квартира в София.
    Успяваш ли покрай детето,ученето и битовизмите да отделиш време само за него?Мисля, че да. Последно това лято бяхме заедно на рилските езера, ягодинската пещера и дяволкото гърло, той организира нещата. Сега зимата пак ще отидем някъде, но този път на мен се пада да избера мястото и такам.

А преди да разберете, че ще имате бебенце ли се оженихте или след това? След, но както бебето, така и това бяхме обсъждали много по-рано.
    Работиш ли в момента? Не, в майчинство съм и уча също така
    Как си представяш живота след 5 години? Иска ми се да имам работа, която да ме кара да се чувствам удовлетворан от себе си, както материално, така и духовна, да я харесвам наистина. Семейството ми да е здраво и щастливо и защо не с още един член на семейството.
    Каква искаше да станеш като малка? Адвокат, говоря много
    Проявяваше ли някакви странности по време на бременността? :Д Бях твърде жизнена сякаш, ходех ужасно бързо, сякаш най-странното беше влудяващия сърбеж, който се появи по цялото ми тяло някъде в осмия месец, стоях права през нощта и играех онлай игричка
    : ))))))

Мега фен Аватара на 102
    сладко ::}}}}}}}}
    ооще

PinkPan7her, Кристина се казвам

хубаво име : )

Град
    София
    Добра домакиня ли си? Идва ли ти отвътре?
    Майка ти/майка му намесваха ли се много в отглеждането на бебето, даваха ли ти акъл? :Д
    На колко е бебчо? Коя беше първата му дума?

Гласува ли на изборите?
    Вярваща ли си?
    На колко беше първият ти полов акт? Пазиш ли си бройката в тайна? :Д
    Какво за теб е сериозна връзка?
    А като беше бременна, правихте ли секс? :Д

Мега фен Аватара на 102
    ще ти викам Тина

кристи

Мега фен
    Добра домакиня ли си? Идва ли ти отвътре?

А като беше бременна, правихте ли секс? :Д
    И аз щях да питам същото, а колко време след раждането започнахте отново?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ще ти викам Тина
    Айде да не, на галаксито варианът е доста по-симпатичен: D
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 10-30-2014 на 07:02

Добра домакиня ли си? Идва ли ти отвътре? Като цяло мисля, че да или поне имам доброто желание.
    Майка ти/майка му намесваха ли се много в отглеждането на бебето, даваха ли ти акъл? :Д Майка му нямаше тази възможност, защото не работи в България, но пък моята го прави на моменти и наистина ужасно дразнещо...
    На колко е бебчо? Коя беше първата му дума? Гого е на 1 годинка вече. Кака, всъщност кака беше синоним на всичко, заобикалящо го.
    Гласува ли на изборите? Да, гласувах и смятам, че хората изначално трябва да упражняват правото си на глас, а не само да се оплакват от обстоятелствата, хубаво е и да се прави нещо по въпроса.
    Вярваща ли си? Вярвам, че има някаква висша сила, която ни напътства от високо.
    На колко беше първият ти полов акт? Пазиш ли си бройката в тайна? :Д На 17. Не не я пазя, била съм интимна с 3 човека.
    Какво за теб е сериозна връзка? Сериозната връзка е доверие, компромиси, всеотдайност, търпение.

А като беше бременна, правихте ли секс? :Д Правехме, но значително по-рядко

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И аз щях да питам същото, а колко време след раждането започнахте отново?
    След около месец някъде

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Естествено ли беше раждането?
    След колко време се "стегна" отдолу :Д?
    Имаш ли планове за магистратура и докторантура?
    В България ли искаш да живееш и занапред?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Естествено ли беше раждането? Не, беше секцио, наложи се, за да спасята животите ни.
    След колко време се "стегна" отдолу :Д? Отдолуто не се повлия от раждането хаха как прозвуча
    Имаш ли планове за магистратура и докторантура? Тази година завършвам бакалавър, ако всичко е наред. А магистратурата мисля да я отложа за 1-2 години. Предполагам задочно ще я карам.
    В България ли искаш да живееш и занапред? Много ми се иска, въпреки всички неуредици, истински обичам милата ни държава, живях известно време в друга държава и нямах търпение да се прибера отново. И все пак, ако не успея да намеря стабилна работа, естествено ще се принудя да емигрирам...
    :P

Град
    София
    Пушиш ли?
    Обичаш ли вино?
    Кое е най-милото нещо, което мъжът ти е правил за теб?
    От колко време сте дистанционни и кога се очертава да се съберете?
    Колко кг качи като беше бременна? (ох, съжалявам, че ти задавам толкова въпроси относно бременност и бебета, но ми е супер интересно:Д) А свали ли ги всички? Как? Спортуваш ли регулярно всъщност?
    Какво мислиш за изневярата - изневерявала ли си, изневерявали ли са ти? Прощавала ли си я, ако да, ако пък не - как си мислиш, би ли преглътнала, примерно в сегашната ти връзка?
    Кое в мъжът ти те дразни най-много?
    А кое е най-шлядкото нещо в него?
    Пръцка ли в твое присъствие? :Д
    Любима поза?
    Анален?
    Хм, какво за теб е стабилна работа?
    Колко пари месечно мислиш, че те оправят? Да водиш един добър според стандартите ти живот.

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Айде да не, на галаксито варианът е доста по-симпатичен: D

Пушиш ли? В гимназията палех по някоя друга цигара, но не редовно, главно по купони, дискотеки и разбира се когато бях нервна и депресирана, много съм била тъпа... Покрай мъжът ми ги отказах напълно, той е непушач.
    Кое е най-милото нещо, което мъжът ти е правил за теб? Най-милото нещо винаги ще си остане реакцията му, когато разбра, че съм бременна.
    От колко време сте дистанционни и кога се очертава да се съберете? От януари тази година, беше в България юли, ще си дойде декември и после ще решим след това какво да правим.
    Колко кг качи като беше бременна? (ох, съжалявам, че ти задавам толкова въпроси относно бременност и бебета, но ми е супер интересно:Д) А свали ли ги всички? Как? Спортуваш ли регулярно всъщност? Не много - около 15, не съм ги свалила всичките, но работя по въпроса, нямам време да спортувам покрай малкия, но пък с него съм вечно в движение, преди ходех на фитнес, ако това се брои
    Какво мислиш за изневярата - изневерявала ли си, изневерявали ли са ти? Прощавала ли си я, ако да, ако пък не - как си мислиш, би ли преглътнала, примерно в сегашната ти връзка? Тя е нещо човешко, изобщо не е хубаво нещо, но се случва. Изневерявала съм веднъж и са ми изневерявали, честно да ти кажа точно с мъжа ми нямам представа как бих реагирала... Прощавала съм да, обаче в крайна сметка и двете връзки се разпаднаха...
    Кое в мъжът ти те дразни най-много? Инатлив е и твърдоглав
    А кое е най-шлядкото нещо в него? Може би това, че ме познава по-добре от мен самата и че винаги с повод и без повод прави мили жестове към мен.
    Пръцка ли в твое присъствие? :Д Случвало се е, ахахаха ти ме разби просто
    Любима поза? Кучешката
    Анален? Все още не
    Хм, какво за теб е стабилна работа? Такава, която ми позволява да живея нормално и която хоресвам
    Колко пари месечно мислиш, че те оправят? Да водиш един добър според стандартите ти живот. Oколо 600-700 лв
    : ))))) Благодаря ти за интересните въпроси

Град
    София
    В чужбина работи, предполагам, или пък учи?
    Малкият не го ли забравя? Разказват ми, че като съм била малка (на 1-2) и баща ми е ходил на мисии, като се е прибирал, не съм го познавала и съм питала кой е този. :Д Ама като се замисля, сега е по-различно, има скайп, блабла.
    Индивидуалист ли си?
    Ау, как забравих да питам - имаше ли предложение за брак? Какво? :Д
    Какво е нещото, което много искаш да направиш, но винаги оставяш на заден план, поради липсата на време?

В чужбина работи, предполагам, или пък учи?
    Малкият не го ли забравя? Разказват ми, че като съм била малка (на 1-2) и баща ми е ходил на мисии, като се е прибирал, не съм го познавала и съм питала кой е този. :Д Ама като се замисля, сега е по-различно, има скайп, блабла. Работи, той още е такава възраст, не може да те запомни, та да те забрави... Редовно му го показвам на скайп, така научи думата "тате". Иван/мъжът ми/ си беше в България лятото, но бебо едва ли си спомня нещо от престоя му. Също така гледам и да му изпращам възможно най-много снимки на дребосъка.
    Индивидуалист ли си? Определено, даже и аз се намирам за странна на моменти.
    Ау, как забравих да питам - имаше ли предложение за брак? Какво? :Д Много преди изобщо да забременея, не е имало реч или нещо от сорта, просто мил и романтичен разговор докато се гушкахме в леглото.
    Какво е нещото, което много искаш да направиш, но винаги оставяш на заден план, поради липсата на време? Много ми се иска да отидем на екскуризия из Европa, но това не опира само до време, а и до финанси.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    за това ли си мечтала? удовлетворена ли си от живота си? ако имаше възможността, би ли променила нещо и ако да, какво?
    любим филм/режисьор/книга/спорт/песен/група?
    какво ще стане след като умрем?
    вярваща ли си?
    как искаш да умреш?
    сори, ако се повтарят въпросите, не съм чела всичко ((( :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си