- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем !Незнам как да се целувам :(
Znam che shte vi zvuchi smeshno .. no sam na 16 . (momiicche) .. ioshte ne sam se celuwala .. sigorno si kazvate ,,kakva zagubenqchka na 16 a ne se celuwala .. e az neznamm kak stawat tezi raboti dosega ne sam sii ii pomislqla za towa ..no vaprosa veche m me izmachwa ot nqkolko dni i pritesnqwam za ,,parvata celuvka,, mojeli ako imma takiwa horra s opit ds mi pomognete nqkolko saweta KAKVO TRWBVA DA PRAWQ KOHATO MOMENTAT NASTAPI .. blagodarya ..predv.
Абе я се стегнетеНамерихте за кво да се притеснявате... ОМГ стига се филмирахте за тая "първа целувка" НЯМА КАК ТОВА ДА СЕ ОБЯСНИ толкова ли не го разбрахте... и да можеше, к'во? Ще си го препишете на един лист и като дойде момента ще кажете на момчето "Чакай, чакай да си извадя листчето, че забравих на коя страна да си въртя езика първо" -.-
ще си дойде от само себе си,аз бях пияна на първата си целувка така честно казано беше по-лесно...но ако ще се напиваш пий малко и дъвчи дъвки :Д
Защо съдите момичето.Моята първа целувка беше на 13г.Любовта няма граници и няма възраст.Но за да се целува трябва да е сигурна ,че този когото обича също я обича и не я изпозва.
Я пък на 19 мисля, че бях или 20 така че какво се оплаквате! То това е елементарно купуваш си една близалка и започваш да я обикаляш с език горе долу мисля, че е това! В секса има доста сложни неща, ама целуването не е особено сложно, но пък като се замисля последно съм го практикувал май преди 2-3 години!
’Фани един домат от градината и му разкажи играта. Винаги работи!
Сигурна съм че авторката се е научила, за това и не е влизала във форума от 6 години
Понякога се чудя как ги намирате такива стари, тъпи теми![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות