.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Две въпросчета относно пениса ми

Здравейте, хора. От близо една година имам следния проблем:
    - Не получавам ерекция освен ако не си пипам/масажирам пениса (дори и сутрешна)
    - Пенисът ми е с доста малки размери в съпружено състояние. Около 5-6 см.

Проблемите може би са психически, защото до скоро имах доста комплекси относно тялото ми. Не мисля че са от прекалена мастурбация, защото мастурбирам 2-3 пъти на седмица и мисля да спирам. Наложи ми се да отида на лекар поради една причина и докторката ми каза да си сваля дънките до колената и ми стана малко неловко. Пък нея си я биваше, младичка беше . Ще съм доволен ако някои напише нещо с което ще ми помогне!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от bigfatlp Виж мнението
    - Пенисът ми е с доста малки размери в съпружено състояние. Около 5-6 см.
    А в младоженческо състояние как е?

Ако под "съпружено" имаш в предвид невъзбудено, това е нормален размер, няма за какво да се притесняваш. За ерекцията... или приказвай с лекар, или започни да тренираш силов спорт, нивото на тестостерон ще се вдигне и ще имаш повече ерекции. Пък и реално... за какво ти е ерекция, ако няма причина? За мен лично такива random boners са доста досадни.
    Последно редактирано от heyyou : 11-15-2014 на 14:54

Цитирай Първоначално написано от heyyou Виж мнението
    Ако под "съпружено" имаш в предвид невъзбудено, това е нормален размер, няма за какво да се притесняваш. За ерекцията... или приказвай с лекар, или започни да тренираш силов спорт, нивото на тестостерон ще се вдигне и ще имаш повече ерекции. Пък и реално... за какво ти е ерекция, ако няма причина? За мен лично такива random boners са доста досадни.
    Ами ходя на фитнес. Това достатъчно ли е?

nwc123
    Guest
    На всеки му е малък като не е в ерекция кви са тея глупости тука .....важното е като си в ерекция колко ти е все пак тогава можеш да правиш секс

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от bigfatlp Виж мнението
    защото мастурбирам 2-3 пъти на седмица и мисля да спирам.
    Вече е късно и си го повредил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си