.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    На нея и е станало пределно ясно, че си с нея само заради секса и рано или късно ще и отрежеш квитанциите. Затова и точно си се изразил, търсила си е причина. Тя е взела от теб това, което е можела и е решила да действа преди ти да си го направил, за да не се окаже тя зарязаната после.

Преди 2 дена ѝ пратих с доставка саксия с картичка. На другия ден ми благодари с думите "Благодаря за цветето!Прекрасно е ,но за съжаление не ми помага да забравя !"

Тази сутрин ѝ звъннах. Разговорът протече така: питах я дали някога наистина ме е обичала
    тя каза
    "може би"
    аз ѝ викам че съм я обичал и да се сети за думите, че винаги може да разчита на мен
    тя вика "да, сещам се"
    и после казвам "не съм искал да ти го причиня"
    тя "вярвам ти, но уви"
    аз: "станалото - станало, трябва да намерим начин да го поправим"
    тя "не е така. Съвземи се и продължи напред. Имаш приятели, нека ти помогнат, не ме карай да бъда жестока"
    почнах да плача и тя ми затвори телефона

Как точно се връзва това, че си бил с нея само за секса, с това което казваш, че си я обичал?

Загубил си доверието и, забрави за нея. Така или иначе този момент е щял да дойде, тя е била далеч от мисълта че е жената на живота ти. Със сигурност е вложила чувства така както го описваш, дори още те желае, само че няма да си позволи да допусне чувствата и да и повлияят на решението. Не я карай да бъде жестока наистина, ще чуеш думи които въпреки тя да не мисли, ще изрече за да те отблъсне от себе си. Защото на жените така им е по-лесно, да бягат от страховете си.

Абсолютно никакъв ли шанс нямам с жестове да си заздравя до някаква степен отношенията?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абсолютно никакъв шанс нямаш. Приеми, че всичко е приключило и вече нищо не зависи от теб. И продължавай напред.
    Welcome to the Jungle...

Бях счупил един свещник веднъж по погрешка. Какво ще стане, ако ѝ върна същия със свещ и любимия цвят, заедно с букет и предложение да се видим било на кино или кафе?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knightt Виж мнението
    Бях счупил един свещник веднъж по погрешка. Какво ще стане, ако ѝ върна същия със свещ и любимия цвят, заедно с букет и предложение да се видим било на кино или кафе?
    Ще ти каже да си извадиш пясъка от вагината.

Ако си е намерила друг тъпкач е обречена работата.
    Ако не си е намерила я остави да се потърка малко сама и виж какво ще стане.

Aeternal, това което възнамерявам да направя другата седмица да го направя ли, ще има ли някакъв положителен ефект, ако приема че няма друг тъпкач?

Мега фен
    За положителен ефект не знам, но със сигурност ще ѝ докажеш, че имаш вагина и пясък в нея.

Ако я обвиня в някои мои подозрения?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Ти си си виновен

за кво не и каза истината а трябваше да я лъжеш?
    Защото винаги е по-приятно да излъжеш.

Тя днес преди да затвори телефона ми каза "не ме карай да бъда жестока".
    Последно редактирано от Knightt : 11-12-2014 на 15:31

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това с компроматите не е жестоко, а жалко.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Покъртително жалко. Жива трагедия и няма да имаш нищо стойностно докато не си оправиш гнусния характер. Лъжеш, не си способен на изчистени от филми отношения, криеш някакви елементарни факти уж с цел да не си усложняваш живота, а не ти стига мозъкът да схванеш, че всъщност постигаш точно, ама точно обратното...Вероятността да се промениш към добро е пренебрежимо малка...
    Освен всичко очевидно и не знаеш на кой свят се намираш, а от това по-отблъскващо, особено пък за мъж - здраве му кажи. Ако целта на което и да е момче е секс, престараването с цветя, картички, тежка романтика и обяснения по телефона е чисто и просто комедия. В случай че ситуацията е друга и реално има обич, то компроматите, отвратителното държание, изобщо "затапките" и прошляшките отмъщения грам няма да са на дневен ред. DarkTemplar е прав.

И още нещо - най-забавното е, че такива често се вживявате в ролята на морални съдници и разправяте колко кофти е светът, как хората не заслужават доверие, как самите вие се разкривате само пред приятели, броящи се едва на пръстите на едната ви ръка, хах. Пич, ти самият си достоен за уникалното доверие след като си готов да правиш подобни низки идиотщини, нали?
    Последно редактирано от Ssummerjam : 11-12-2014 на 17:14

Супер фен Аватара на fanton1
    така четох , четох и все повече си мисля ,че тя просто е търсила секс ,а ти си се оказал на подходящото място в подходящото време... Ти си вложил чуства в "връзка" в която само ти я искаш и имаш чуства към нея ,а тя просто се е забавлявала ,а ти не си се усетил и си мислиш ,че ако успеш да и спечелиш вниманието й ще вземеш сърцето й и ще ти е вярна. Тя го е разбрала това и си се търсила причина да те зареже и ти си я предоставил . Щом толкова много искаш да си я върнеш вземи и поговори с нея как се чустваш/какво е тя за теб и т.н. (едвали ще помогне ,но може да ти олекне ) .

Добреее, добре, аз съм виновен. Темата вече няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    така четох , четох и все повече си мисля ,че тя просто е търсила секс ,а ти си се оказал на подходящото място в подходящото време... Ти си вложил чуства в "връзка" в която само ти я искаш и имаш чуства към нея ,а тя просто се е забавлявала ,а ти не си се усетил и си мислиш ,че ако успеш да и спечелиш вниманието й ще вземеш сърцето й и ще ти е вярна. Тя го е разбрала това и си се търсила причина да те зареже и ти си я предоставил . Щом толкова много искаш да си я върнеш вземи и поговори с нея как се чустваш/какво е тя за теб и т.н. (едвали ще помогне ,но може да ти олекне ) .
    Тя е омъжена жена, беше притеснена, че мъжа ѝ знае, а е зависима от него.

Супер фен Аватара на fanton1
    не си виновен ,че си толкова найвен просто трябва да избереш дали ще я остваиш (ще ти е гадно няколко дни ,но ще успеш да си намериш нова приятелка предполагам ) или да страдаш постояно заради нея и да я гониш постояно ще си изпоросиш да ти наговори неща който не мисли само и само да я остваиш (което ще те нарани много повече и ще съжеляваш ,че не си я остваил по-рано )

Аз не мога да разбера, търсиш съвет, получаваш го и въпреки това продължаваш да си държиш на своето и ще направиш това което си си наумил, а то наистина е доста жалко. Каквото и да направиш съм почти убеден, че всичко е приключило, но явно ще трябва да бъде жестока за да мирясаш.

Ще направя очна ставка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си