.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Да кажа ли това предложение на гаджето ми?

Няколко пъти излизах с един много красив мъж. Той все отлагаше секса. Накрая го питах за секса и той си призна, че има вагина. Помислих, че се подиграва с мен. Свали си панталона и гащите и се видях вагината му. Почнах да го лижа и използвах дилдото си да проникна в него. След това и той направи същото с мен. Никога не съм си мислела, че ще срещна такъв мъж. Споделих го с един приятел и той предложи да направим шведска. Да кажа ли това предложение на гаджето ми?

Ако целта ти беше да ни възбудиш,постигна го поне с мен.Колкото до въпроса ти,кажи му,но според мен доста ще се изнерви като разбере какво си правила

по-голяма измислено простотия не бях виждала и чела, освен ако имаш предвид жена, обличаща се като мъж.
    едновременното присъствие на вагина и пенис е биологично невъзможно, ДОКАЗАНО!!!
    Хермафродитите носители на генни мутации - могат да имат от женските неща само гърди, но не и вагина!

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Трололололололо

Цитирай Първоначално написано от malkatavili99 Виж мнението
    по-голяма измислено простотия не бях виждала и чела, освен ако имаш предвид жена, обличаща се като мъж.
    едновременното присъствие на вагина и пенис е биологично невъзможно, ДОКАЗАНО!!!
    Хермафродитите носители на генни мутации - могат да имат от женските неща само гърди, но не и вагина!
    Приятелят ми е транссексуален мъж. Има си мъжко тяло, но вместо пенис има вагина. Това е изключително рядко срещано състояние.

Мега фен Аватара на baby_baby

Мега фен Аватара на RapExotic
    И наричаш това мъж?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си