- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- младежко съвещание.
о0 стига, де. Да не си бил в някаква езикова паралелка ? Но и така да е, имам спомен, че в 4-ти клас се изучаваха Римска империя, траки, славяни и т.н. -- после същото се учеше в 8-ми. 9-ти беше първо и второ бълг. царство, 10-ти средновековие и 11-ти ПСВ, ВСВ и трето бълг. царство.
В 7-ми ако не греша се изучаваше зап. европа и САЩ
5-ти и 6-ти бяха изцяло българска държава
Не знам къде си учил, аз бях хуманитарен профил, но съм виждал учебниците на тези от природонаучните и езиковите паралелки в горните класове - същите бяха с разликата, че бяха по 100-200 страници вместо 400-500.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Като за начало, като искаш да промениш системата, трябва да се работи за смяна на модела.
Партиите доказаха, че са просто форми на мафията, трябва да се смени системата от партийна към мажоритарна.
Като се даде възможност на хората да гласуват за отделни личности, а не за цветове, ще се отвори пътя на по-свестните личности към политиката. Като за начало ще е добро начало да се сменят хората във законодателната власт, ако там има хора със съвест и принципи ще е много по-лесно прочистването на другите две системи от боклуци.
едно е да искаш второ е да можеш трето и четвърто е да го направиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добре де, кажи от къде имаш такива умения да убиваш.
правил ли си headshot
бре, стреляш, заплашваш, ти да не си някакъв екстремист.
Кажи колко лицеви опори прайш да те барна.
На ФП ше те скъсам.
а правят ли ви и строева подготовка като ви обучават.