- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
Welcome to the Jungle...
Защото живеещите там не работят, а работещите не живеят, дано сам си разбираш глупостите, поне да има един, който да ги схваща.
В Либия преди 20 години беше по-добре, отколкото е сега в България или друга бивша комунистическа, по нищо не се различаваше от западна европа, дори беше и по-добре, заради морето и топлото време.
Антон Тодоров: В България съвсем скоро ще има някакви зачатъци на гражданска война
"Вижте, според мен нещата ще отиват още повече на зле. Аз изследвам и сектор „Сигурност” и имам определена експертиза в тази посока. Мога да кажа, че в България съвсем скоро ще има и някакви зачатъци на гражданска война. Тя вече се води в малките населени места, води се на местата, в които хората са оставени на произвола на циганските терористи, защото това, което правят циганските банди, си граничи с тероризъм."
http://www.blitz.bg/news/article/308707
oo блиц, цоцаме редовно от посолството на "майка Русия" и разпръскваме обективни новини.![]()
Welcome to the Jungle...
^ че не е ли вярно бря, ама ти сигурно дори не си прочел и цитата от статията, които съм постнал, Мързел![]()
коментар от нета:
"откакто на влас са реформаторите, живота стана къде, къде...
а бе,друго си е!"
![]()
От нета:
знаете ли го този виц за Ивановден:
"Иван Костов черпи."
ПП: Честито на именниците.
Хубав виц.
Нещо, върху което си струва да се помисли - http://hashtag-bg.com/articles/16531 .
Според тази информация върху покривите на американските посолства по света (включително и в СОФИЯ!) има инсталирани устройства за подслушване на граждани и власти. Ако това е вярно (а източникът изглежда достоверен), би трябвало да тръгнем със сопите.
а Ауриса, дето живее близо да хамериканското посолство даже може да го наблюдават докато се къпе гол в банята, хаха.
истината боли
не се разбираме с теб :Д
свобода за всички
да, Левски, Ботев, Вапцаров, всички!
Само евреите, които нямат държава правят тези неща
не е виновен неграмотния вярващ, ами големите мозъци и интелигентните бели европейци и американци, които създадоха исламска държава и целия тероризъм в света с техните колонии.
тероризма го създават сам с цел да се оправдават и да завоюват нови земи богати на петрол