.
Отговор в тема
Страница 24 от 25 ПървиПърви ... 14202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 618
    Мега фен
    В САЩ сатанистки храм обяви, че започва разпространяването на брошури за сатанизма сред студентите във Флорида, след като получили решението на училищни настоятелства за това...

http://tampa.cbslocal.com/2014/09/16...orida-schools/
    Последно редактирано от defender : 09-17-2014 на 22:55

Коментар на софийски свещеник за атеистическите писаници в книгата на Нидал Алгафари ,, Боже, защо Господ'' лъже?''
    http://dveri.bg/96yax

Мега фен
    Мормонската църква призна, че основателят й е имал 40 съпруги
    Съпругите на Джоузеф Смит са били на възраст между 20 и 40 години, но има и една 14-годишна

http://www.novini.bg/news/249012-%D0...%B3%D0%B8.html

ПП: нпп, какво ще кажеш за тая секта, яко секс, а? Май малко на твоето езичество мяза или се бъркам?
    Последно редактирано от defender : 11-11-2014 на 21:35

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мормонската църква призна, че основателят й е имал 40 съпруги
    Съпругите на Джоузеф Смит са били на възраст между 20 и 40 години, но има и една 14-годишна

http://www.novini.bg/news/249012-%D0...%B3%D0%B8.html

ПП: нпп, какво ще кажеш за тая секта, яко секс, а? Май малко на твоето езичество мяза или се бъркам?
    защо?!, кога си ме видял да съм женен за повече от една жена?! (не си ли просто един клеветник подобно на дявола?!), многоженството наистина може да бъде шантаво, но и религията, която се явява като конкурс за телесно превъзходство и шампионат по въздържание от секс, месо, алкохол, и пр. е доста шантава и безсмислена когато не работи за истинското спасение в Исус и Отца така щото наистина да има резултат, или кога твоята религия е възкресила мъртвец за последните примерно 2 века?!, докато Исус е възкресил поне 2ма в рамките на около 3 години, лазар и едничкият син на сама жена, така и Св. Павел възкреси мъртвото момиче, дори и Илия, живял векове преди идването на Исус, възкреси едничкият син на самотната женица, която го приюти в дома си, а много съвременни религии/вероизповедания/деноминации/секти не само не изгонваха бесовете от обладаните както трябва, и не изцеляваха болните както е редно да бъде, но дори и не проповядваха истинското Божие Слово, за сатанизма да не говорим
    Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 11:37

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защо?!, кога си ме видял да съм женен за повече от една жена?! (не си ли просто един клеветник подобно на дявола?!),
    че, защо, нали сам си казвал, че секса без брак нямало лошо защото не се било причинявало нищо лошо на човеците.

Мега фен
    защото винаги е имало и хора, чието естество не им е позволявало да се въздържат напълно от секс(-а), затова те са били склонни да правят секс макар и с извънбрачни партньори, понеже тази непреодолима нужда при тях ги е заварвала в всякакви ситуации, ето за пример младеж и девойка, и двамата на 19 години, които се срещат за първи път, но и двамата биват обзети от непреодолимата нужда да правят любов заедно - как биха избегнали това ако не могат да се въздържат?!......... но е одушевено същество, чиято същност е любовта в множесвото и аспекти, включително и в нейният полов(сексуален) аспект, ти може и да можеш да се въздържаш, но някои хора имат естеството да не се въздържат:
    не се ли причинява зло на някой от човеците, тогава не е нито престъпление, нито грях, но причинява ли се нещо лошо на някой от тях, тогава е или престъпление или грях, няма как да (до-)кажеш че в даден момент някой по някакъв начин е извършил престъпление или грях когато (той) не е причинил нищо лошо на никого от човеците/одушевените
    .................

Мега фен
    ^нпп, ако жена ти поиска от тебе да прави секс с друг мъж, на който също му се прави секс и не може да се въздържа, ти ще й позволиш ли? А ако не и позволиш, то тогава няма ли да причиниш духовна неправда на жена си и на този мъж, защото ще ги лишиш от задоволяване на половата им нужда.

Ето,ако сега аз поискам да правя секс с приятелката ти, ще ми причиниш ли духовно зло като няма да ми позволиш? Аз няма да й направя нищо лошо по твоята логика.

Интересна философия имаш.
    Последно редактирано от defender : 11-12-2014 на 12:29

Мега фен
    че, защо, нали сам си казвал, че секса без брак нямало лошо защото не се било причинявало нищо лошо на човеците.
    защото винаги е имало и хора, чието естество не им е позволявало да се въздържат напълно от секс(-а), затова те са били склонни да правят секс макар и с извънбрачни партньори, понеже тази непреодолима нужда при тях ги е заварвала в всякакви ситуации, ето за пример младеж и девойка, и двамата на 19 години, които се срещат за първи път, но и двамата биват обзети от непреодолимата нужда да правят любов заедно - как биха избегнали това ако не могат да се въздържат?!......... но е одушевено същество, чиято същност е любовта в множесвото и аспекти, включително и в нейният полов(сексуален) аспект, ти може и да можеш да се въздържаш, но някои хора имат естеството да не се въздържат:
    не се ли причинява зло на някой от човеците, тогава не е нито престъпление, нито грях, но причинява ли се нещо лошо на някой от тях, тогава е или престъпление или грях, няма как да (до-)кажеш че в даден момент някой по някакъв начин е извършил престъпление или грях когато (той) не е причинил нищо лошо на никого от човеците/одушевените
    .................
    ^нпп, ако жена ти поиска от тебе да прави секс с друг мъж, на който също му се прави секс и не може да се въздържа, ти ще й позволиш ли? А ако не и позволиш, то тогава няма ли да причиниш духовна неправда на жена си и на този мъж, защото ще ги лишиш от задоволяване на половата им нужда.

Ето,ако сега аз поискам да правя секс с приятелката ти, ще ми причиниш ли духовно зло като няма да ми позволиш? Аз няма да й направя нищо лошо по твоята логика.

Интересна философия имаш.
    дори и хората, които са водили извънбрачен полов живот са имали някакви принципи въз основа на това: дали (е) има(ло) основателна причина да (на)правят нещо, дали и доколко си заслужава, какви биха могли да бъдат последствията, дали някой може вследствие да пострада или да се окаже жертва/потърпевш, и пр., например доста е вероятно жена ми да не (по)иска да прави секс с теб като те види/разбере, че имаш нечисти намерения, или че си мръсник, а и ти може би знаеш, че жените биха предпочели някой готин (за тях) мъж, понеже ако ти някак си не влизаш в онази (тяхна) категория, много от тях не биха те предпочели пред яките за тях пичове, иначе лично аз наистина не се интересувам с кого се среща жена ми, къде, кога, и пр., защото който не е успял да се въздържи да (на)прави това, той просто го е направил и това е, но иначе се безпокоя да не и се случи нещо лошо, или да не би тя да причини зло на някой друг, за което и съм полагал съответните грижи, понеже имаше и болести предавани по полов път, и какви ли не други опасности на света, така че лично аз не ревнувам жена ми, но и самата тя разбира как сексът с друг може по един или друг начин да се окаже малко или много гаден, защото веднъж един я беше принудил да го направи с него, и тя после съжаляваше, а с това твое отношение, ти определено си в състояние да ощетиш доста жени
    Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 16:44

Мега фен
    дори и хората, които са водили извънбрачен полов живот са имали някакви принципи въз основа на това: дали (е) има(ло) основателна причина да (на)правят нещо, дали и доколко си заслужава, какви биха могли да бъдат последствията, дали някой може вследствие да пострада или да се окаже жертва/потърпевш, и пр., например доста е вероятно жена ми да не (по)иска да прави секс с теб като те види/разбере, че имаш нечисти намерения, или че си мръсник, а и ти може би знаеш, че жените биха предпочели някой готин (за тях) мъж, понеже ако ти някак си не влизаш в онази (тяхна) категория, много от тях не биха те предпочели пред яките за тях пичове, иначе лично аз наистина не се интересувам с кого се среща жена ми, къде, кога, и пр., защото който не е успял да се въздържи да (на)прави това, той просто го е направил и това е, но иначе се безпокоя да не и се случи нещо лошо, или да не би тя да причини зло на някой друг, за което и съм полагал съответните грижи, понеже имаше и болести предавани по полов път, и какви ли не други опасности на света, така че лично аз не ревнувам жена ми, но и самата тя разбира как сексът с друг може по един или друг начин да се окаже малко или много гаден, защото веднъж един я беше принудил да го направи с него, и тя после съжаляваше, а с това твое отношение, ти определено си в състояние да ощетиш доста жени
    ами значи можеш да ни спретнеш една среща, пък може да се харесаме, от къде знаеш. Хайде, не бъди егоист към твоя ближен в нужда от полово задоволяване, не върши духовно беззаконие. Бъди добрия самарянин.

А и така ще станем един вид баджанаци.

Няма да и причинявам зло, ако не ме хареса, а пък ако ме хареса действаме.
    Последно редактирано от defender : 11-12-2014 на 14:23

Мега фен
    дно и самата тя разбира как сексът с друг може по един или друг начин да се окаже малко или много гаден, защото веднъж един я беше принудил да го направи с него, и тя после съжаляваше, а с това твое отношение, ти определено си в състояние да ощетиш доста жени
    Ми аз няма да я принуждавам!
    С какво съм в състояние да ощетя доста жени?

Мега фен
    ами значи можеш да ни спретнеш една среща, пък може да се харесаме, от къде знаеш. Хайде, не бъди егоист към твоя ближен в нужда от полово задоволяване, не върши духовно беззаконие. Бъди добрия самарянин.

А и така ще станем един вид баджанаци.

Няма да и причинявам зло, ако не ме хареса, а пък ако ме хареса действаме.
    по принцип самият аз нямам нищо против да се срещнете, така че ако толкова много искаш, мога да ти дам координатите и, но съм почти сигурен, че ще те отреже (няма да ти обяснявам защо)

Ми аз няма да я принуждавам!
    С какво съм в състояние да ощетя доста жени?
    след като не работиш за спасението в истинския Господ Бог и съдиш за щяло и нещяло, тогава е сигурно, че си готов да съсипеш мнозина, понеже и не свидетелствуваше Неговата Правда, но просто казваше, че всеки човек трябвало да направи сума ти неща за да се спаси, иначе нямало да бъде спасен, за теб и за останалите като теб вярата е просто някакъв супермаркет, където влизаш с пазарната количка и си я напълваш с всякакви благини за себе си без да ти пука за ближния/брата в неволя
    Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 16:55

Мега фен
    Ами добре, дай ми ги, ако има нужда ще се свържа. Все пак вие нямата брак и от там Божие благословение, че сте един за друг, а сте свързани само на базата на някакви човешки прищевки и похоти, така, че защо твоята човешка прищевка да е нещо повече от моята, така, че и аз ще се пробвам, и ако си паснем ще се оженим.

А ако нямам нужда, мога да дам координати на някой приятел и той да се пробва, ако има нужда.

Ами когато лекаря ти каже да отидеш до аптеката, да си купиш хапчета и да ги пиеш в точно в определено време и час това да не би да е като влизане в супермаркет. Тогава нормалния човек отива и почва по указанията да си лекува тялото (колкото може или имаш възможност), а не почва да хвърчи в облаците и да фантазира.
    Последно редактирано от defender : 11-12-2014 на 18:57

Мега фен
    Ами добре, дай ми ги, ако има нужда ще се свържа. Все пак вие нямата брак и от там Божие благословение, че сте един за друг, а сте свързани само на базата на някакви човешки прищевки и похоти, така, че защо твоята човешка прищевка да е нещо повече от моята, така, че и аз ще се пробвам, и ако си паснем ще се оженим.

А ако нямам нужда, мога да дам координати на някой приятел и той да се пробва, ако има нужда.

Ами когато лекаря ти каже да отидеш до аптеката, да си купиш хапчета и да ги пиеш в точно в определено време и час това да не би да е като влизане в супермаркет. Тогава нормалния човек отива и почва по указанията да си лекува тялото (колкото може или имаш възможност), а не почва да хвърчи в облаците и да фантазира.
    добре, отиди да кажеш на хората "не прелюбодействувайте", и да видим дали ще им решиш проблема само по този начин, след като почти всеки друг им е говорил така, а проблемът им не беше разрешен по този начин, както и сега все още не е разрешен така, понеже Исус и Неговите истински ученици, които са представени в Библията, не са само повтаряли като папагали "не прави (еди какво си)", но са изявявали Божията Правда, изгонвали са бесовете от обладаните, изцелявали са болните, възкресявали са мъртвите, както и всякакви други добри неща, докато ти предявяваш претенции над истинските Светии и Тяхното свидетелство, че едва ли не си по-мъдър от тях или по-способен да вършиш волята на истинския Господ Бог, обаче ето как не си направил нищо по-добро от тях, но само дето твоята духовна дефекация стана вече явна на цялата вселена

пп. жена ми да не е луда, че да се занимава с някакви духовни/интелектуални мастурбатори
    Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 19:25

Мега фен
    добре, отиди да кажеш на хората "не прелюбодействувайте", и да видим дали ще им решиш проблема само по този начин, след като почти всеки друг им е говорил така, а проблемът им не беше разрешен по този начин, както и сега все още не е разрешен така, понеже Исус и Неговите истински ученици, които са представени в Библията, не са само повтаряли като папагали "не прави (еди какво си)", но са изявявали Божията Правда, изгонвали са бесовете от обладаните, изцелявали са болните, възкресявали са мъртвите, както и всякакви други добри неща, докато ти предявяваш претенции над истинските Светии и Тяхното свидетелство, че едва ли не си по-мъдър от тях или по-способен да вършиш волята на истинския Господ Бог, обаче ето как не си направил нищо по-добро от тях, но само дето твоята духовна дефекация стана вече явна на цялата вселена

пп. жена ми да не е луда, че да се занимава с някакви духовни/интелектуални мастурбатори
    Ми това всеки сам си го решава, ще ходя да обикалям без никой де ме е канил, защо.
    Библията я има в целия свят, който иска чете, аз ще ходя да му светя, пък като нещо не разбира може да потърси помощ ако иска - има си хора.

Ти колко си възкресил и изцелил.

И от какво си ги изцелил от лошо настроение ли (демек скъсал си ги от смях) или нещо друго?
    Последно редактирано от defender : 11-12-2014 на 19:58

Мега фен
    Ми това всеки сам си го решава, ще ходя да обикалям без никой де ме е канил, защо.
    Библията я има в целия свят, който иска чете, аз ще ходя да му светя, пък като нещо не разбира може да потърси помощ ако иска - има си хора.

Ти колко си възкресил и изцелил.

И от какво си ги изцелил от лошо настроение ли (демек скъсал си ги от смях) или нещо друго?
    а докато беше тук в продължение на поне 3 години, изповяда ли спасението на Исус и Отца?!, обаче само фарисействаше и интриганстваше като някакъв духовен дон кихот, аз може и да не съм спасил нито един човек, но не съм се и втурнал да съдя, и поне свидетелствувах истинското Божие Слово, а ти и това не направи, но дори (и) след като мнозина ти казаха, че не биха повярвали в такъв лицемерен бог какъвто ти представяше и какъвто истинските Светии никога не са познавали, нито са представяли, било то писмено, или устно, ти си продължи да вървиш по широкия и утъпкан път на суетната човешка духовна/религиозна традиция, понеже и никой от онези, които са писали книгите на Библията не е споменал там, че истинският Бог нарочно причинява зло на човеци, като не познаваш Бога, за какво се вкарваш в суетни филми, още повече като се препираш с истински Светии, пък и при това въвличайки и други?!, що за суета е тая твоята - нито спасяваш директно в истинския Господ Бог, примерно чрез молитва, нито изповядваш истинската Божия правда, но само се бъркаш в чужди работи и разваляш доброто на другите?!, ако примерно аз се вмъкна във вас за да ти се пречкам непрестанно и да ти правя живота черен, ще ти бъде ли приятно?!
    Последно редактирано от npp : 11-12-2014 на 20:14

Мега фен
    а докато беше тук в продължение на поне 3 години, изповяда ли спасението на Исус и Отца?!,
    Какво спасение, никой не иска от мене да спасявам, аз себе си не мога да спася. Говоря си каквото знам за вярата, нямам претенции, че спасявам.
    Даже тука малко повече си позволявам да говоря за вярата отколкото в живота.

Нито си говоря с Бог, нито изпадам в левитация, а и не смятам, че съм достоен.
    Напълно нормален софийски дришльо, с нищо не се отличавам от другите на улицата.

ПП: освен, че съм готин де

а да, имам и готини маратонки
    Последно редактирано от defender : 11-12-2014 на 20:49

Мега фен
    Какво спасение, никой не иска от мене да спасявам, аз себе си не мога да спася. Говоря си каквото знам за вярата, нямам претенции, че спасявам.
    Даже тука малко повече си позволявам да говоря за вярата отколкото в живота.

Нито си говоря с Бог, нито изпадам в левитация, а и не смятам, че съм достоен.
    Напълно нормален софийски дришльо, с нищо не се отличавам от другите на улицата.

ПП: освен, че съм готин де

а да, имам и готини маратонки
    значи не спасяваш, но бързаш(е) да съсипеш работите на истинския Господ Бог и истинските Светии, Които работеха по истинското спасение на човеците?!, а и ето че най-накрая си признаваш, чи си говориш каквото ти си знаеш за вярата - това поне е някакъв напредък

след като не Му говориш на истинския Бог, тогава как въобще си вярващ, понеже не е ли вярващ онзи, който не само вярва, че има истински Господ Бог, но и отправя изповеди и молитви към Него?!, иначе поне и това е някакъв напредък дето тук си признаваш някои неща като например това, че си обикновен "дришльо"

а (за) онова дето си готин с маратонки няма да го коментирам

Мега фен
    че най-накрая си признаваш, чи си говориш каквото ти си знаеш
    не каквото аз си знам, а каквото знам.

Мега фен
    не каквото аз си знам, а каквото знам.
    доста несполучлив опит да се извиниш

Мега фен
    уникален манастир разположен на върха на скала:

http://clamorworld.com/getting-close...his-followers/

превод през google преводач:

https://translate.google.bg/translat...-text=&act=url
    Последно редактирано от npp : 11-23-2014 на 01:19

Мега фен
    ^интересна история

нпп, а какво е твоето мнение за тези хора

Мега фен
    ^интересна история

нпп, а какво е твоето мнение за тези хора
    интересно е например как са се обединили в духовна кауза да направят нещо ново от нещо старо, защото стълпничеството е стара традиция, а те са я обновили по един по-цивилизован начин, което е типично за последователите на истинския Господ Бог - просто как Той ги е водил към нова пътека вместо да вървят по пътя на старото, което овехтява, но по-важно е търсенето/призоваването на Онзи, Който наистина е истинския Господ Бог, а именно вярността към Онези, Които наистина са истинския Бог Отец и истинския Господ Исус Христос, понеже това е което обновява човека, докато човешката духовна/религиозна традиция, дори и когато (б)е най-превъзходна, го състарява(ше) - вярващият трябва да търси/призовава истинския Господ Бог за очистване, понеже светът (на човешката(666) религия/духовност) е осквернявал човечеството в продължение на хилядолетия като е изпускал (на св. място) своята отрова наречена нечистота, нечестие и неправда, а сега дори повече от всякога, понеже каква е гаранцията, че приемайки нещо от този свят, то ще бъде съвсем чисто?!, например ако приемеш доктрината на някой духовен учител от индия(гуру), дали тя няма да противоречи на Св. учение, което е представено в библейските книги на Новия Завет?!, понеже няма място за ереси във вярата, защото нечистите/бесовските духове трябва да бъдат отмахнати от човеците, а те имаха власт над определени(те) хора именно чрез духовното беззаконие, но какво търсеше съвременния вярващ/духовен/християнин?!, колко много от тях търсеха утеха за себе си сега, и не гладуваха за истинската Божия правда за да се наситят истински, при все че нищо не им костваше да започнат да бъдат съвършено добри/праведни, освен фактът че трябваше да изоставят човешката(666) духовна/религиозна традиция, колкото и скъпа да им е била (тя), но те предпочетоха да приемат утехата си сега, понеже не говорим за аскеза, строг аскетизъм или отшелничество, но за вярност към истинския Господ Бог и истинското спасение, което Той е приготвил за всички човеци още от създанието на света, понеже е Отец на всички човешки и други одушевени същества, така и неговите поклонници трябва да бъдат нелицемерни във вярата, но как е възможно да има нормални взаимоотношения между истинските Светии и другите вярващи, когато поклонниците/служителите на човешката религия/духовност не искат да бъдат добронамерени/приятелски към Тях, защото най-малкото не приемат истинската Божия истина, която истинските Светии свидетелствуват?!, ето например ти, дойде в този форум като през цялото време се представяше за авторитетен християнин, но аз дори и не видях някакво сигурно доказателство за това, че си праведен вярващ, дори и не можах да се убедя, че си истински православен, защото ти не изповяда почти нищо от истинската Божия правда, как сега да се доверя на теб и подобните на теб, макар и да са минали години от нашата първа среща, след като именно ненадеждното доверяване беше причината за всички злини на света досега?!
    Последно редактирано от npp : 11-23-2014 на 23:01

Мега фен
    Кризата масово тласка украинците в обятията на сектите

http://www.blitz.bg/news/article/308216

ПП: нпп, ти кога се появи в България, по време на кризата ли бе?
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 14:56

Мега фен
    Кризата масово тласка украинците в обятията на сектите

http://www.blitz.bg/news/article/308216

ПП: нпп, ти кога се появи в България, по време на кризата ли бе?
    тъп духовен бай ганьо си

Мега фен
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 19:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си