.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ще караш на баба си хвърчилото...
    Там не е трябвало да си умен и хитър, а да си мушеник с връзки и буквално да вредиш на другите, като ги пререждаш. Точно онзи строй е създал хората, срещу които лаеш в момента.
    да, да. В него строй всички обясняват, че хората като цяло са били много по-задружни и обичливи от днес. Имали са си вяра. Сега идват мошенниците и измамниците !
    Не е било задължително да си мушенник и да вредиш. Казвам ти, имало е някои тънкости от където са се вадили пари, без да си голям партиец!
    Между другото днес също 99% от богаташите вредят адски много на бедните, тъй че е все тая..

Мега фен Аватара на an7raks
    Да, много по-задружни са били... От 5 човека в стаята, 3-ма са доносници.... Идилия...
    Казваш ми на принципа "Вервайте ми"... Ами, не, Симеончо по-убедително го казваше...

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    тъй че е все тая..
    Е, е? Аз какво ти говорих до сега?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, много по-задружни са били... От 5 човека в стаята, 3-ма са доносници.... Идилия...
    Казваш ми на принципа "Вервайте ми"... Ами, не, Симеончо по-убедително го казваше...

Е, е? Аз какво ти говорих до сега?
    да, но недей да ми обясняваш за животното '' честен труд'', защото то не съществува. Няма честност.

И не. Днес хората са се озлобили много и никой не може да има доверие, ако става въпрос за пари. Така поне се говори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си