.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Elyy
    Guest
    Znam che shte vi zvuchi smeshno .. no sam na 16 . (momiicche) .. ioshte ne sam se celuwala .. sigorno si kazvate ,,kakva zagubenqchka na 16 a ne se celuwala .. e az neznamm kak stawat tezi raboti dosega ne sam sii ii pomislqla za towa ..no vaprosa veche m me izmachwa ot nqkolko dni i pritesnqwam za ,,parvata celuvka,, mojeli ako imma takiwa horra s opit ds mi pomognete nqkolko saweta KAKVO TRWBVA DA PRAWQ KOHATO MOMENTAT NASTAPI .. blagodarya ..predv.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от Elyy Виж мнението
    Znam che shte vi zvuchi smeshno .. no sam na 16 . (momiicche) .. ioshte ne sam se celuwala .. sigorno si kazvate ,,kakva zagubenqchka na 16 a ne se celuwala .. e az neznamm kak stawat tezi raboti dosega ne sam sii ii pomislqla za towa ..no vaprosa veche m me izmachwa ot nqkolko dni i pritesnqwam za ,,parvata celuvka,, mojeli ako imma takiwa horra s opit ds mi pomognete nqkolko saweta KAKVO TRWBVA DA PRAWQ KOHATO MOMENTAT NASTAPI .. blagodarya ..predv.
    Абе я се стегнете Намерихте за кво да се притеснявате... ОМГ стига се филмирахте за тая "първа целувка" НЯМА КАК ТОВА ДА СЕ ОБЯСНИ толкова ли не го разбрахте... и да можеше, к'во? Ще си го препишете на един лист и като дойде момента ще кажете на момчето "Чакай, чакай да си извадя листчето, че забравих на коя страна да си въртя езика първо" -.-

ще си дойде от само себе си,аз бях пияна на първата си целувка така честно казано беше по-лесно...но ако ще се напиваш пий малко и дъвчи дъвки :Д

ViktoRXD
    Guest
    Защо съдите момичето.Моята първа целувка беше на 13г.Любовта няма граници и няма възраст.Но за да се целува трябва да е сигурна ,че този когото обича също я обича и не я изпозва.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ViktoRXD Виж мнението
    Любовта няма граници и няма възраст.Но за да се целува трябва да е сигурна ,че този когото обича също я обича и не я изпозва.
    то за тва първо се предлага брак и чак на сватбата я целуваш
    днешния разврат ме плаши

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH Виж мнението
    Книги как да се целуваш Абе отивай да учиш, някои хора се целуват за пръв път на 14-15, тя на 12 вече се притеснява
    Я пък на 19 мисля, че бях или 20 така че какво се оплаквате! То това е елементарно купуваш си една близалка и започваш да я обикаляш с език горе долу мисля, че е това! В секса има доста сложни неща, ама целуването не е особено сложно, но пък като се замисля последно съм го практикувал май преди 2-3 години!

Цитирай Първоначално написано от elizabethg Виж мнението
    Моята първа целувка (и то без език) беше,когато бях на 17...Смятайййй
    Ти си добре моята беше на 19! А чек без език ми беше мисля на 15, а с на 20!

Цитирай Първоначално написано от peace95 Виж мнението
    Смятай какви проблеми Ви тревожат ,, все пак като съвет - не пробвай с първия срещнат
    Защо какво лошо има в това, точно защото всеки много подбира и накрая всички нещастни, е няма как да е иначе!!!

’Фани един домат от градината и му разкажи играта. Винаги работи!

Сигурна съм че авторката се е научила, за това и не е влизала във форума от 6 години
    Понякога се чудя как ги намирате такива стари, тъпи теми
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си