.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Та, нищо не съм искала от тях, просто на 28ми май след бала ми беше първия работен ден.
    Аз май си спомням, че ти и по-рано работеше (поне в името на натрупване на опит )
    Респект. От едно време си те харесвам.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз май си спомням, че ти и по-рано работеше (поне в името на натрупване на опит )
    Респект. От едно време си те харесвам.
    Колко ли пари и дължат родителите ?
    Някои сме почнали да работим на 15, без причина, просто да не се налага да искаме от родителите, защото не сме били научени да искаме от родителите, а сме искали да си купим много неща.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Колко ли пари и дължат родителите ?
    Някои сме почнали да работим на 15, без причина, просто да не се налага да искаме от родителите, защото не сме били научени да искаме от родителите, а сме искали да си купим много неща.
    Това го подкрепям.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дадох пример с моето семейство, както и ти. Ама не ти отърва нещо?
    А къде говорих тук за чужбина? Или пак говориш наизуст?
    Не че не ми отърва, все едно ми е. Просто всеки твои втори коментар е свързан със златната ти среда, със обкръжението ти от членове на МЕНСА и натоварената ти програма като студент. Като чета тоя форум вече имам чувството, че в него единствено ти си студентка, а другите са отишли някъде ей така за спорта. Конкретно в тази тема може да не си говорила за чужбината, просто давам пример как отново се изказваш със засилка още в първият си коментар.
    Последно редактирано от draid : 12-07-2014 на 11:18

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това го подкрепям.

Не че не ми отърва, все едно ми е. Просто всеки твои втори коментар е свързан със златната ти среда, със обкръжението ти от членове на МЕНСА и натоварената ти програма като студент. Като чета тоя форум вече имам чувството, че в него единствено ти си студентка, а другите са отишли някъде ей така за спорта. Конкретно в тази тема може да не си говорила за чужбината, просто давам пример как отново се изказваш със засилка още в първият си коментар.
    Ееее, ти пък, недей да го превръщаш в личен спор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си