.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 611

Hybrid View

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Мимонте, по-добре спри да пишеш 'щото вече много се излагаш, сам виждаш колко хора ти казват нещо, а ти продължаваш да държиш на своето. Казаха ти и това, което и аз - колкото по-специализиран е един ВУЗ толкова по-добре, ти си знаеш твоя СУ... нямам нищо против СУ, дори смятам че има доста добри специалности и студенти, но в определени области, не можеш да кажеш,че всички които завършват там икономика,например, са по-добри и знаят повече от другите завършили примерно в СА, т.е. не слагай всички под общ знаменател. Ти дори не можа да кажеш защо точно нивото е ниско в УНСС, ако учиш изцяло на английски или др. език?! Не мога да разбера от къде си толкова убеден, след като си все още ученик и не си учил в СУ или УНСС, или в който и да е друг университет за да знаеш? Казваш от приятели и т.н., защо вярваш на всичко, преди сам да си видял как стоят нещата?!

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Мимонте, по-добре спри да пишеш 'щото вече много се излагаш, сам виждаш колко хора ти казват нещо, а ти продължаваш да държиш на своето. Казаха ти и това, което и аз - колкото по-специализиран е един ВУЗ толкова по-добре, ти си знаеш твоя СУ... нямам нищо против СУ, дори смятам че има доста добри специалности и студенти, но в определени области, не можеш да кажеш,че всички които завършват там икономика,например, са по-добри и знаят повече от другите завършили примерно в СА, т.е. не слагай всички под общ знаменател. Ти дори не можа да кажеш защо точно нивото е ниско в УНСС, ако учиш изцяло на английски или др. език?! Не мога да разбера от къде си толкова убеден, след като си все още ученик и не си учил в СУ или УНСС, или в който и да е друг университет за да знаеш? Казваш от приятели и т.н., защо вярваш на всичко, преди сам да си видял как стоят нещата?!
    Повтарям и потретвам едно и също, но вие наистина не разбирате. Нивото ТОЧНО В ТАЗИ СПЕЦИАЛНОСТ В УНСС е ниско, не съм казал за другите. А защо е ниско ли? Само като им видя бала и ми става ясно колко им е запасът...и не се опитвайте да ме убеждавате, че, видите ли, то не зависел от бала. Точно балът много точно показва кой колко знае, това съм го научил от опит.
    Да, в СА влизат масово слаби ученици, колкото и да не ви харесва, това е факт. На теб колко ти е успехът от дипломата?
    Вие много знаещи се оказахте. А как ще коментирате това- http://rsvu.mon.bg/rsvu3/#RankingPlace:YFFfWEZcUmleTkxK Какво, вие сте по-знаещи и от експертите в министеството и от бизнеса ли? Вече ме разсмивате...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си