Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Виж сега и ме слушай внимателно момиченце. НЕ можеш да запишеш нещо като медицина, ако не ти се занимава, харесва, отдава, желаеш да работиш до края на живота си това.
Кандидат студентските изпити не ги гледай. Въпроса е след като влезеш какво ще правиш. Биологията и химията са едни предмети, една нищожна част от материята, която се изучава.

Във всяка икономическа специалност първите 2, 3 години се учи едно и също. Накрая специализираш каквото искаш. Ако влезеш и разбереш, че искаш друга специалност - местиш се и готово.

Финансите не знам какво толкова ми я хвалят всички, като дори завършващите с отличие стават едни касиерки.
Разбирам те, но проблема при мен е, че искам да уча медицина, но химията и биологията не ми се отдават толкова, а какъв е смисъла да се трудя толкова много след като има неща, които ми се отдават и ги мога. В Географията и чуждите езици съм супер, което ще рече че трябва да се ориентирам към икономиката, но не знам дали изобщо искам да се занимавам занапред с това. Не, че няма да работя професията си, напротив аз съм перфекционист и знам, че ще постигна успех в професията с която се захвана /колкото и самоувенето да звучи/, но не искам да съжалявам, че не съм се опитала за медицината след като толкова мечтаех за това..