.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Според мен това, да имаш връзка с един човек, но да ходиш по други, не е "широка скроеност(?!)", а курвалък.
    И това е също толкова тъпо, колкото да наречеш моногамните хора "ограничени".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на pandabear
    твърдо нье. лично за мен де. иначе нямам нищо против хората, които предпочитат този тип връзки. въпрос на личен избор и интереси. абе важното е да си го направим така, че да сме щастливи. ;д

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И това е също толкова тъпо, колкото да наречеш моногамните хора "ограничени".
    С тази разлика, че човек по природа си е моногамен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не и биологически.

Град
    Варна
    Не е вярно. Обществото ти налага нормата на моногамията.
    Има страни, където полигамията е допустима, има африкански племена. Не природата определя това.

Хммм все ми се върти в главата че наскоро четох някакво изследване по въпроса.

Град
    Варна
    Хммм все ми се върти в главата че наскоро четох някакво изследване по въпроса.
    ем ако го намериш, метни го насам
    щото аз все си мисля, че е биологически обосновано желанието за репродукция, създаване на поколение
    а тва не те ограничава само до един партньор
    както е с доста животни, например

Мега фен Аватара на NomNomNom
    "Отворена връзка" = имам несъзнавани ирационални психични нужди, които вместо да призная и да се консултирам със специалист, предпочитам да ги еротизирам и замажа с "аз съм широкоскроен , а приятеля/ката ми също" и да продължавам да опитвам да ги удовлетворя косвено чрез промискуитет.
    "Все пак, аз съм такъв, това е част от мен, и не мисля, че е вредно или че може и е нужно да се промени."

Едит: По темата - не.
    Ако искаш тръпка, красиви и зрели взаимоотношения с партньора, просто не.
    Ако искаш друг тип партньорство, ок.
    Последно редактирано от NomNomNom : 12-02-2014 на 14:52
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ем ако го намериш, метни го насам
    щото аз все си мисля, че е биологически обосновано желанието за репродукция, създаване на поколение
    а тва не те ограничава само до един партньор
    както е с доста животни, например
    Да но, това е чисто физическо желание. Може би генно заложено, когато добавим разума и желанието за сигурност и т.н. се получава малко по-различно нещо. Все пак мисля че е строго индивидуално, може би има чисто моногамни и чисто полигамни хора. Проблемът с полигамията се появява когато се появят чувствата, защото желанието за репродукция е едно, чувствата са съвсем друго. В повечето случаи хората не са склонни да делят половинката си, въпреки че вероятно и това може да бъде възпитано у даден човек.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    "Отворена връзка" = имам несъзнавани ирационални психични нужди, които вместо да призная и да се консултирам със специалист, предпочитам да ги еротизирам и замажа с "аз съм широкоскроен , а приятеля/ката ми също" и да продължавам да опитвам да ги удовлетворя косвено чрез промискуитет.
    Все пак, аз съм такъв, това е част от мен, и не мисля, че е вредно или че може и е нужно да се промени.
    Пък може и пряко да ги удволетворява със промискуитет. Не за всички емоционалната задоволеност се изчерпва с гушкане с 'любимия'.
    Иначе и аз не ги разбирам тея отворени връзки, евентуално е приемливо като форма на партньорство, да си делят наема, сметките и задачите и отвреме-навреме да се чукат.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Хубава тема се е получило. Относно приятели с привилегии разбирам хора, които се чукат, когато имат нужда да се задоволят. Просто приятел за оргазми.
    От другата страна под отворена връзка виждам двама човека, които имат чувства, живеят заедно, обичат се, уважават се и т.н. Но в даден момент някой от тях си пада по някой друг чисто физически и решава да прекара с него една нощ. Това не мисля, че по някакъв начин трябва да влияе на любовта и отношенията с човека, с който има връзка. По принцип смятам, че може и никога да не се стигне до някакви сексуални отношения с друг човек, но някак си е хубаво да се изяснят тези неща, че не сме си собственост един на друг и ако чак толкова някой те привлича и се побъркваш при вида му - ходи се изчукайте.

Четох наскоро някакви златни правила за отворените връзки, но за жалост не мога да ги цитирам дословно. Тези, които ми направиха впечатления бяха:
    1. Сексуалните отношения с трети лица да не влия на сексуалните отношения на хората във връзка.
    2. Да не се споделят подробности относно прекараното време с третите лица, както и да не се сравняват.
    3. Да не се извършват интимни дейности с третите лица в общият дом или автомобил.
    4. Третите лица да не бъдат роднини, приятели или познати.
    5. Да се спазва сексуална култура, която не би навредила на никого в отношенията.

Те бяха мисля че 20, ама само тези си спомням сега. Иначе запознах да гледам и някакви предавания относно полигамията, за мъже или жени, които са в повече от една връзки и как си разпределят времето, как може да обичаш двама човека едновременно и т.н. Все интересни теми, ама не са свързани много с текущата де :Д

Мега фен Аватара на Rabalka
    А какво се случва единия от двамата ако хлатне по другия изван вразката?Зашто то именно преди години се разделихме с гаджето и от тогава не съм имала сериозен френд заради такова хлатване.Ся по добре ми е като имам кой да ме ебе без чувства и такива нешта. А между другото като имаш приятел за секс и го правиш и с други това не е ли пак вид отворена вразка?

Епа като хлатне, утива да си очи ороците.

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Епа като хлатне, утива да си очи ороците.
    Лелеле

Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Лелеле
    Какво ?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Затва има полимеразно-верижна реакция за диагностициране на хепатити, ХИВ и Хламидия трахоматис.
    бих искал да бъда свидетел как казваш това на потенциалния самец

Супер фен Аватара на per-dead
    ^
    тез двете се намерили. Остави ги ся да си обменят опит.
    Edit: Draid
    Последно редактирано от per-dead : 12-02-2014 на 18:40

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    бих искал да бъда свидетел как казваш това на потенциалния самец
    Той сам отиде и се боде за хепатит Ц. Най-малкото щото е здравен кадър. Отделно е пускал антитела за хламидия трахоматис пак по мое настояване. Врънках и за Манту заради професионален контакт с болен, което за съжаление излезе подозрително, та отнесе само 3 месеца изониазид, щото рентгеновата снимка беше б. о.
    Отделно мен на новата работа ме изследваха за целия учебник по инфекциозни болести, включително дали имам имунитет срещу варицела, морбили и рубеола. Хепатитните маркери и ХИВ са ми отрицателни, така че явно е бил примерен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    жена-мечта

Мега фен
    Да си посегнеш просто :Д
    И то не по хубавия начин.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Aeternal, работата е такава, че имаме досег с биопродукти. Винаги може да ти плисне околоплодна течност в очите, може да се убодеш, докато шиеш родилка, да се убодеш по време на секцио... Така че имунитетът срещу рубеола, морбили и варицела е най-малкото, което трябва да се контролира. Ваксина срещу хепатит Ц няма. А особено за нераждали докторици /като мен/, мисълта за придобивка хепатит някак кара косите да настръхват.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Какво ?
    Ами направо как я юркаш не е истина

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Aeternal, работата е такава, че имаме досег с биопродукти. Винаги може да ти плисне околоплодна течност в очите, може да се убодеш, докато шиеш родилка, да се убодеш по време на секцио... Така че имунитетът срещу рубеола, морбили и варицела е най-малкото, което трябва да се контролира. Ваксина срещу хепатит Ц няма. А особено за нераждали докторици /като мен/, мисълта за придобивка хепатит някак кара косите да настръхват.
    Не ти завиждам
    Аз съм по принципа, че колкото по-малко имаш вземане-даване с доктори, толкова по-дълго и щастливо ще живееш :Д

Мега фен Аватара на 102
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си