.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен
    надул й е корема, не бери грижи, няма такава опасност

Пантерке, къртиш мивки обаче в случая. Толкова е лесно баш пък в Б-я да забъркаш някого в такава кочина от адвокати, че свят да му се завие.
    Един мой съсед реши да съди друг съсед задето му казал, че ще го пречука.

А прокурорите, като опре до обикновени хорица като мен и теб, не просто си вършат работата, а направо се престарават. Дано не ти опре до главата, че да видиш тогава как не ни работят съдилищата ; )

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^Постът съвсем не оставя впечатление, че й го пожелаваш искрено... "Като скъсаш с него" звучи особено атрактивно и доброжелателно...
    Без коментар съм за цялата тема.
    То няма лошо човек да е оптимист,но пък понякога трябва и да е леко реалист.Естествено,че има голяма вероятност едно 19 годишно момиче един ден да скъса с приятеля си поради едни или други причини.Това става и при много по-възрастни хора.Някои дори се и развеждат след дълъг брак.Наскоро и разбрах за един случай дето са скъсали двама дето са били гаджета 9 години и са започнали да мислят за общо бъдеще,че даже и луди пари да дават за това и то на доста по-голяма възраст.Един мой приятел дето е на около моите години преди време приключи една около 6 годишна връзка с гаджето си дето бяха неразделни едвали не.И за да бъда приет за оптимист и добронамерен трябва да изключа на 100% всъзможността че едно 19 годишно момиче в един момент може и да скъса с гаджето си ли? Ами какво да се прави.Хората често не се омъжват/женят за първата си любов от детската градина и не живеят до дълбока старост заедно.Това ми изглежда малко като някой самозабравил се висш полицай дето опиянен от властта си строява хората в редичка по един без и грам да му минава през акъла,че някой ден може да се пенсионира и да му се случи нещо лошо.

Auriss доста жени с надути кореми или направо с деца остават сами така че това не е никаква гаранция. Макар,че ако наистина е бременна не искам да съм такъв лош пророк.Пък и както казах има ли желание винаги може да им направи някаква/и гадост/и и на двамата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-20-2014 на 11:22
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Абе Някойтам ти дори за бой не ставаш толкова си тъп и досаден.Не съм те питала да ми коментираш моят живот .
    очевидно щом съм с този човек и ще имам дете от него очевидно съм сигурна в него .
    А относно бившият не се тревожи посмее ли пак да прави нещо ще бъде по зле vkaran v bolnicata

Мега фен
    Много филми в тая тема, разбирам желанието да сте дами и рицари да се бият за вас, ама такива глупости се изписаха, че е грозно вече. Едната не била запозната с българското право, сигурно знае Strafgesetzbuch наизуст, съветва да се ползват полицейски палки, а не виждала наживо такъв инструмент. Другата ги праща в болници за норматив, да ви еба в превзетите саксийни растения.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...
    Къде изобщо казвам, че двойки не се разделят всеки ден? Не ми изкривявай поста с цел да докажеш, че идеализирам и живея в розов свят. Елементарно е - съдбата на една двойка зависи от емоциите, интелекта и осъзнатостта на двамата. Обаче най-малко е твоя работа да прогнозираш. Прави покъртително впечатление. Отделен въпрос е, че първо като писах коментарът ми беше насочен повече към цялостния сценарий, който разиграваш. Трудно някой ще се съгласи, че пишеш от добра воля и едва ли не за да я предупредиш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Едната не била запозната с българското право, сигурно знае Strafgesetzbuch наизуст,
    Eми, не съм и наистина нямам представа до какво ниво на самоотбрана можеш да стигнеш От обща култура си правя изводи, така да се каже.
    Дефиниции за самоотбрана и предпоставки, по които се проверява правният случай и се установява дали самоотбрана е налице (или саморазправа, хаха), съм учила само на немски.

Аурис, баш на такова престараване бях жертва, така да се каже :д Хубаво де, съвсем невинна не бях, ама все пак... :д
    Отне им обаче месеци да се захванат.

Оф, напълно съм съгласна с Парадосоу. Какво е това пророкуване, какви са тия шитни...

Супер фен Аватара на paradosou
    'Шитове' е направо недостатъчно определение за изписаното . Сори, надбягваме се с лиготията, така че отивам да се възползвам от нея другаде .

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Приятел , как изобщо си се наквасил в подобна ситуация . На твое място бих проявил малко трезва мисъл и не бих се занимавал с тези простотии , че кой знае за какво идва реч . Тази въпросна мацка , как е стигнала до подобна каша , явно и тя не е много адекватна ?
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Niakoitam, няма смисъл да се хабиш...общо взето...
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    ...да ви еба в превзетите саксийни растения.

Тези ,които вкарват в болници след време не излизат от там.

Много поздрави!

Mr.Killer

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Абе Някойтам ти дори за бой не ставаш толкова си тъп и досаден.Не съм те питала да ми коментираш моят живот .
    очевидно щом съм с този човек и ще имам дете от него очевидно съм сигурна в него .
    А относно бившият не се тревожи посмее ли пак да прави нещо ще бъде по зле vkaran v bolnicata
    Абе ти като за 19 годишна си много отворена бе.Вече сериозно започвам да се замислям дали пък бившият ти не е имал право спрямо тъпото ти отношение към него.Което даже и да е така хич не го оправдавам.Трябвало е да ти тегли една майна и да си върви по пътя.Макар,че като гледам как ми мутрееш нищо чудно и той да е от тези дето си пращала да бият бившите ти.Какво,да не вземеш да решиш случайно да ми пратиш настоящият си и на мен.Че очевидно за теб друг начин от пращането в болница за справянето с даден проблем няма.Както казах насилието води до насилие и нищо чудно не чак толкова далеч да го разбереш.А хората се променят.И това че си забременяла от въпросният бияч не ти дава имунитет от това в един момент въпросният да реши че си твърде черна в очите му и да започне периодично и теб да те праща в болница.Но все пак аз нали съм много черноглед.Радвай се сега как щял да прати в болница едикой си.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Къде изобщо казвам, че двойки не се разделят всеки ден? Не ми изкривявай поста с цел да докажеш, че идеализирам и живея в розов свят. Елементарно е - съдбата на една двойка зависи от емоциите, интелекта и осъзнатостта на двамата. Обаче най-малко е твоя работа да прогнозираш. Прави покъртително впечатление. Отделен въпрос е, че първо като писах коментарът ми беше насочен повече към цялостния сценарий, който разиграваш. Трудно някой ще се съгласи, че пишеш от добра воля и едва ли не за да я предупредиш.
    Аз не прогнозирам.Излагам просто една теория, на която не е лошо да се обърне внимание и за която вероятността да стане или не е 50/50.Това е реалността,съжалявам.Иначе който иска да се съгласява,че пиша от добра воля,който иска да не се.Негов си проблем.Друг е въпроса че след простоватото изказване на синеочката спрямо мен вече си мисля,че каквото и да стане все ще си го е заслужила....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Оооо, ама и ти си много зле.

Никога не забравяй, че и най-големият бияч може да бъде зле наказан, дори от тоя дето е "пращал в болница" Направо си ми толкова жалка като те чета, че си нямаш на представа.

anonymous708973
    Guest
    Нямам думи. За вас сигурно и момичетата, дето ги изнасилват, пак сами са си виновни, нали? Ми така де, да не са ходили случайно сами по тъмно, а?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нямам думи. За вас сигурно и момичетата, дето ги изнасилват, пак сами са си виновни, нали? Ми така де, да не са ходили случайно сами по тъмно, а?
    Не при всички случаи,но при голяма част...да определено може и сами да са си виновни.
    Защото някои с действията си го предизвкват без дори и грам да се замислят кой точно седи срещу тях.Тип синеочката.Какво че ми направи тоя бе он мъжо ми че го спука от бой ако ме погледне накриво.
    Не може да обикаляш почти чисто гола пред някой непознат или почти непознат мъж,да му се лигавиш,да флиртуваш с него,да те черпи,и едвали не да си го търсиш хващайки го едвали не за чепа като за здрасти примерно като чели си хванала за дупето най-добрата си приятелка ей така защото си много велика и когато попаднеш на някой с по-слаб ангел или просто говедо да се чудиш айййй сега какво стана,айййй защо стана.Свободното поведение си има някакви граници.Защото някой жени се правят понякога на големите ангелчета,но всъщност въобще не осъзнават,че не са хич такива и леко че и в повече се самозабравят.А мъжете имаме праг на търпимост.Някой повече,а други...малко им трябва...
    И да...една жена няма работа сама навън в 3 след полунощ да речем...Също за предпочитане е ако ще купонясва някъде с мъже да има поне някой мъж наблизо на когото има наистина доверие.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-21-2014 на 09:50

Това се случва в не малък процент от случаите. Не казвам, че оправдавам по някакъв начин извършилият го разбира се, но има жени които си го търсят. Естествено аз съм твърдо зад правото на жените да могат да ходят облечени както те самите пожелаят и да не се чувстват застрашени дори това да е в 3:00ч сутринта. Тъй като не сме в такова общество обаче всеки трябва да преценява обстановката и рисковете. А доколкото тая отворената от горе, срещал съм такива като нея. На една едвам спасиха приятеля й, защото го въвлече в такива глупости и обясняваше как щял да вкарва в болници. Явно хората които не са се сблъсквали с подобни неща и като цяло със смъртта от близо не осъзнават колко крехко и преходно нещо е живота.

anonymous708973
    Guest
    Начи, бившият я тормози и това, което тя трябва да направи е да се примири и да го остави на мира? Окей е той да я тормози, ама не е окей тя да отвърне? Брей.

Някойтам, да си смениш обкръжението освен... Щото аз такива мадами не познавам. И кой, за Бога, хваща дупето на най-добрата си приятелка "ей така"? Омг.

Начи, бившият я тормози и това, което тя трябва да направи е да се примири и да го остави на мира? Окей е той да я тормози, ама не е окей тя да отвърне? Брей.

Някойтам, да си смениш обкръжението освен... Щото аз такива мадами не познавам. И кой, за Бога, хваща дупето на най-добрата си приятелка "ей така"? Омг.
    Интересна тема за размисъл. Винаги съм твърдял че човек сам трябва да се справя с проблемите си. Никога не съм харесвал и слабите хора. Говоря за слабите психически, а не за тези които не са нацепени батки. Винаги съм ценял повече интелекта от "масата" Досега в нито един мой коментар не съм казал, че тя трябва да се примири и да остави той да прави каквото си иска. Ако има такъв пост от моя страна моля да ми го покажеш. Ок е тя да отвърне разбира се. Дори е препоръчително, но тук ключовата дума е Тя. Дори да го Тя да го убие, аз бих я оправдал ако нещата стоят по начина по който ги описва автора. Да пращаш друг да ти върши работата е обаче жалко. За справка погледни синеоката от горните постове. Има ред американски "случки" на жени убили насилника си и оправдани. Има и ред такива който са използвали някой друг за инструмент и са загазили. Това го казвам само като странична част от общата картинка.

Последно ще те попитам, на какъв човек ти приличам ?

anonymous708973
    Guest
    Абе, човек, ти сериозно ли вярваш, че ти да удариш жена и жена да те удари е едно и също??
    Наистина? Тя не е физически способна да отвърне със същата сила!
    Това е същото като да ти кажат "полети", ами не можеш, нали?

Наистина ли ти е толкова бедно въображението, че да продължаваш да обясняваш как пряката физическа разправа е единственият начин да се защитиш или да не седиш и да чакаш да те тъпчат ?

Абе, човек, ти сериозно ли вярваш, че ти да удариш жена и жена да те удари е едно и също??
    Наистина? Тя не е физически способна да отвърне със същата сила!
    Това е същото като да ти кажат "полети", ами не можеш, нали?
    http://prikachi.com/images.php?images/671/7797671Y.jpg

Говори за себе си!

Абе вие двамата малоумни ли сте или на такив се правите ?! Абселютно никога и никъде в темата не съм споменавала че пращам приятелят си да бие бившият ми за удоволствие това кak ви го роди тъпите мозъци вие си знаете . Най-учтиво ще ви попитам вие ако видите някой да тормози гаджето ви ще го гледате и ще мислите за нещо различно от бой ли ?Ако е така и двамата сте смешни и жалки . Някойтам нито ходя гола нито мутрея когато се случи това с побоя приятелят ми ме защити или може би трябваше да гледа отстрани ?!
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-21-2014 на 20:41

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от name_qwerty Виж мнението
    Благодаря на всички отговори! Момичето е на майната си на около 600км от мен. Не може да разчита на мен.
    Само на мен ли ми се струва, че "жертвата" в случая е най-голямата хитруша в цялата тази ситуация? Ти виждал ли си го въобще тоя пич/лайно, който я заплашва или вярваш единствено на това, което тя ти казва? Цялата история ми се струва доста хипербулизирана. Според мен тя ви разиграва и двамата и не иска да излизате заедно за да не се разчуе, че ходи с друг и да си развали отношенията с него. Явно връзката им не е съвсем приключила, а пък теб те използва за разнообразие. И това го казвам от опит.

Не е логично жена, подложена на такъв терор да си мълчи, да споделя всичко това с човека, в който уж е влюбена и да му казва да стои на страна и да не се бърка. И още повече да ти казва да се откажеш докато е време. Все едно ти казва "Ти си путка, неможеш да ме защитиш, но си те обичам все пак". Това не е поведението на една влюбена жена.

Ако толкова те харесва и предложи да дойде да живее при теб. Ако откаже и предложи ти да се преместиш при нея за известно време. Хвани я за ръка и я изведи навън. Покажи и, че няма от какво да се страхува докато е с теб. Нека всички видят, че тя е с теб. Ако този факт я притеснява значи има нещо гнило в нея.

Човек е много склонен да вярва на този, който се представя за жертва и подсъзнателно да се опитва да се представи като герой пред нея. Особенно мъжете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си