Пушиш ли?
В гимназията палех по някоя друга цигара, но не редовно, главно по купони, дискотеки и разбира се когато бях нервна и депресирана, много съм била тъпа... Покрай мъжът ми ги отказах напълно, той е непушач.
Кое е най-милото нещо, което мъжът ти е правил за теб?
Най-милото нещо винаги ще си остане реакцията му, когато разбра, че съм бременна.
От колко време сте дистанционни и кога се очертава да се съберете?
От януари тази година, беше в България юли, ще си дойде декември и после ще решим след това какво да правим.
Колко кг качи като беше бременна? (ох, съжалявам, че ти задавам толкова въпроси относно бременност и бебета, но ми е супер интересно:Д) А свали ли ги всички? Как? Спортуваш ли регулярно всъщност?
Не много - около 15, не съм ги свалила всичките, но работя по въпроса, нямам време да спортувам покрай малкия, но пък с него съм вечно в движение, преди ходех на фитнес, ако това се брои
Какво мислиш за изневярата - изневерявала ли си, изневерявали ли са ти? Прощавала ли си я, ако да, ако пък не - как си мислиш, би ли преглътнала, примерно в сегашната ти връзка?
Тя е нещо човешко, изобщо не е хубаво нещо, но се случва. Изневерявала съм веднъж и са ми изневерявали, честно да ти кажа точно с мъжа ми нямам представа как бих реагирала... Прощавала съм да, обаче в крайна сметка и двете връзки се разпаднаха...
Кое в мъжът ти те дразни най-много?
Инатлив е и твърдоглав
А кое е най-шлядкото нещо в него?
Може би това, че ме познава по-добре от мен самата и че винаги с повод и без повод прави мили жестове към мен.
Пръцка ли в твое присъствие? :Д
Случвало се е, ахахаха ти ме разби просто 
Любима поза?
Кучешката
Анален? Все още не
Хм, какво за теб е стабилна работа?
Такава, която ми позволява да живея нормално и която хоресвам
Колко пари месечно мислиш, че те оправят? Да водиш един добър според стандартите ти живот.
Oколо 600-700 лв