.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вагиналната смазка убивала сперматозоидите. Ебахти интоксикацията...

https://www.youtube.com/watch?v=Dgn2tYEJH1U
    Welcome to the Jungle...

Ами защото като ходя на гинеколог очаквам да ми намери нещо, което не ми е наред, а не.... да му кажа докторе прекалено се мокря защото откачам от възбуда и пръскам и... как да го кажа в смисъл.. До някъде ме е срам и ми е тъпо да му го кажа Все пак ще спомена следващия път, че прекалено се мокря без да изпадам в детайли просто да видя дали ще каже нещо по-конкретно, но всички казват едно и също, че е нормално, то и аз знам, че е нормално, просто е мнооого /: Не искам да изпадам в шаш и паника, държа се но просто много тъпи мисли ми минават през главата понякога за бъдещето ми Така или иначе нямаме възможност за сега поне да правим инвитро, но ако трябва ще намерим

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Темата с каква цел е? Просто да се похвалиш каква си тигрица или набираш донори?

Моля те не ми трябват шеги. Има други по-забавни теми.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    никакво инвитро, само инпутко :>
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    никакво инвитро, само инпутко :>
    Спри.

Във БГМАМА никой не ми пише, а са я видели 35 човека темата. Страхотно, надежда от всякъде...... Хора ще очаквам някакви съвети за това мое мокрене, ще прочета веднага към обяд какво е писано тук ако има нещо. На сутринта най-вероятно ще правим пак опити като си дойде от нощна, стискайте палци

Мега фен Аватара на draid
    Абе като те слушам ще каже човек, че лекаря ти е казал че нямаш яйчници, а не че всичко ти е наред. След като всичко е наред значи ще имаш деца. Това не ти е тука някаква работа по график, когато стане тогава. Колкото повече му обръщате внимание, толкова по-лошо ще става.

Голям фен Аватара на naksdy
    Не можеш да споделиш с лекар това, което те притеснява? Че нали на него работата му е да отговаря на въпроси, свързани със секса? По-скоро на него трябва да кажеш, отколкото на непознати в интернет. Пробвай по заобиколен начин, ако те е срам директно да зададеш въпроса, но не се спирай докато не получиш отговор. И в овулация ли си, че ще тормозиш човека след нощна смяна?
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Аз предлагам още веднъж да напишеш колко много, видиш ли, се овлажняваш, и как ти се мокрят чаршафите.
    Няма други забавни теми, твоята е най-забавната.
    Не може да си толкова неадекватна, че пускаш тема за забременяване в тийн форум и да очакваш компетентни отговори. Въобще, ако наистина имаше проблем, щеше да го обсъдиш с мнимия ти годеник и с наблюдаващия те специалист, а не да мънкаш по форумите колко те е било срам да говориш за физиологичните си процеси. Не те е срам да разказваш на цял форум за сексуалния си график в детайли, ама те е срам да говориш сериозно с гинеколога си, нищо че човека те е преглеждал обстойно. Добра логика.

Във всеки пост го удряш на хвалба по колко, къде и в какви пози се овлажняваш и очакваш някой, аджеба, да те светне кво да правиш, при положение, че хората в тоя форум са масово непълнолетни.
    Или са някаква тотална кукувица, или темата е абсолютна пързалка. Склонна съм да приема, че е второто, в противен случай е доста тъжно.
    Последно редактирано от NambyPamby : 12-16-2014 на 22:40

Аз предлагам още веднъж да напишеш колко много, видиш ли, се овлажняваш, и как ти се мокрят чаршафите.
    Няма други забавни теми, твоята е най-забавната.
    Не може да си толкова неадекватна, че пускаш тема за забременяване в тийн форум и да очакваш компетентни отговори. Въобще, ако наистина имаше проблем, щеше да го обсъдиш с мнимия ти годеник и с наблюдаващия те специалист, а не да мънкаш по форумите колко те е било срам да говориш за физиологичните си процеси. Не те е срам да разказваш на цял форум за сексуалния си график в детайли, ама те е срам да говориш сериозно с гинеколога си, нищо че човека те е преглеждал обстойно. Добра логика.

Във всеки пост го удряш на хвалба по колко, къде и в какви пози се овлажняваш и очакваш някой, аджеба, да те светне кво да правиш, при положение, че хората в тоя форум са масово непълнолетни.
    Или са някаква тотална кукувица, или темата е абсолютна пързалка. Склонна съм да приема, че е второто, в противен случай е доста тъжно.
    Добре като си някаква хейтърка може ли да се опиташ поне да не съсипваш живота на хора, които се мъчат да постигнат нещо? Хейтвай си на воля просто не пречи на такива, които имат нужда от някаква помощ. Дори не дочетох поста ти до край. Не ме грее ти какво мислиш за моя собствен живот и цели и държание. Нали се сещаш, че няма как всички да сме като теб, да се държим като теб и да мислим като теб, колкото и да ти се иска. В БГМАМА нямам нито един отговор все още, а тук хората ми пишат. Ще те помоля да не ми проваляш темата защото ми е нужна! И да - срам ме е да говоря с гинеколога, а тук не ме е срам, защото тук са млади хора, които постоянно говорят за секс, не ги виждам, само им пиша. Така, че - да, тук ми е по-удобно. Ако нещо друго те дразни и ти пречи неистово на живота и мирогледа питай, ще ти го обясня.

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Не можеш да споделиш с лекар това, което те притеснява? Че нали на него работата му е да отговаря на въпроси, свързани със секса? По-скоро на него трябва да кажеш, отколкото на непознати в интернет. Пробвай по заобиколен начин, ако те е срам директно да зададеш въпроса, но не се спирай докато не получиш отговор. И в овулация ли си, че ще тормозиш човека след нощна смяна?
    Не съм в овулация но исках да опитаме. Два дни се е въздържал и беше събрал добре, накрая свърши доста качествено, дано нещо стане. Тъпото беше, че му бях отгоре точно тогава, но не знам... просто така ни свари. За това искам да те питам в каква поза бяхте вие ако помниш изобщо като правихте вашето бебче? Казах ти, ще опитам да кажа някак като ходя другия път на преглед, само да видя как ще подбера думите

Авторке, ако е си в овулация, дори на челна стойка да застанеш, бебе няма да получиш! Следи си овулацията и тогава прави опитите.

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Авторке, ако е си в овулация, дори на челна стойка да застанеш, бебе няма да получиш! Следи си овулацията и тогава прави опитите.
    Ох знам, но знам, че при други се случва без значение дали са в овулация или не.. просто при тях става хей така... Просто искам вече да стане не мога да чакам една година... ако за 1 година не стане значи няма и да дтане

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какви изследвания по-точно сте си правили двамата?
    Щото изследване може да бъде и един хемоглобин, например, но може и да са антиДНК антитела/антиспермални/крос-мач тест.

или темата е абсолютна пързалка

И аз съм склонна да приема, че темата е упражнение по фигурно пързаляне, Намби.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Овлажняването пречело на зачеването? Бахти проблемът, по тая логика повечето жени не би трябвало никога да забременеем...

Тая тема наистина е пързалка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Какви изследвания по-точно сте си правили двамата?
    Щото изследване може да бъде и един хемоглобин, например, но може и да са антиДНК антитела/антиспермални/крос-мач тест.

И аз съм склонна да приема, че темата е упражнение по фигурно пързаляне, Намби.
    Защо смешните теми на курвичките на по 15 където се чудят от кой х*й са забременяли не ви се виждат пързалки, а моят проблем е нереален, така ли?! Прати ме личната първо да си направя цитонамазка и кръвна картина.и изследване на урината. Той малко след мен си направи спермограма. Това ни каза личната това сме правили. А това за което ми говориш ти никой не ми го е споменавал, можеш ли да ми разясниш?

Град
    пространството на Дисе
    Да разбирам ли, че не мериш базална температура/не правиш тестове за овулация?
    Цикълът ти редовен ли е? Приемаш ли редовно някакви медикаменти?

Какви са при него резултатите от спермограмата?

Иде ми да ти зашия един виртуален отрезвителен шамар, щото в първия си пост пишеш, че сте си правили изследвания и сте здрави/нямате проблеми, а всъщност лъха на незаинтересованост и безотговорност до небесата. Та ти дори фолиева киселина не си си направила труда да взимаш редовно...

Не е лошо да се проследи един цикъл с ултразвук, да се види растат ли фоликули. Отделно не е зле да си пуснеш щитовидни хормони + антителата ТАТ и МАТ, полови хормони и пролактин. Също прогестерон 1 седмица след ДОКАЗАНА овулация.
    Също не е зле да изключиш инфекция микоплазма/уреаплазма. Това на цитонамазка няма как да го видиш.
    На прима виста толкоз.
    Последно редактирано от kalpazanka : 12-17-2014 на 09:42

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

А аз мисля, че ако опиташ това да не ти е фикс идея и започнеш да мислиш за други неща, ще ти се получи. Щом сте здрави и ви няма нищо, няма причина да не стане. Прави секс за удоволствие, не за да правиш бебе, а то, като има да става, ще стане.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Овлажняването пречело на зачеването? Бахти проблемът, по тая логика повечето жени не би трябвало никога да забременеем...
    Пречи, че как иначе?!? Сперматозоидите се давят, хахахахах.

Авторке, душко, така като ти чета постовете, ти си човекът, който най-малко може душевно да ме просветли за нещата от живота. И не съм "хейтър"(много хубава БЪЛГАРСКА книжовна дума), просто не се стърпях да не спомена, че е крайно неадекватно да задаваш подобен въпрос във форум, където преобладават 13-16-годишни, че и да се караш, че не получаваш необходимата ти помощ.
    И пак да повторим - не те е срам да разказваш в коя поза са те чукали снощи, нищо, че за аватар си си сложила собствена снимка и някой познат може да те познае и утре-вдругиден да те разнася из целия град, но те е срам да поговориш с гинеколога си, човек с медицинско образование и дългогодишен стаж, за нещата, които те тревожат.

Хубаво е, когато си използвате устите и за нещо друго освен за свирки.

Ако наистина искаше да забременееш, щеше да се допиташ до поне още едно лекарско мнение и щеше да си поразровиш в интернет за допълнителна информация. Специално в бг-мама има доста такива теми, някои от които от по 50+ страници, стига да имаш време и желание да четеш.

Град
    пространството на Дисе
    Хубаво е, когато си използвате устите и за нещо друго освен за свирки.

anonymous708973
    Guest
    Иде ми да ти зашия един виртуален отрезвителен шамар, щото в първия си пост пишеш, че сте си правили изследвания и сте здрави/нямате проблеми, а всъщност лъха на незаинтересованост и безотговорност до небесата. Та ти дори фолиева киселина не си си направила труда да взимаш редовно...
    Абсолютно.
    Една камара момичета знаем какво е фолиева киселина, пък повечето в момента бягаме от забременяване като дявол от тамян.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ninka_Buchvarova Виж мнението
    Но ние сме съвсем здрави нищо ни няма и пак не става а сме опитвали сигурно над 100 пъти и никакъв шанс (((
    Как по точно сте опитвали над 100 пъти като само от няколко месеца опитвате??
    Просто правете секс, не е сложно, друг начин няма.
    Няма нещо, което тук може да ви кажем, дето ще е в помощ по голяма от тази, която може да ви осигури лекар.
    Ако си сериозна наистина иди в БГмама, не тук.
    А относно другите неща които са ти предложили хората, за които не знаеш, просто показва, че не е като да си:
    Цитирай Първоначално написано от Ninka_Buchvarova Виж мнението
    Пробвала съм по всякакви начини, изчела съм всичко в интернет за овулации и какво ли не всичко всичко и не става по никакъв начин.
    - Всички авто-части на едно място!

Да разбирам ли, че не мериш базална температура/не правиш тестове за овулация?
    Цикълът ти редовен ли е? Приемаш ли редовно някакви медикаменти?

Какви са при него резултатите от спермограмата?

Не е лошо да се проследи един цикъл с ултразвук, да се види растат ли фоликули. Отделно не е зле да си пуснеш щитовидни хормони + антителата ТАТ и МАТ, полови хормони и пролактин. Също прогестерон 1 седмица след ДОКАЗАНА овулация.
    Също не е зле да изключиш инфекция микоплазма/уреаплазма. Това на цитонамазка няма как да го видиш.
    На прима виста толкоз.
    Охх половината от нещата, които ми говориш нищо не ми говорят.. Когато ходихме да си правим изследвания сме правили само на нещата, за които ни изпрати личната и толкоз. Фолиева киселина ще започна да взимам тези дни, но излиза, че след всичко което си ми написала ще трябва пак да ходя до гинеколог, явно става много по-сложно. Цикъла ми е редовен, не съм взимала никакви медикаменти, противозачатъчни не съм взимала никога. Резултата от спермограмата е в нас, но и да го гледам нищо не разбирам, тогава му казаха, че всичко е в нормите. Ще си запиша някои от нещата, които си ме посъветвала и ще ходя пак на гинеколог тези дни. Просто се притеснявам, че явно ще отима някакъв здравословен проблем. Явно предния път сме направили само някои от изследванията. Сега започвам да се притеснявам повече

Град
    пространството на Дисе
    Така и така резултатът от спермограмата е у теб, вместо тоя чаршаф горе можеше да постнеш какви са стойностите.

Защо не пишеш в БГ мама, вместо в тийн форум. Малко е несериозно да обясняваш как си правила куп изследвания, а като Калпазанката те хвана сериозно да те пита какво сте изследвали, ти казваш, че не си и чувала за такива неща. Това, че не си пила медикаменти, ОК или не си имала проблеми до сега, не означава, че всичко ти е наред, както не означава и че ти има нещо. Тук само Калпазанката може да ти помогне, защото е специалист. Повечето момичета от форума, които са забременели, не е било по желание, както някой преди мен написа. Предполагам, че във форум за майки можеш да получиш по-компетентни и адекватни мнения, отколкото тук. Не виждам защо толкова се цупиш на отговорите в темата, явно просто искаш всички да ти напишем "Спокойно, ще стане, нищо ти няма"
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Момичета благодаря ви много. Радвам се много на това, че някой иска да ми помогне После като се прибера в нас ще потърся спермограмата му и ако я намеря ще напиша тук какво пише в нея. Помня, че беше във вид на таблица, имаше количество, как е получена и още куп данни.. Които и тогава не ми говореха нищо, нито пък ги запомних. Пиша и в БГМАМА, за сега само ме питат какви изследвания съм правила, но ми казаха и това за прекаленото овлажняване - "Оправих го с Омега Прим и ананаси." -мисля да го пробвам

Омега прим не беше ли за сърце и високо кръвно?!? Съжалявам че ти го казвам, но ти си супер безотговорна маниачка на тема бебе, която знае само "искам,искам", а НИЩО не прави по въпроса. Ако наистина искаше бебе, щеше да се интересуваш повече и буквално да не излизаш от Бгмама. Преди мислех че наистина имаш проблем, но сега като те чета, си една пораснала тийнейджърка с детски акъл, която вместо нова чанта от мола, иска да създаде живот, към който сигурно ще подходи пак така безотговорно. Започни да се интересуваш, а не само да си вдигаш краката и да се чудиш после на кой простор да си простнеш мокрите чаршафи!

И пак да повторим - не те е срам да разказваш в коя поза са те чукали снощи, нищо, че за аватар си си сложила собствена снимка и някой познат може да те познае и утре-вдругиден да те разнася из целия град
    Ти верно ли си мислиш, че това е нейна снимка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си