.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ами, с 10 коли ще ми е една идея по-хубаво, отколкото с 5... А и какъв е проблемът да имам 10, ако съм ги изкарал с "таланта си" и не съм навредил никому? Нали уж нямаше нищо лошо?
    да, така е, но вместо 10 коли ще си вземеш 5, а със спестените пари можеш да помогнеш на някое болно дете, за тебе няма да ти повлияе на щастието, но за детето ще промениш живот му, отделно, че това може да ти донесе още щастие от обичта на хората - така хем ще си имаш 5 коли (кеф), хем и хората ще те обичат и уважават.

ПП: не може 5 коли в повече, да са по-важни от нечии живот и да го оставиш да страда - ето сега стигнахме и до проблема с негърчетата в Африка.
    Последно редактирано от defender : 11-08-2014 на 23:09

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да, така е, но вместо 10 коли ще си вземеш 5, а със спестените пари можеш да помогнеш на някое болно дете, за тебе няма да ти повлияе на щастието, но за детето ще промениш живот му, отделно, че това може да ти донесе още щастие от обичта на хората - така хем ще си имаш 5 коли (кеф), хем и хората ще те обичат и уважават.
    а защо са ти 5, а не 1?
    ти сам каза, че вярваш в християнството, щото не забранявало да си богат, лололо, иначе не би вярвал, лололо

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    а защо са ти 5, а не 1?
    ти сам каза, че вярваш в християнството, щото не забранявало да си богат, лололо, иначе не би вярвал, лололо
    абе братле, не гледаш ли че давам някакви примери ве, ами като искаш вземи си 1 кола, баси
    кво сега, да напиша примера да е специално за тебе ли.

аз като пиша пример да не пиша за себе си като участник в него.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе братле, не гледаш ли че давам някакви примери ве, ами като иска вземи си 1, баси
    кво сега да напиша примера да е специално за тебе ли.

аз като пиша пример да не пиша за себе си като участник в него.
    ами един вид да? каза, че ако забраняваше богатстото би се замислил дали да вярваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си