- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет! за махане на петна?
Душице за изневяра оправдания няма ! Без значение в какво състояние си била или в какво състояние е връзката ви ,не е оправдание ! Никой не ти е наливал в устата ,не ти е "запушвал носа" и не те е насилвал ,за да се е стигнало до тук значи си го позволила ТИ ! Изневярата към даден любим човек е на първо място изневяра към самата теб ,на ценностите ти ,добродетелите и моралната ти стойност ! Веднъж (но едва ли) направила го ,ти автоматично губиш стойност ,която ще спада през целият ти живот и накрая ще свършиш в най-добрия случай в Амстердам ,а в най-лошия -между някой храсталак !
Ей лайняри. Нищо не знете относно това какво се е случило. За какво трябва да говорите така. Пък и нали затова е сайта, за да помагаме или да ни помогнат в дадена ситуация. Туй, че жената е изневерила, това си е неин проблем.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По-темата:
При изцапване на дреха или друг плат с нещо, веднага с мокри кърпички изтривате. Трябва да се махне на момента. Аз лично съм си чистил от тапицерията на тавана петна от грес с един специален препарат който става на пяна и натъркваш с него. Светло сивия таван стана отново нов и чист. Ако не забравя, ще снимам препарата и ще го пусна тук.
Извън темата:
Може да не е правила тя секс на задната седалка, а нейна приятелкаСтига сте я нападали
![]()
@ авторката - Питай приятеля ти как да изчистиш петната. 100% и той е цапал по задната седалка с разни булки. Ти да не мислиш, че си единствена и неповторима? Или че му даваш нещо кой знае колко по-различно от другите жени? П*тката е една и съща, външния вид е просто маркетинг, а който разбира - гледа основно характера. Твоя не струва.
Грам уважение ли нямаш към момчето, че чак си му изневерила в неговата кола? За това никога не си давам колата на кифли..
Какво уважение? Секса е по-важен... защо трябва да го получава само от един човек? А и кои сме ние, че да бъдем съдници? Можем просто да се кефим, че има повече такива дащни булки за разгонени котараци. А и ако вървят в комплект с кола... ще има гиздави любовни петна.
Последно редактирано от AngelBelchev : 01-16-2015 на 10:55
Па ко лошо има в секса? А може петната да са от дюнер, не от спермолин 13![]()
ТОВА Е ЛЮБИМАТА МИ ТЕМА![]()