- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Форума не беше такъв, какъвто го познаваш. Пък и евала за кое? Че съм загубил стотици часове в тийн форум? Може просто аз да съм достатъчно тъп и ограничен, че да се чувствам като у дома си тук, във форума. Ако на това му викаш евала, окей.
Аватара на Matty Healy, ми напомня на това как измъкнах най-добрия си приятел от бой с шваб, който изглеждаше по същия начин. Никът ми подсказва, че е от фитнес типа. Предпоалагам, че или се е занимавал доста време или е почнал, но му е дотъпяло много бързо. Има мнения, които са прилични, но и такива на които се чудя дали е сериозен или просто се ебава. Предполагам, че слуша музика от типа на Avicii, Martin Garrix, David Guetta или alternative rock. Мрън, не съм го засичал толкова, за нещо по-цялостно.
Че то за евала ли е? *Лъчко да не ми се обижда. ;с*
Не съм те засичала скоро иначе, но и не те помня много добре.
едит: Ееее, ти пък ме изпревари.
Страшно готин, много добричък, забелязала съм, че често изпада в минидепресии.
Бившия на галакси, чудя се как я е издържал, а как е оцелял, дали е имало някви последици, ходи ли на психолог, пие ли антидепресанти, искам и аз, но не искам първо да ходя с нея, може би ако отида на война, ще се побъркам достатъчно
Допада ми. Преди ми беше антипатичен, но може би напоследък и аз съм станала малко по-остра и иронична, та май това е причината мнението ми да е различно, а не самият той.
Какво
по темата - Има интересен начин на писане - въпреки че ползва "кво, ква" и т.н, което предполага бързане, винаги се старае да е с апострофи и правилно граматически, което в крайна сметка отнема повече време от написването на пълните думи. Което нямам ник'ва (охо и мен прихвана) идея защо го прави.
Изглежда читав, но ми трябва още време да си изградя по-стабиуно мнение.
И Лиланда си я бива
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хм, не съм я засичал многоИма подобен на моя музикален вкус
Почти сигурно е симпатичен. Все пак трябва да видя още коментари.
Красивно, мило, симпатично девойче,което така и не каза как и се произнася правилно ника...
maDamn
Много се впряга във връзки с кофти хора и май обича да бъде център на вниманието.
много интелигентна
определено си личат годините/порасването
но вече нямаме толкова допирни точки
Не мислех, че ме знаеш с този ник. Приемам това като голям комплимент, благодаря! Мога да кажа същото и за теб и много се радвам за това. Миналото ми "аз" все още ме преследва в кошмарите ми, хах. Стои там за да ми напомня какъв не трябва да съм.
Просто загубихме контакт, с удоволствие бих изпил едно кафе с теб и да си поговорим.Харесва ми да чета коментарите ти. Добра душичка.
уху, любопитно
какъв ти е старият ник ;о
ами същото бих казала, добра душичка ми се струва и умничка също ;д