.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Направих голяма глупост

Добър ден! Направих една голяма глупост за която много съжалявам... Та така бях взел едни пари назаем, защото ми трябваха много спешно, миналата седмица ми взеха телефона и ми казаха, че докато не върна парите няма да си взема телефона поисках ги от леля ми тя ми ги даде, снощи нашите разбраха и много ми се караха за което са прави... Проблема е там, че баща ми ми каза че повече няма да уча в училището което съм и се страхувам много от това, живея на пансион и нашите като ми даваха пари да плащам аз не го плащах, а харчех парите.. Какво да правя?

Здравей, според мен трябва да ми докажеш, че си отговорен.
    През почивните дни кокато си с тях направи нещо доброволно свързано с кухненската работа.
    Пр.измии чините ,помогни сервирането и отсервира масата, отиди до магазина ............съвсем елементарни, малки нещенца

Грешка трябва да им докажеш, покажеш

Прекарай почивните дни с тях, помагай, поговорете си. Опитай се да им докажеш, че си осъзнал грешката си и ще се поправиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Прекарай почивните дни с тях, помагай, поговорете си. Опитай се да им докажеш, че си осъзнал грешката си и ще се поправиш.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си