- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не успявам да забременея
Как по точно сте опитвали над 100 пъти като само от няколко месеца опитвате??
Просто правете секс, не е сложно, друг начин няма.
Няма нещо, което тук може да ви кажем, дето ще е в помощ по голяма от тази, която може да ви осигури лекар.
Ако си сериозна наистина иди в БГмама, не тук.
А относно другите неща които са ти предложили хората, за които не знаеш, просто показва, че не е като да си:
Момичета благодаря ви много. Радвам се много на това, че някой иска да ми помогнеПосле като се прибера в нас ще потърся спермограмата му и ако я намеря ще напиша тук какво пише в нея. Помня, че беше във вид на таблица, имаше количество, как е получена и още куп данни.. Които и тогава не ми говореха нищо, нито пък ги запомних. Пиша и в БГМАМА, за сега само ме питат какви изследвания съм правила, но ми казаха и това за прекаленото овлажняване - "Оправих го с Омега Прим и ананаси." -мисля да го пробвам
![]()
Омега прим не беше ли за сърце и високо кръвно?!? Съжалявам че ти го казвам, но ти си супер безотговорна маниачка на тема бебе, която знае само "искам,искам", а НИЩО не прави по въпроса. Ако наистина искаше бебе, щеше да се интересуваш повече и буквално да не излизаш от Бгмама. Преди мислех че наистина имаш проблем, но сега като те чета, си една пораснала тийнейджърка с детски акъл, която вместо нова чанта от мола, иска да създаде живот, към който сигурно ще подходи пак така безотговорно. Започни да се интересуваш, а не само да си вдигаш краката и да се чудиш после на кой простор да си простнеш мокрите чаршафи!
Женско съм! Пикая клекнала...
Правим и почивки по няколко дни. Друг път като изпадна в паника го карам всеки ден ... Но и с почивки не е ставало.