- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
Каква грешка направих,Мими![]()
maDamn
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Така се почва, първо изрусяваш косата, след това веждите, накрая слизаш и долу.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
уааа
Немога да разбера кво толкова се гордееш с твоя приятел и чак му слагаш снимки и друг път също си слагала. Неможе ли да си запазиш си лошата гледка за себе си. Той изобщо знае ли че му слагаш снимките?
1. Съжалявам, не е етично повече информация ( основно лична ) да публикувам, иначе щеше да знаеш.
2. Не, гордея се с него във всеки един параграф.
3. Значе, че в последния месец прекарвам време тук, и знае че поствам някакви снимки. Ако според теб е добра идея, мога да отделя част от времето ни заедно специално да споделя съображенията ти![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
по- добре не му казвай че е грозен че ще му стане тъпо :/ а за другото може
Кофти ген да му падне косата на млада възраст, пък и той е попреминал младата възраст.
А за хора под 20 е нормално промените, свързани с нарастване на възрастта, да изглеждат неприятни, защото са нещо ново, което до сега се е асоциирало единствено с роднините, т.е. отвращението в случая е защитна реакция от желанието за инцест, и да речем, от трудност за възприемането на различното.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
номи, казвала ли съм ти, че много те харесвам? :д
Помислих си че визираш мен понеже други хора не виждам да говорят на тая тема ама ти си знаеш.
Относно ЛС ще го имам предвид като закъсам с някоя задача по математика иначе не виждам да имаме общи теми за разговори.
Не е нужно като някоя дърта циганка да ми пожелаваш пожелания все едно съм ти дал 20 стотинки, и да псуваш през зъби и то на ум.
@Карамел - той е на 36г. - edit - и аз съм виждала на младички също, но си е нещо съвсем нормално, както ти каза.
@LoadRunner - обаче си някакъв сладъкНека да не съсипваме темата на околните и ако имаш интерес да си общуваме, можеш да ми пишеш ЛС и ако имаш въпроси и към мен, и към приятеля ми, можеш спокойно да ги зададеш
Последно редактирано от NomNomNom : 01-14-2015 на 22:11
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
въпрост кам приатела ти
какав шампоан ползва
/за да го избягвам
аз от известно време се чудя дали LoadRunner има стара рег :д
айде почнахте
Ама аз нямах желание да обиждам приятеля и, това стана между другото. Просто е мн тъпо да спекулираш и да качваш снимки на пр си особено ако не знае и то да ги пльоскаш в някакъв отворен форум ама нищо, това само момиче може да го направи. Ако бях аз щяхме да се наказваме хах.
Иначе мерси, засега съм моногамен не си падам по семейства :} (засега!)