.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Мега фен
    от една страна не е за учудване, че в тоя болен свят на духовно беззаконие, в който системата на човешката религия непрестанно сипеше проклетии върху човечеството, последствията (за хората) бяха толкова безобразни досега, всичко в системата на звяра(666) се върти около секса, сетивните дейности, и материята, защото никой от духовните служители/работници там не предпочита да работи за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, понеже са пълни с неправда, която те приеха било (то) от горделивост или (от) страх, егоизъм, лакомство, завист, мъст, и пр., ето защо им се виждаше по-лесно да прехвърлят вината на секса, сетивните дейности, материята, и пр., осквернявайки така не само тях, но и човеците/одушевените, в които Бог ги е интегрирал за добро, като и самите те(неправедните духовници/поклонници) обикновено предпочитат да се отдават на всякакви превратни дейности на същия род неща, макар и под друга форма, която обикновено е много по-нечестивата, например окултната дейност обикновено е с хиляди пъти по-голямото "блудство" отколкото сексуалното би могло да бъде, така и окултните сетивни дейности водят до (с) хиляди пъти по-лоши последствия отколкото физическите пътища на беззаконие бяха сами по себе си пагубни, също и окултизмът като цяло е с хиляди пъти по-опасна "материя" отколкото физическият материализъм, не че и физическото беззаконие в различните му форми не е въобще пагубно, но много по-пагубна е духовната заблуда, че вярващите могат да живеят изобилен и вечен живот без въобще да се безпокоят за ближния си изпаднал в неволя, ето защо Исус, Господът, посочваше това явление като същинската "богатащина", защото както много царски особи са живели в разкош пренебрегвайки нуждите на социално слабите, така и последователите на човешката религия търсиха най-вече начин да придобият изобилен и вечен живот за себе си, но без да промислят за нуждите на другите човеци, и дори бяха склонни да ги съдят най-безмилостно, прехвърляйки вината за всичко на тях, а себе си представяйки за праведни, обаче наистина пагубните за човека неща не са за препоръчване, ето защо никъде в Библията няма препоръки като: лигавете се, пиянствайте, правете секс, и пр., но и не е редно да разлъчваш онова, което Бог е съчетал, защото ромео и жулиета стигнаха до самоубийство заради онези, които се опитваха да ги разделят, а и след като няма как да кажеш на Създателя "защо така си направил човека", след като Той го е направил такъв с добри цели, то още повече не е редно да съдиш онези, които Той е създал, понеже няма как Бог да е виновен, иначе как би могъл да бъде Бог?!, защото ако беше грешен, тогава дори и най-нищожни човеци щяха да успеят да Го разобличат, че е неправеден, пък и ненапразно Господът каза: "нахрани неприятеля си ако е гладен", защото когато човеците се нуждаят от определеното от Него благо, по-добре да го получат, отколкото да бъдат лишени от него, и така ощетени, но това означава най-напред бесовските духове да бъдат отмахнати от тях, за да бъдат свободни за добрия живот, който Господ е приготвил за тях, "не бива хляба на децата да се дава на бесовете", младостта е естествена за младия, и доброто детство за децата, няма как да кажем на ромео и жулиета "недейте да се обичате", това е все едно както да искаш от децата да не бъдат деца
    Последно редактирано от npp : 07-23-2014 на 21:11

anonymous895156
    Guest

npp, какво ще кажеш

Мега фен Аватара на an7raks
    /не го мразя...

Мега фен
    Защото не Хитлер е дал живот на хората за да има правото да им го отнема по своя преценка.
    Последно редактирано от defender : 07-24-2014 на 14:39

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Защото не Хитлер е дал живот на хората за да има правото да им го отнема по своя преценка.
    значи си съгласен "бог" да отнеме живота на цялото ти семейство още сега?
    родителите ти са ти дали живот, това значи ли, че могат да те убият?
    който и да ме е създал, няма никакво право да се разпорежда с мен. овче мислене
    Последно редактирано от dimitar., : 07-24-2014 на 16:07

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10501740_741562742552785_4471602899095769594_n.jpg

npp, какво ще кажеш
    не мразя никое одушевено същество/никоя душа, но мразя неодушевеното (про)явление на "тъмнината"(злото), което дохожда чрез системата на духовното беззаконие на нечестивата човешка религия/духовност, затова и в Св. Писание се говори за разликата между Бога и дявола, защото те не са една и съща личност с две лица, но две отделни - Бог не е зависим от дявола, а пък сатана(та) не е никакъв (истински) Бог, но е именно фалшивият/лъжливият, така че не истинският Бог е лошият, но лукавият е "богът", който причинява злото, понеже и не е за пропускане (и) фактът, че Бог Отец се намираше в състояние на полусън от седмия ден до сега, поради което (и) не беше напълно в състояние да се погрижи съвършено за всички човеци/одушевени същества/души, затова и имаше толкова пострадали през хилядолетията досега - ето защо не бива да се върши духовно беззаконие
    Последно редактирано от npp : 07-25-2014 на 18:39

Мега фен
    РАЗБИХА МИТА ЗА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА ПО-РОЖДЕНИЕ

http://preacheroflife.wordpress.com/...-%D1%80%D0%BE/

Мега фен
    http://pastir.org/news/11279
    tva da ne e saita na irlandskata pastirka?

Мега фен
    Ми разсъждавай сам над истинността материала.

(Ти какво искаш, тия неща да ги публикуват в големите корпоративни медии ли).

Мега фен
    явно е, че е вид душевно заболяване/болестно състояние, след като не е могло да се установи предварително за всеки обратно сексуален дали ще е се окаже такъв или не, и след като много от тях са искали да не бъдат такива и да спрат да го правят, но не са могли/успели

Мега фен
    Носим ли ДНК от бивши любовници?

"Оказва се, че тялото на жената запазва „спомен“ от всеки партньор. Учени отриха, че някои жени носят Y-хромозомни гени в кръвта си. Това е интересно, защото, както всички знаем, Y хромозомите принадлежат на мъжете. Какво правят в женското тяло тогава и откъде идват?

Очевидният и първосигнален отговор би бил – от бременност с мъжка рожба. Всяка жена, която е родила, носи клетки от зародиша в кръвта си. Те остават в нея и органите й завинаги. Дори ако бременността е била прекъсната, тези гени остават в майката. Това състояние е познато в науката като „микрохимеризъм“. Терминът е кръстен на древногръцката химера, митично огнедишащо чудовище, което е съградено от части на три животни: лъв, змия и коза.

Обяснението дотук е задоволително, но само за жените, които са носили в утробите си синове. Ами тези, които не са и въпреки това в кръвта им също присъстват мъжки клетки?

С разрешаването на този въпрос се заема имунологът Фред Хътчинсън към института Caner Center още през 2004 г. Ученият и екипът му изследват 120 жени, които никога не са имали синове. Откриват, че 21% от тях въпреки това носят мъжко ДНК в кръвта си.

Жените са разделени на 4 групи според историята на бременностите си:

група А имат само дъщери
    група Б имат едно или две помятания
    група В са извършвали аборт
    група Г никога не са раждали преди

Преобладаващо присъствие на мъжки микрохимеризъм се забелязва в значителна степен в група В, въпреки че присъства и във всяка от останалите. Група А – 8%, Б – 22%, В – 57%, Г – 10%. Заключенията от изследването сочат като възможни източници на микрохимеризма бременността, помятането, изчезнал мъжки близнак… или самия сексуален акт.

Това значи, че посредством половия акт има вероятност в тялото на жената да попаднат мъжки гени и ДНК, които да циркулират в кръвта й или да се прикрепят към други клетки в различни органи до края на живота й! Тези клетки са своеобразен отпечатък от любовната история на жената. Това изследване показва цяло ново значение на сексуалния акт, придавайки смисъл и на някои езотерични изказвания, възприемани до този момент изцяло като метафорични, например, че вземаш частица от всеки човек, с когото спиш. Тук обаче както се разбира, не става дума просто за енергиен обмен, а за чиста физиология."

http://fresh-science.com/science/bio...i-lyubovnitsi/

Подробен доклад от изследването:
    http://www.plosone.org/article/info%...l.pone.0068114

ПП: да му мислят жените с много любовници ...
    Последно редактирано от defender : 12-28-2014 на 10:19

Мега фен
    И като се чука с презерватив, кво?
    Да му мислят тея, дето нямат кво да правят.

Мега фен
    дифенди, ти дори си нямаш и представа за това на какво е способно царството на лукавия, което царува над света най-вече под формата на човешка(666) религия и духовно беззаконие, например, откъде произлизат/как възникват вродените болести, недъзи и малформации/деформации?, едва ли някакъв полов акт би бил проблем ако не беше цялото онова проклятие, което живее чрез неправдата, която милиони духовни/религиозни и окултни/езотерични човеци вършеха като следваха погрешни вярвания/убеждения(ереси), чрез което съблазънта дохождаше за целия свят с нейните различни видове влошаване, вярно че сексът може да бъде немалък проблем, при все че вече беше в продължение на векове заради прелюбодеянията/изневерите, венерическите болести, нежеланата бременност/многото аборти, а ето че сега и телегония, но давал ли си си сметка за това как атоми и молекули са се свързвали във вредни и смъртоносни комбинации, и как биологични единици са си взаимодействали по дегенеративен начини, днк, рнк, и пр. са само молекули, а Христос е казал на учениците си, че дори и да изпият нещо вредно/смъртоносно, то никак няма да им навреди, защото по принцип истинският Бог е направил човека и света така че да не може Божието творение да се окаже вредно за Неговото създание, за което и е писано, че нито едно от нещата, които истинският Бог е сътворил не е само по себе си нечисто, а телегонията е просто едно от явленията на "тъмнината", което идва на света чрез системата на духовното беззаконие вследствие на проклятието идващо от света на човешката(666) религия, който обикновено се опитва да прехвърля вината на невярващите/неокултистите, като ги представя за най-грешни измежду човеците, дори (и) само защото не са вярващи и не се ограничават откъм половия живот според нейните закони, важно е човек да може правилно да си отговори на такива въпроси като как някога (в началото) не е имало вирусни, дегенеративни и вродени заболявания/изменения, а после са се появили такива?, какво/кой ги е създал(о)?, и т.н. за да може да разбира и истинската(реалната/същинската) причина за съществуването на злото, ти знаеш, че законът на древните евреи/юдеи според както им е бил даден от Бог чрез Моисей, е казвал, че ако мъжът на някоя жена умре, тогава негов брат или най-близък роднина е трябвало да я вземе за жена, така че ако телегонията е била заложена от Бога в природата да действува при всички човеци по биологичен път, тогава Той едва ли щеше да им даде такава заповед, понеже колко по-лошо е кръвосмешението (секс с баща/майка, брат/сестра, или син/дъщеря), защото ако телегонията действуваше като проклятие от Бога против сексуалното блудство/прелюбодеяние, тогава колко повече Той щеше да направи тя да действува против кръвосмешението, а животът все така суетно минаваше с плътските традиции/учения в продължение на хилядолетия досега, което подсказва за някакъв значителен пропуск, който винаги е бил допускан от болшинството духовни човеци досега, защото те са онези, които трябваше да освещават създанието(от тази гледна точка и творението въобще), и този пропуск е именно природата на същинската причина за явлението на злото, а именно "тъмната" страна на духовното и духовното беззаконие от страна на съответните човешки същества, чрез което се угаждаше на лукавия, защото дяволът влизаше в света със своето царство на духовно беззаконие именно чрез духовните беззаконници измежду човеците, а така също и "смъртта"(духът на влошаването), и засягаха целия свят по всички досега познати и може би и разни непознати лоши начини(Римляни 5:12-14), болестта е влошаване, но и злотворството е също влошаване, защото човешкото същество по природа е редно да върши само добро, ето например как е писано, че първите човеци адам и ева са били чисто голи когато (в началото) са правили любов в райската градина(по библейскому, когато двамата са били една плът) и не е имало нищо грешно в това, защото пише, че тогава те не са се срамували(не са имали угризения), понеже истинският Бог така ги създаде, мъж и жена за да бъдат двамата една плът, но когато послушаха другия "бог"(лукавия) и започнаха да упражняват окултизъм/да следват езотеризма, тогава съзнанието, което се появи в тях започна да ги осъжда за половия и въобще физическия живот, и те започнаха да го възприемат като грешка, поради което намразиха физическото съществуване и се устремиха към окултните височини(които всъщност са дълбини), намирайки на първо време там нещо по-възвишено/благородно, сиреч уж нещо по-свято - така всеки от тях получи "трето око", но Исус каза, че такова сетиво/възприятие обикновено носи съблазън, и за това е по-добре човек да се отърве от него, отколкото с все него да се озове/окаже в ада(Матей 18:6-14), иначе предупрежденията за евентуални(те) лоши последствия от безразборни сексуални контакти и любовни връзки са по принцип уместни, особено в такъв форум за подрастващи, понеже обикновено те бяха по-малко информирани за опасностите, които дебнат на света, обаче какво е дори цял свят от добре информирани и порядъчни човеци ако Божието създание не се освещава, защото ако в този свят се върши духовно беззаконие и няма достатъчно истински Светии, сиреч такива, които истински да освещават човечеството, тогава суетата ще си продължи да съществува в живота на мнозина, понеже ако (влиянието и ефектът на) бесовските духове не бъдат отмахнати от засегнатите/обладаните човеци/одушевени, тогава нищо не ще може да реши проблема значително
    Последно редактирано от npp : 12-28-2014 на 16:50

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Този раздел трябва да се прекръсти на "докторсатан и приятелките му-нпп и дефендър".
    Доктора-откачена личност, която, като изключим отвратителният му вкус за музика, ми харесва как се гаври с двете "божи чеда"
    нпп-анално податливо детенце
    дефендър-напушена отрепка
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    хахаха, много добро,

за мене можеше и нещо по-хард да кажеш, макар че и това не е зле. Ама на доктора повече ме кефи.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Не исках да се повтарям. Иначе, и ти си същата анално-податлива отрепка, чиито дядо я изнасилва в мазето всеки понеделник, сряда, петък и неделя.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    хехехе, ако бях редактор на някой хумористичен вестник щях да те наема.
    ставаш за псувни и вицове.
    брао, продължавай да се развиваш.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    ... като изключим отвратителният му вкус за музика....
    Чакай, да не би току-що да нарече музиката ми отвратителна?

Защото пък ти, едно шибано тийн-плебейче, все едно имаш по-добър вкус за музика.... Моята музика не е за простолюдието, нито пък и идеите ми, впрочем, най-малкото защото и двете изискват друго ниво на възприятие за да се вникне правилно в тях. Не може да си на купон примерно с още 20 човека и да слушаш нещо от рода на експериментален прогресив рок, дори и аз не мога - дразни ме, изобщо не мога да се съсредоточа върху музиката и затова ми звучи като куп безсмислени звуци. А популярната музика е точно обратното, тя не изисква концентрация и внимателно слушане - дори не се опитва да провокира такова насторение, а точно обратното - да изтласка концентрацията, да върне съзнанието към по-примитивни усещания и настроения, израз на които са танците, веселото настроение, удоволствието, сексуалността. И ти казваш - аз слушам това, което ми харесва. Еми много ясно че ще ти харесва, след като и емоциите, които се пораждат докато го слушаш, също ти харесват. Само че допусни за момент, че има хора и отвъд това повърхностно разбиране за музиката. Аз слушам музика защото искам да бъда удивен, изумен, стресиран, изкаран извън границите на познатото и приятното, искам музиката да бъде едно пътуване до далечен свят. Та видиш ли, няма добра и лоша музика - има различна музика за различни хора с различни нужди. Същото е и с всеки тип изкуство. Що се отнася до обективни качества на музиката, като сложност на композицията, или умението, което се изисква за да се изсвири или пък лиричното съдържание, то музиката ми е на светлинни години от бозите, които слушаш ти. Но както вече казах, в изкуството обективните качества не определят много. Затова е изкуство, а не каквато и да е друга дейност..
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Доктора-откачена личност
    Първо, как реши че съм откачен, и второ, как реши че съм личност? Ако ме заговориш на улицата съвсем няма да ти изглеждам като откачена личност, учтив съм, не дразням, не се натрапвам, нито с действия, нито с думи, винаги подхождам с безкористност и коректност. По дефиницията за личност, това излиза че съм аз - а дефакто това има толкова малко общо с мен. Ще ме гледаш и ще си кажеш, ето това е добър човек. А мен всъщност ме няма изобщо в цялото това - това е защото не живея във физическата реалност. Аз ходя във физическата реалност, говоря, смея се и т.н. но всичко е просто една игра, една роля. В духовния свят съществувам истински, защото така или иначе само той е реален. Както казваше един затворник - "Слагаш ме в една малка, тъмна килия и за теб, това е края... за мен, е само началото."
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-15-2015 на 14:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Аз слушам музика защото искам да бъда удивен, изумен, стресиран, изкаран извън границите на познатото и приятното, искам музиката да бъде едно пътуване до далечен свят.
    предлагам да си купиш един банциг у вас,
    или комшията ти на горния етаж да прави ремонт и да кърти здраво, музиката ще ти допадне.
    Това ще бъде едно пътуване до далечни и непознати територии, успех.

ПП: докторе наистина ли се изживяваш за по-нормален от другите в социума бре.

Мега фен
    Първо, как реши че съм откачен, и второ, как реши че съм личност? Ако ме заговориш на улицата съвсем няма да ти изглеждам като откачена личност, учтив съм, не дразням, не се натрапвам, нито с действия, нито с думи, винаги подхождам с безкористност и коректност. По дефиницията за личност, това излиза че съм аз - а дефакто това има толкова малко общо с мен. Ще ме гледаш и ще си кажеш, ето това е добър човек. А мен всъщност ме няма изобщо в цялото това - това е защото не живея във физическата реалност. "
    Тва е щото това е един вид лицемерие, може и да просто проява на страх.
    Не живеел във физическа реалност, може да имаш дух, ама нали имаш и физическо тяло, къде живееш, фантазьор. Ти май си някакъв подобен аналог на нпп от небесната църква.

докторе като си напаснеш нещата, накрая няма начин да не станеш православен, дори и да не си чел и една православна книга, то се вижда че познанието го имаш щото сигурно доста си разсъждавал за нещата от живота, просто още не си настроил и навързал нещата правилно.
    Последно редактирано от defender : 01-15-2015 на 14:57

Очевидно е че съществувам и във физическата действителност, но само духовната природа е истински присъща на съзнанието, а и на подсъзнанието, както се оказва. С това тя е единствено достъпна за човека, но с уговорката, че човека няма как да избяга от нея, защото там се заражда-оформя-протича всяка психична реакция.... Възприятията въпреки че са отражение на реалността, все пак сами те не са реални, в смисъла на физични, а изцяло психични. А пък за идеи и кохерентни системи да не говорим.
    Ето този свят на съзнанието населявам аз, и ти също впрочем, без значение дали си се "събудил" в него....

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    още не си настроил и навързал нещата правилно.
    Това е момента, в който ще стана глупак. Или поне по-глупав.

Мега фен
    Това е момента, в който ще стана глупак. Или поне по-глупав.
    Аха, а как го навърза горните изречения, че и подбра правилните думи в тях, глупак ли си?

тва е все едно да ядеш физически пилешко, а да си представяш, че е заешко. При тебе е същото работа между физическо и духово.
    Последно редактирано от defender : 01-15-2015 на 18:12

Мега фен
    Ето този свят на съзнанието населявам аз, и ти също впрочем, без значение дали си се "събудил" в него....
    ще се събудя в него като умра и се освободя от тялото, тогава тялото отива в земята, а съзнанието там къде казваш ти, до тогава сме между земята и небето.

а ти казваш, че съзнанието ти е отишло някъде си, но още докато тялото ти е живо тук, ми не е нормално, не е, ти не приемаш себе си какъвто си сега в момента едно цяло между тяло и съзнание. Което означава, че сигурно и назорлем живееш.
    Последно редактирано от defender : 01-15-2015 на 18:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си