.
Отговор в тема
Страница 90 от 95 ПървиПърви ... 4080868788899091929394 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2375
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Ами с нормална, гъста и чуплива коса
    Значи сигурно ще ти хареса. Аз съм също с гъста и чуплива коса, с дебел косъм, изправям се с преса. Продуктът е като крем, не е мазен, попива добре, мирише супер, помага много за разресването на косата. Дори в ужасното време навън, косата ми не се разваля, ако вали, ако е влажно, прическата ми не мърда. Има приглаждащ ефект.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Значи сигурно ще ти хареса. Аз съм също с гъста и чуплива коса, с дебел косъм, изправям се с преса. Продуктът е като крем, не е мазен, попива добре, мирише супер, помага много за разресването на косата. Дори в ужасното време навън, косата ми не се разваля, ако вали, ако е влажно, прическата ми не мърда. Има приглаждащ ефект.
    Звучи супер....жалко, че не е в наличност, явно ще трябва да си почакам малко А щом е за изглаждане значи не става ако искаш да се къдриш нали? (то не, че тая процедура не я правя once in a blue moon, но все пак да попитам)

Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Звучи супер....жалко, че не е в наличност, явно ще трябва да си почакам малко А щом е за изглаждане значи не става ако искаш да се къдриш нали? (то не, че тая процедура не я правя once in a blue moon, но все пак да попитам)

Ако си от София, Пловдив или Варна, можеш да провериш в магазините им, защото не винаги продуктите, които ги има в сайта и в магазините, съвпадат. Възможно е да не е в наличност в сайта, но да го има в магазина, случвало ми се е. За къдренето не мога да кажа, защото не съм се къдрила никога.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Ако си от София, Пловдив или Варна, можеш да провериш в магазините им, защото не винаги продуктите, които ги има в сайта и в магазините, съвпадат. Възможно е да не е в наличност в сайта, но да го има в магазина, случвало ми се е. За къдренето не мога да кажа, защото не съм се къдрила никога.
    Ами не, от Търново съм, но благодаря все пак

Мега фен Аватара на strawberry88
    Това че има има приглаждащ ефект, съвсем НЕ значи, че става само за изправяне. Няма нищо общо даже.

а някой ще сподели ли за МОМО серум за къдрава коса

Фен
    Град
    near the water
    Цитирай Първоначално написано от Lia Виж мнението
    Майка ми взима едни капсули за заздравяване на косата с много витамини, и отделно си прави маски вкъщи. Не знам дали от тях, но й расте сравнително бързо косата. Но мисля, че интензивността на растежа е индивидуална и си зависи от организма.
    Lia, тези капсули на майката какви са, защото аз съм чувала за едни ампулки, които се разтварят във вода и след това си мажеш главата с тях?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche Виж мнението
    Lia, тези капсули на майката какви са, защото аз съм чувала за едни ампулки, които се разтварят във вода и след това си мажеш главата с тях?
    Не са ампули, капсули са за за пиене. С някакви натурални съставки, масло от ракитник, което било много полезно и витамини. Казва, че подхранват косата и ноктите.

Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche Виж мнението
    може за това да става въпрос https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...18825567382756 аз ги ползвам изсипвам течността от ампулата в друг съд и слага също толкова вода едно към едно става като гел и се разнася по косата

Не че нещо, но според мен не си мажете косите с такива *****. Вместо такива гелчета и ампулки, защо просто не си намажете един жълтък (от домашни яйца, препоръчително) и някое масло или каквото ви хрумне. Резултат ще има, гарантирам.

Отдавна не бях писала в тази тема. :Д
    Имам въпрос, понеже не мога да реша сама. Преди 2 месеца от светло-кестенява естествена коса, само леко изсветлявана с гела на Лореал, се боядисах черна, не знам с какъв акъл, но се получи ужасно, синьо-черно. След седмица някъде махнах черното с римувър при професионален фризьор, и станах тъмно кестенява с червен оттенък.
    В момента, след 2 месеца маски и малка, косата ми е нещо средно между рижаво, червеникаво, кестеняво с няколко руси кичури дори. Та се чудя как да се боядисам, и да спра да я тормозя тази коса.
    http://prikachi.com/images.php?images/882/7788882T.jpg с тази боя, като това е малко по-различен нюанс от естествения ми
    или с тази https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...18857972062970 като това е по-светло, но поне няма да се налага да се боядисвам повторно.
    Или първо с тъмното, и после с по-светлото. Много ще ми помогнете, ако си кажете мнението.
    http://prikachi.com/images.php?images/881/7788881b.jpg ето ме след римувъра (сега е много по-светло)
    http://prikachi.com/images.php?images/883/7788883Y.jpg а нещо такова ми е ест. цвят
    Извинявам се за дългия пост.
    Последно редактирано от PeaceOfMe : 12-16-2014 на 22:22

Мега фен Аватара на galaxy29
    много благодаря за това против гадното влияние на влагата, дето сте дали :д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от silvi999 Виж мнението
    може за това да става въпрос https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...18825567382756 аз ги ползвам изсипвам течността от ампулата в друг съд и слага също толкова вода едно към едно става като гел и се разнася по косата
    Не, майка ми не ползва ампули, иначе аз съм виждала такива по аптеките. Но тя предпочита да си пие капсулите, защото било по-удобно, да не се занимава да ги разтваря и тн. Пие ги и е доста доволна.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    Има ли в някой бг сайт сух шампоан на batiste
    Пробвала ли си L'Oréal Professionnel Tecni Art Fresh Dust също е много добър

Извинявам се много ако има такъв въпрос вече, но не намерих нищо доколкото успях да разгледам. Та, искам да попитам дали сте чували за "The inversion method", пробвали ли сте, работи ли или са просто измислици. Благодаря предварително.

anonymous708973
    Guest
    Тоя метод, при който първо слагам балсам и после шампоан? Не съм пробвала, нямам и намерение, пълна глупост ми се струва.
    С шампоан си миеш косата, за да свалиш целия прах и мръсотия. Шампоанът е минимумът, балсамът е допълнителна грижа, няма логика да идва първо.
    Все едно да си сложиш червило и след това да си миеш зъбите

^Какво? Аз знам, че при този метод си масажираш главата с някакво масло, докато си седнал и си с наведена глава за няколко минути.

anonymous708973
    Guest
    Това ли било, сега проверих в гугъл :д

Да си дам мнението и за това значи :д
    Аз търся начин да си спра косата да расте, че е като подивяла, обаче дори и да не беше така, пак не бих си мазала скалпа със зехтин всеки ден, ужасно ми се струва.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    От светъл кестен станах черна с къна. Въпросът ми е - Как да я отмия бързо?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

PinkPan7her, you one lucky girl.
    DarknessAngel, доколкото знам къната няма падане.

Exclamation

Здравейте прекрасни, препоръчайте ми професионални кристали или серум за коса на цена около 20-25 лв
    Приятно прекарване на новата година

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Къната май не пада : (

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мисля, че Щрудел ми беше казала за рецепта за свалена на цвят - витамин ц + шампоан, но не знам дали действа и за къни.

Отдавна не съм се разписвала, но... точно на Коледа си скъсих косата с 15см. Личеше си, че отдавна не съм я рязала, защото краищата бяха под всякаква критика. Сега е в пъти по - добре и не се заплита. Отделно проблемите ми с русото продължават. Това чудо е като червения цвят, не мога да го разкарам сигурно от година. Не признава нито професионална, нито дрогерийна боя, след едно две измивания пак се появяват руси кичури.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Момичетаа, за много години! Бъдете здрави, щастливи и много обичани!
    Не съм влизала от година сигурно, но да питам :д
    Препоръчайте ми хубава термо защита. Помня, че преди някоя тук хвалеше на Лакме? Искам нещо, което няма да прави косата твърда.
    Иии коя според вас е най-най-хубавата маска за коса? За подхранване, възстановяване освен макадамия, за която всички знаем
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Момичетаа, за много години! Бъдете здрави, щастливи и много обичани!
    Не съм влизала от година сигурно, но да питам :д
    Препоръчайте ми хубава термо защита. Помня, че преди някоя тук хвалеше на Лакме? Искам нещо, което няма да прави косата твърда.
    Иии коя според вас е най-най-хубавата маска за коса? За подхранване, възстановяване освен макадамия, за която всички знаем
    За много години!

С каква коса си? Аз по-нагоре бях писала, че ползвам една на Лореал профешънъл, от която съм доволна. Има приглаждащ ефект, не прави косата твърда, като крем е и не омазнява. На мен спрейове не ми допадат нещо. ПРеди имах една на лакме, но просто не е за моята коса. Моята коса е твърда, гъста и чуплива.

За маска за коса... Макадамия с две ръце. Иначе от протеиновите... аз лично ползвам две минутния реконструктор на Афоджи в момента и съм доста доволна. Наистина има ефект. Ако изправяш косата си (къдриш, боядисваш) е хубаво да ползваш и протеинови серии понякога. Примерно протеинов шампоан и протеинова маска. Много ми допада тоя реконструктор, сега съм хвърлила едно око и на една протеинова маска на Напура, тия дни отивам в Рибката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си