- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Унизителен ли е аналният секс?
Или я е страх
http://carsmods.net/favourite/71
Ммм.. за мен не е нищо унизително.![]()
Вече живеем в такива времена, че това е съвсем обикновено нещо за което всеки говори свободно и/или практикува.![]()
Индивидуално е много ясно. За някои е, за други - не. За мен не, но просто не ми харесва. А нещо, което не ми харесва - не го правя, дори да го наричат 'разнообразие'.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И да им свършват в устата не им харесва на някои , но го правят.
Хаха не е това. Просто някои неща, които хората твърдят, че им носят физическо удоволствие на мен не ми носят. Не понасям и масажите например.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В секса не трябва да има табу, аналния секс се счита за нещо напълно нормално така че... Аз лично предпочитам момичета по-малко задръжки в секса защото в противен случай ми е скучно и еднообразно.
По селата нямате други интересни занимания, особено през зимата.
В Пловдив имам чувството, че е модерно да са те оправяли отзад, защото тук 90% от пловдивчанките, са им порили задниците и дори се хвалят с това.
Иначе културни го раздавате, ебал съм ви и културата, тъпи селяци сте и това е единственото нещо, с което можете да се гордеете.
А то в София сигурно всички са девствени до брака и за анален секс едва ли са чували. А и не виждам нищо лошо в това, че са ме както казваш порили в задника. Не съм се хвалела, а само отговарям в темата. А за селата, кое било модерно не ми обеснявай, защото София стана едно голямо село вече!
Най-голямото село е София-факт! Колкото до аналния секс -по-хубаво усещане няма ,поне за мен ,а всеки да си завре комплексите ,където слънце не огрява![]()
Хубаво си написал комплекси, при положение, че нямат отношение към тези, които са против ръгането в задника, но пък от друга страна всеки фен на тая анална простотия може да се гордее с много неща, но не и с голяма пишка, което е и причината да им харесва отзад, защото иначе дори жените не разбират дали са го вкарали.
Незнам брат ,сигурно си прав ,но няма как да разбера![]()
Нали знаеш ,обикновено хората с комплекси за размери нападат относно размера![]()