- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
Разбира се че на 15 години е малка да има дете .Разбира се че за едно дете трябват не само любов и грижи ами и пари.Погрешно е да се мисли че това дете ще живее само от любовта и грижите .Вие от тях или от въздуха ли живеете и се храните . Едно дете изисква много ама много грижи памперси храна количка след това себеотдаване и грижи .Никой ама никой не може да ме убеди че 15 годишно момиче ще стои в вкъщи в Петък вечер и ще си гледа бебето вместо да е навън с приятели.И да опцията да се помага и до някъде обаче най-много момичето да намрази бебето и да стане по зле .На едно дете трябва да му се даде стабилност не само във финансово акспект а и в емоционален.Никой не може да ме убеди че едно 15 годишна пикла може да се грижи за дете. Така че варианта за аборт е приемлиев момичето е младо и когато вму дойде времето ще си роди детенце . И да разбира се че ще има чувство за вина трябва да си емоционално осакатен за да не изпиташ нищо но още по лошо ще е ако го роди .
Ти ходил ли си в дом за изоставени деца?
Ако не си ходил отиваш в ъгъла и млъкваш.
Калпазанката горе писа за психическите щети върху майката, представи си какви са психическите щети върху детето, което цял живот ще живее с мисълта, че майка му не го иска и го е изоставила.
Отделно знаеш ли в каква мизерия живеят, ама сериозно, знаеш ли каква мизерия?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото осиновяването е доброволен акт и не можеш/или поне не е редно да принуждаваш бездетни да осиновяват. Тук разковничето се крие в това жената да усети бременността, да мине през тези емоции дори детето да не е биологично нейно /в случаите с донорска яйцеклетка/.
Ами ако не си намери?!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
нищо ново под слънцето ще трябва сам да се оправя
интересно ми е какво имаш предвид под приличен живот?
един мой познат на близо 98г че ако не и 100г участвал в операцията ''малкия сталин град'' ми каза
не мога да ви разбера обути сте нахранени здрави облечени няма война какво още искате да сте щастливи?
има много по-тежки съдби от тази за която си говорим и пак хората живеят
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Значи, при кандидатстването във фонд асистирана репродукция трябва двойката да подаде определени документи и жената трябва да е под 43 години /по последни спомени/ и фоликулостимулиращият хормон да е под 12 /пак по последни спомени/. Нямам идея дали има промяна в изискванията, но приблизително.
След това се започва чакането. От подаването на документи до одобряването минава година. Повечето двойки предпочитат да теглят потребителски кредити и да се самофинансират, без да си губят времето. По спомени един опит възлиза на около 5 бона.
Ако двойката бъде одобрена от фонда, получава финансиране до 3тия опит включително.
Дали се правиш на глупав умишлено, ми е трудно да разбера.
Ти сам ли се оправи? Сам ли стана ветеринар? Сам ли си плащаше семестриалните такси, квартирите? Сам ли проговори? Сам ли си плащаше таксата в детската градина? Сам ли си купи детската количка, проходилката?
Действително, направи си труда да се разходиш до дом за сираци, както вече те посъветваха. Щото съм ги виждала в Бг в детско отделение 2-годишни, тежащи 9 кг. Точно от дом. Точно щото трябва сами се оправят.
Последно редактирано от kalpazanka : 01-06-2015 на 16:28
30-40 за 1 опит?!
А, не знам дали е бил 1. Тея разговори ги водя с половин ухо обикновено. Просто цената ми е направила впечатление и затова съм я запомнил.
като изляза на терасата си виждам един
а относно недохранените деца кой е виновен? някой не си е свършил работата
да питаме църквата какво мисли по въпроса или която и да е религия
относно дали съм глупав или не обичам да споря заел съм страна и не ми пука дали съм прав или не
Що замря спора, от вчера влизам да проверявам за ъпдейти![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Айде задължи ги да си ги гледат http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1379514
Абе не мога да ви разбере вас. Първо ревете навсякъде, че ромите правили деца, за да живеят с помощите, които държавата дава за тях.
Навсякъде по света се изоставят деца, не е като да сме единствената държава, не е като да имаме излъшък от население.
Аз теб не мога да разбера- нали казваш, че като не са имали достатъчно акъл, трябва да си ги гледат. Айде, убеди ги. Предложи тактика.![]()
Няма тактики, това е работа на държавата.
Всеки може да бъде принуден да направи правилното нещо, не е като да ги карат да скачат под влак.