- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Супер !
Сега направи на това http://bulvest.com/files/pic_prod_1/...cf05c8195f.jpg
Последно редактирано от lordex : 10-05-2014 на 08:41
Рабалке ти яко лапаш обаче, а? Вземи си обърни малко внимание на правописа, че се излагаш. Бати да беше кур човек да ти го набие ми то акъл...
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Как ви пързаля рабалка. Къвто е кит се съмнявам някога да е виждала пишка на живо...
Speed 3 Axela
Вчера
Тука големи ебачи и ебачки що да не си спретнем една малолетна оргия.....![]()
Какво става..Rabalka не е лапала от няколко дена,или просто е забравила да го напише![]()
Оставете Сончето на мира бе, само тя ви е в устата, отворете темата за снимките и от някои особи ще можете да си изкарате материали като за еротично списание. Казвала си кога и какво правила, ми тая тема нали затова сте я направили бе да ви еба. Пък който иска, когато иска, да си казва. Нито я познавам, нито нищо, ама замислете се щом почнахте да пишете коментари за някого, понеже е спрял да прави това, за което вие го критикувате, на какво ниво сте вие, че не се занимавате със собствените си проблеми, а се ебавате с някого, защото трябва просто да кажете нещо и да обидите.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Днес така ми олекнаха топките ...Беше добра.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Тази сутрин за последно и след това отправих няколко закани да е*а майки, така че за вечерта също ще съм зает.