- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
Типична ,,логика''за човек в депресия - няма смисъл, няма решение на моя суперпроблем, няма отговори на моите нерешими въпроси, така че никой не може да ми помогне, затова мразя всички, дето сте се изхитрили да не се чувствате гадно като мен, така че хич не се опитвайте да ми помагате!![]()
![]()
Полезна илюстрация за това, колко деструктивно е Богоборството. Много тежък филм! А навън слънчицето грее, птичките пеят, но венецът на природата си предпочита филми на ужасите. И после циври ,,Ау, колко съм нещастен!''![]()
Последно редактирано от Pitancho : 11-17-2014 на 07:17
Каква депресия бе болно копеле?? Депресията ми мина още от преди 5 месеца ако помня добре, вече не се притеснявам от хора нито ме е срам от тях защото те са само едни хора нали разбираш, да те нарекат човек за мен е нещо обидно. Човека е толкова лесен за манипулиране и е толкова глупав. Религията е следващото ниво, а такива като вас "човеци" не стигате до това ниво. За вас живота е - детска градина, училище, работа, пенсия, смърт.... и така ли ще свърши всичко? Това ли е за вас земния живот? Ти си тъп като всички други няма какво да говорим. Сега съм в много по лошо състояние от депресия.