- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Унизителен ли е аналният секс?
Аз ако исках да те напдам, щях директно да те попитам дали някоя, която си ебал в задника го е усетила.
Само ти обяснявам за причините мъж да си маже пишката с лайна доброволно.
Нито си ми на годините ,нито си ми на чекиите ,за да ми обясняваш каквото и да било![]()
селянчетата продадоха завещаните ниви на дедите си и дойдоха с чувалите с пари да си вземат двустаен в столицата
Щом я наричаш "мацка", може би не ходите. По-унизително е според мен да си хойкаш по момчета като всъщност не си "с тях". А що се отнася до нея, щом е съгласна на секс с теб без да се обвързвате, сигурно ще капитулира и "там" след малко повече убеждаване. Иначе може би не унизително ако си с правилния човек, с един може да чувстваш, че е правилно докато с друг не. Зависи.
Абе незнам,досега съм го правил с доста мацки и никога не се е случвало да се изпуснат...Всичко си е до хигиена![]()
Не е унизителен,как ще е унизителен..просто го правете по красив начин :3
Унизителен е само за тези които не го правят ... А това им е оправдание !
И аз не смятам, че е унизително, макар да не съм от практикуващите, въпрос на разбиране и желание е. За някои е гнусно, за някои болезнено, за други пък е хубаво. Всеки с мнението и усещането си
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....