Първоначално написано от
Andjyy
Ивон? Ивет? Иванина? Ивелина? Ивана? Как се казваш? - за форона съм просто Ива, съншайн ( :
Каква специалност записа? - трябваше да кажа, че не на всички въпроси ще отговоря. ще пропусна само този.
Защо? - имах намерение да уча едно нещо, но поради разни обстоятелства /майка ми/ се отказах в последствие. кандидатствах в два университета и съответно се записах в този, който ми беше резерва.
Харесва ли ти? - засега ми харесва. малко ми прилича на училище, с разликата че тук преподавателите не ти повтарят ВИЕ НЯМАТЕ СРЕДНО, ПРОСТАЦИ!
Оправда ли очакванията? - не съм имала никакви очаквания, за да се оправдаят или да се разочаровам. не изпитвах вълнение в началото на учебната година, не ми беше интересно с какви хора ще се срещна и какво ще науча. общо взето като по задължение ми е. сигурно нещата, които казвам ти звучат като нещо лошо, но в действителност тази апатия ми харесва.
Колегите как са? - ми, някои са типичните студенти, има и свестни. общо взето нормални ;д
Имаш ли цели/желания/мечти? - целта ми е да съм щастлива, а за да съм щастлива, трябва да открия нещото, което да ме ощастливи. дали ще е работа, хоби, любов или квот ще да е, няма значение. в момента просто съществувам. конкретни цели/желания/мечти нямам. нося се по течението и чакам вдъхновението ;д
Имаш ли по-специално отношение към някого от форума? - ммм, какво имаш предвид под 'по-специално'? малко са хората, които харесвам изобщо из форона, тей че може би да
Защо се регистрира тук? - не помня ;д
Защо продължаваш да влизаш? - защото има интересни хора и теми, които се разискват тук. обогатявам се един вид ;д
Шпрехен зи дойч? - учих две години в гимназията и не помня нищо ;д
Обичаш ли да пътуваш? - обичам да посещавам разни нови места, но самото пътуване - не.
Пушиш ли?/какво,по колко,защо/ - пуша много, ама много рядко. понякога като изляза в примерно три сутринта на тераската и ми е едно такова...философско /ахахахха/ и ми се иска да запаля една пафка. просто тей..., за разкош
Пиеш ли?/какво,по колко,защо/ - случва се. не толкова често. пия водка <3, бира, бяло вино също харесвам. пия, щот' .. ми се пие ;д. харесва ми ефектът на алкохола. харесва ми замайването, мислите.. и тн
Белот? Сантасе? Пастра? - сантасе мога само
хазартна личност ли си ? - не, аз съм възможно най-предпазливият човек, който може да съществува. много се колебая, когато трябва да взема някакво решение, а ако пък то е важно, може и да не успея
Ще ли празнуваш 8-ми дек.? - не мисля. няма да се впиша. а и винаги мога да се алкохолизирам с моите приятели.