.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    И ми казваш че от сблъсъка с светлината и тъмнината се е образувало нещо като закон съдия които никои не може да спре? Казваш ми че освен бог и лукавия съществува трети? Искам да знам кои ти е казал това?
    негативния бог съдия дори е представен в Библията:

"Спогаждай се с противника си(т.е. с истинския Бог разглеждан като противник) по-скоро, догдето си на пътя с него към съдилището(т.е. докато упражняваш вяра(та) систематично и задълбочено), да не би противникът ти да те предаде на съдията(т.е. да не би истинският Бог да изпадне в по-дълбоко състояние на полусън за теб и така да попаднеш в ръцете на негативния бог съдия), а съдията те предаде на служителя, и да бъдеш хвърлен в тъмница." Матей 5: 25

но всъщност не съществува по-съществена разлика от онази между истинския Господ Бог и "тъмнината"

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    негативния бог съдия дори е представен в Библията:

"Спогаждай се с противника си(т.е. с истинския Бог разглеждан като противник) по-скоро, догдето си на пътя с него към съдилището(т.е. докато упражняваш вяра(та) систематично и задълбочено), да не би противникът ти да те предаде на съдията(т.е. да не би истинският Бог да изпадне в по-дълбоко състояние на полусън за теб и така да попаднеш в ръцете на негативния бог съдия), а съдията те предаде на служителя, и да бъдеш хвърлен в тъмница." Матей 5: 25

но всъщност не съществува по-съществена разлика от онази между истинския Господ Бог и "тъмнината"
    Бих се заклел че не разбрах НИТО 1 АМА НИТО ЕДИН от безсмислените ти постове. Има да си направил поне 30 поста но не разбрах нито 1 заклевам се! Ти или си адски тъп или си задълбочен в фантазията ти и фалшивата представа на това как стоят нещата. Какъв съдия бог какъв истински бог ?? абсолютно нищо не разбрах. Аре беги не ми губи времето и без това е 4 часа след окло 3 часа трябва да лягам. Келеш... теб верно трябва да те баннат от сайта защото имаш неземна дарба да губиш времето на хората.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Бих се заклел че не разбрах НИТО 1 АМА НИТО ЕДИН от безсмислените ти постове. Има да си направил поне 30 поста но не разбрах нито 1 заклевам се! Ти или си адски тъп или си задълбочен в фантазията ти и фалшивата представа на това как стоят нещата. Какъв съдия бог какъв истински бог ?? абсолютно нищо не разбрах. Аре беги не ми губи времето и без това е 4 часа след окло 3 часа трябва да лягам. Келеш... теб верно трябва да те баннат от сайта защото имаш неземна дарба да губиш времето на хората.
    карам ли те/забранявам ли ти да правиш нещо насила?!, угнетявам ли те?!, малтретирам ли те?!, обезобразявам ли те?!, осакатявам ли те?!, убивам ли те?!, чел си Библията, но не си разбрал нейните тайни, това е все едно да четеш някакво кодирано съобщение, което буквално прочетено може да звучи по един начин, но разкодирано може да означава нещо различно от очакваното, истинският Бог е любов, а най-вече да се допринася с нещо добро за всеобщото спасение в Неговия Син Исус Христос, или бъди малко или много съпричастен на това, или си живей живота там, но пак без да смущаваш ближния(съжителя) си (който и да е той), понеже не е задължително да знаеш всяка тайна на Бога и Св. Писание, но важно(то) е да има поне мир за всички човеци
    Последно редактирано от npp : 12-01-2014 на 15:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си