.
Отговор в тема
Страница 25 от 25 ПървиПърви ... 152122232425
Резултати от 601 до 611 от общо 611
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от biggy.izzy Виж мнението
    От доста отдавна не влизах да проверявам какво се случва във форума .. та като видях 24 страници ми изкочиха очите, защото се зарадвах, че има полезна информация за мен и най-накрая окончателно ще се ориентирам... Но като цяло останах мн.разочарована тъй като Mimonte2 само е пълнел с хейтове и глупави разсъждения темата ми. Приятел, ще те помоля да не се чувстваш длъжен да отговаряш на всички пуснали отговори в темата ми, все едно ти си автора тук и искренно се надявам да спреш да изтъкваш колко интелинентен си бил, колко умен и прочие. Ясен си ми. Благодаря на останалите, които по някакъв начин са игнорирали споменатия по-горе господин и са споделили мнението си с мен.
    Кога съм изтъквал колко интелигентен съм бил? Напротив- други от темата го направиха и ме предизвикаша по този начин. И не пиша само аз. Защо не виждаш другите, които пълнят темата, а само на мен казваш? Освен това ние си разговаряме, на тебе какво ти пречим?

По темата: Излезе новото издание на РСВУ в България. Според него СУ е на ПЪРВО МЯСТО В НАПРАВЛЕНИЕ ИКОНОМИКА. УНСС Е ЧАК НА ТРЕТО, С МНОГО ПО-НИСЪК РЕЗУЛТАТ! Нека кандидат-студентите, които все още не са се набутали в другите университетчета (УНСС-та, СА и тем подобни), да си направят добре сметката:
    http://rsvu.mon.bg/rsvu3/#RankingPlace:YFFfWEZcUmleTkxK

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    По темата: Излезе новото издание на РСВУ в България. Според него СУ е на ПЪРВО МЯСТО В НАПРАВЛЕНИЕ ИКОНОМИКА. УНСС Е ЧАК НА ТРЕТО, С МНОГО ПО-НИСЪК РЕЗУЛТАТ! Нека кандидат-студентите, които все още не са се набутали в другите университетчета (УНСС-та, СА и тем подобни), да си направят добре сметката:
    http://rsvu.mon.bg/rsvu3/#RankingPlace:YFFfWEZcUmleTkxK
    Защо само не разбрах постоянно се опитваш да изтъкваш колко добър университет е Софийския? Каза го вече веднъж, според мен е достатъчно, а който се интересува със сигурност ще намери допълнителна информация. Пък и имайки впредвид, че София е доста далече от мястото, където живея аз, изобщо не ми е от полза колко добри университети има в София, защото едва ли ще отида да уча там. Ако искаше да си ми полезен да беше попитал поне от къде съм, че тогава да ме ориентираш към университет. Прекалено много и ненужна информация даваш. Моля те просто да спреш да спамиш темата ми, а ако толкова си заинтригуван пусни си своя. Омръзна ми да обсъждаш разни партии и университети, които практически не са ми от никаква полза.

Цитирай Първоначално написано от biggy.izzy Виж мнението
    Защо само не разбрах постоянно се опитваш да изтъкваш колко добър университет е Софийския? Каза го вече веднъж, според мен е достатъчно, а който се интересува със сигурност ще намери допълнителна информация. Пък и имайки впредвид, че София е доста далече от мястото, където живея аз, изобщо не ми е от полза колко добри университети има в София, защото едва ли ще отида да уча там. Ако искаше да си ми полезен да беше попитал поне от къде съм, че тогава да ме ориентираш към университет. Прекалено много и ненужна информация даваш. Моля те просто да спреш да спамиш темата ми, а ако толкова си заинтригуван пусни си своя. Омръзна ми да обсъждаш разни партии и университети, които практически не са ми от никаква полза.
    Авторке, вече направо си нагла. Само аз ли пиша в темата ти? Аз, сам самичък, съм започнал да спамя в темата ти без причина, така ли? Защо не обърнеш малко внимание и на другите, които спореха с мен? Не си обективна.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ива, ако не можеш да схванеш, че постът ми е огледало на твоя, за да видиш как звучиш отстрани, значи не си заслужава да дискутирам с теб.
    aphaphapha
    ruok?
    ne, ne. az nyama da se zanimavam s arogantni bogati kuchki s bdsm naklonostti
    bb, bichacho

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Авторке, вече направо си нагла. Само аз ли пиша в темата ти? Аз, сам самичък, съм започнал да спамя в темата ти без причина, така ли? Защо не обърнеш малко внимание и на другите, които спореха с мен? Не си обективна.
    Ти си този, който провокира. Не ме интересува дали след теб още стотина са пуснали коментари, защото ти си този, който обърква цялата работа. Прегледах много внимателно всичките ти мнения в темата ми, с което още веднъж се уверих, че именно споровете произлизат от теб и твоите мнения. Не е нагло да правиш забележка, нагло е някой да спами темата ти и да го превръща в общ чат. Отделен въпрос е, че изобщо не ми хареса езика на който им говореше, все едно те са нещо по-малко от теб. Просто ми стана антипатичен. Не го приемай прекалено лично, стига ми да не провокираш следващи спорове тук.

Мимонте, ти си най-наглия тука, изнасяй се! Няма ли модератори????

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Мимонте, ти си най-наглия тука, изнасяй се! Няма ли модератори????
    Темата не беше ли вече приключена.Авторке, защо сега не овниниш това същество BlauMeise, за което не е известно дори да ли е момче или момиче, че спами в темата ти? BlauMeise, не си ти този/тази, която ще каже кой да се изнася, ясно ли ти е?

мимонте - мъжката ковра :Д

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    мимонте - мъжката ковра :Д
    Хайде, сега пак ме обвинете, че аз провокирам!
    П.С. Внимавай, че хапя!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Моето момиче, в началото на 12-ти клас имах само отлични оценки по литература, а не знаех кои произведения ни влизат в матурата. И не преувеличавам, бях запозната отгоре-отгоре само с Ботев и Вазов, останалите неща не можех да оправя кой ги е писал. И не само аз, а целият клас. Слава Богу, смениха ни учителката и дойде една невероятна, прекрасна, интелигентна дама с високи критерии. Така че в рамките на 12-ти клас целият клас учихме литературата за 11 и 12-ти, като включвам четенето на "Тютюн" и "Под игото". Само нашият клас от целия випуск, който е 10 класа. Аз лично четях анализи като побъркана - отвори анализите на Пашова (http://www.helikon.bg/textbooks/5007..._144609.html)- написани са на изключително висок език, който просто не е по силите на повечето. В началото проверявах термини като "корелация" и "конотация" (не ми казвай, че сега, веднага, без гугъл можеш да ми кажеш какво значат), с течение на времето ми идваше много естествено да ги употребявам. Така че да, правих го наистина качествено. Материала за 12-ти клас правихме в час, но през две седмици ни изпитваше на нов автор от материала за 11-ти, за който се подготвяхме абсолютно сами вкъщи.
    Декември държах изпит, който макар че е елементарен и по никакъв начин не индикира истинското ти ниво, изисква дълга подготовка, постоянно гонене на крайни срокове и много четене на статии, анализирането им, използването им като аргументи в темата за устния изпит. Естествено, в час се правиха и много четения и т.н.
    По химия също се напъвахме, защото ни смениха учителя и въпреки че целият материал е преговор, наистина се учеше сериозно. По история ни смениха учителката, за предните 3 години бях изпитвана сигурно 3 пъти сумарно, тогава за първи път наистина учех, даже ми заши една четворка в началото

Та, задръж си мнението, като не знаеш подробности, благодаря.
    Хаха, викаш само отлични оценки си имала в училище, а Пинки? А сега си пред изхвърляне от университета :Х Каква деградация само! Май наблюдаваме негативна корелация между представянето ти в училище и в университета. :Д
    Последно редактирано от TheNigga : 12-13-2014 на 13:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си