- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
Значи, при кандидатстването във фонд асистирана репродукция трябва двойката да подаде определени документи и жената трябва да е под 43 години /по последни спомени/ и фоликулостимулиращият хормон да е под 12 /пак по последни спомени/. Нямам идея дали има промяна в изискванията, но приблизително.
След това се започва чакането. От подаването на документи до одобряването минава година. Повечето двойки предпочитат да теглят потребителски кредити и да се самофинансират, без да си губят времето. По спомени един опит възлиза на около 5 бона.
Ако двойката бъде одобрена от фонда, получава финансиране до 3тия опит включително.
Дали се правиш на глупав умишлено, ми е трудно да разбера.
Ти сам ли се оправи? Сам ли стана ветеринар? Сам ли си плащаше семестриалните такси, квартирите? Сам ли проговори? Сам ли си плащаше таксата в детската градина? Сам ли си купи детската количка, проходилката?
Действително, направи си труда да се разходиш до дом за сираци, както вече те посъветваха. Щото съм ги виждала в Бг в детско отделение 2-годишни, тежащи 9 кг. Точно от дом. Точно щото трябва сами се оправят.
Последно редактирано от kalpazanka : 01-06-2015 на 16:28
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
като изляза на терасата си виждам един
а относно недохранените деца кой е виновен? някой не си е свършил работата
да питаме църквата какво мисли по въпроса или която и да е религия
относно дали съм глупав или не обичам да споря заел съм страна и не ми пука дали съм прав или не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.