- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да пиша на момиче във ФБ
ТОВА Е БЛАГОДАРЯДаваш й приятелство, казваш нещо мазно тип "просто исках да се запознаем, защото имаш хубава снимка" и така. Ако не знаеш какво следва след първата реплика, няма смисъл да се правиш на общителен като копираш от тука някои идеи. Спомени й, че може да те помисли за идиот, защото си леко срамежлив и така. Пиши й направо във фейсбук, недей да я мотаеш по други програми и неща като скайп/пощи, следващото ви място да е на живо.
Мчи как само дан са окаже някоя като мама БожкаТи си го каза,напиши и: "ДРАСТИИИ" ... Ще те обикне завинаги!!!![]()
+1Добрият стар скайп си отиде , дойде ФЕЙСБУКА!
Сега дилемата е по-голяма , дали да и пиша или да поискам приятелство![]()
Хаха хехе, тей кат гледам май ти си маняка, с 8000 мнения ЛОЛКажи и че си fakebook маняк![]()
Добре хареса ми тоя вариянт...Предполагам, че след няколко дена ще пуснеш тема: "Какво да си говорим на първата среща". Пиши и, имаш хубави очи и ми се прииска да се запознаем.![]()
1. Добавяш я в приятели
1.1 Ако не те приеме до 1 седмица
- Пишеш и на лично
1.2 Ако те приеме
- Пишеш и веднага когато я засечеш да е онлайн
2. Пишеш и:
oxo .. poznawame li se? ;PP
или
zdrawei (драстииии) .. iska6 li da se zapoznaeme? ;p
Не знам как по-ясно да ти го обясня!!![]()
Can't get you outta my mind ♡
Първоначално написано от MuuSiiiCLooVeerr
ми аз си мислех че точно така се запознават нормалните хора .. кво му е странното ако му харесаш ще ти се усмихне и ще ти каже името ако не ще ти каже името ама няма ти се усмихне не е мн страшно пък и до утре ще го е забравил ..![]()
![]()
В днешно време момичетата са толкова задръстени колкото и нас. Ако отидеш на живо да се запознаеш с някое момиче ,то ще те гледа ,като ТРЪБА. Все едно ,че си паднал от космоса. За жалост това е факт. Не при всички е така разбира се ,основно се среща при тези със самочувствието. Особено ако е с приятелки ,които и дават бонус "+XP" на егото ,може и да ти се изсмеят колективно. И от цялото това запознанство най-много да си отидеш натъжен и унижен. Но пък поне ще си пробвал. Моя съвет е да и коментираш/харесваш статуси/снимки. Може и да я сръчкаш ако си нямаш друга работа. Има възможност тя да ти пише първа ,като види че спамиш по статусите и снимките й. Иначе ако е от тези ,които чакат момчетата да правят първата крачка тогава вече си ти. Пиши и дали има нещо против да се запознаете ,от там нататък разговора ще се съзживи. Е освен ако не е някоя задръстена и има 15-тина думи в речника.![]()
Последно редактирано от Mr.Killer : 12-11-2014 на 21:06
Амче ако е от тези дето влизат от дъжд на вятър във фейса и/или не постват или постват изключително рядко статуси,снимки и т.н. какво правим тогава?А може пък да е от тези дето почти всяка снимка или статус и е харесан от минимум 500+ човека.Тогава какво става като просто се губи в тълпата и дори може въпросната да не му забележи името в харесванията?
Сръчкването също.Ако всеки ден я сръчкват по 100+ човека едва ли ще и направи впечтление точно той. Да не говорим,че тези дето всекидневно се надпредварват един куп мъже да им пишат в чата и да им обясняват колко са готини се взимат за голямата работа и може за нея да е поредното балъче,което и ходи по задника. Страгедията трябва да се реши според типа на дадената мацка. А друг е въпроса,че тази тема е от 2011 година и въпросният автор вероятно вече е забравил и за темата и за въпросната мацка освен ако не е влязъл в някаква много дълга връзка с нея![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добави я в фб, изчакай малко след като те приеме за да не те помисли за някой нахалник или нещо от сорта..
Здравей,как си , може ли да се запознаем, аз съм.... не бързай да я каниш на среща защото може да ти откаже тъй като не те познава, пишете си и ако видиш че има интерес към теб я покани на срещаУспех
Според мен очи в очи е най-добре. Защо просто като се видите не я заговориш ? Нещо от сорта на '' Колко е часа ? '' , '' Имаш ли огънче ( ако пушиш ) '' . Имам чувството , че ако се махне фб-ка няма да има никаква комуникация между хората навън .. ( отговора ми се отнася и за двата въпроса )
П.С : Ако толкова държите да се запознаете с вашите любови по фб просто ги попитайте как са и какво правят , ако имат интерес ще ви отвърнат .
Щом стигнахте да не смеете да пишете във ФБ, работата е лоша. Превръщате се в някакви социални инвалиди.
колко трябва да си задръстен че да се чудиш толкова кво да пишеш, ти квото и да пишеш не те ли харесва байбай а харесва ли те няма значение кво си писал винаги ще се смее и кефи
Зависи каква е. Ако е вървежна, шансът е, че няма да стане и просто се надяваш на късмет. Ако е странна и непопулярна, вероятно ще отговори, независимо как подходиш. И в двата случая, ако решиш да и пишеш, просто бъди оригинален.
Предусещайки следващия ти въпрос, погледни нещо на стената и и коментирай.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 12-16-2014 на 15:36
Ако искаш да оставиш трайна следа в съзнанието и направо я питай you wanna see me cum
Ако не знаеш какво да пишеш на едно момиче по-добре не и пишиот сега си се провалил, наистина
![]()
ahahaha
Умихни и се когато я вrдиж,погледни я в очите. След няколко дни усмивки и кажи '' здрасти '', после facebook.![]()