.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен Аватара на nevermorevon

Постъпих ли правилно

Днес в двора на училището докато пушех цигара отстрани до мен имаше 2 момчета (които не са от училище), които гледаха към мен и си приказваха нещо на турски и се смееха. Доста се поизнервих и като чух единия как се изсмя, а през цялото време гледаха към мене отидох и му изпрасках 1 тукат след, което той падна на земята и след това бутнах другия и го питах какъв им е проблема, а той отговори, че няма нищо и след това се качих на горе, а онзи още лежеше. Та след това се чуствах гузно, че го ударих. Как мислите, постъпих ли правилно като го ударих ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Спри филмите с Ван Дам!

Съвсем сериозно ти приказвам, а ти се лигавиш..

Banned Супер фен
    Ти сам си несигурен, а питаш нас, от които никой не е бил там. Търсиш някой да ти каже, че си постъпил правилно ли? Според мен си постъпил като глупак.

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Ти сам си несигурен, а питаш нас, от които никой не е бил там. Търсиш някой да ти каже, че си постъпил правилно ли? Според мен си постъпил като глупак.
    Добре, ти няма ли да се ядосаш ако гледаш как отстрани 2 мазни пачи ти се смеят в лицето. Много мразя турци да не говорят на български, и това не ми е първия път в който да бия турчин заради подобно неуважение, имало е турци, които са ми викали гяур..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Да ги удряш е прекалено. Защо просто не ги затапи с две-три думи?
    Между другото, кучетата си лаят, керванът си върви. Ако керванът се спираше да хвърля камък по всяко разлаяло се куче...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Боят не е решение за нищо, но понякога няма на къде и се биеш. Ако са дошли пред лицето ти да се смеят и, да те обиждат, бих ти оправдал постъпката, но ....

В днешно време, мен лично ме е страх, да ударя някой, защото стана модерно, да се съдят хора за по 1 шамар.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Много мразя турци да не говорят на български
    И на мен ми е страшно не приятно, когато чуя англичанин да не говори български..

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И на мен ми е страшно не приятно, когато чуя англичанин да не говори български..
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Супер фен
    Защо не ги пита за това, на което се смеят? Страх те беше, че ще отговорят, че на теб се смеят ли? В паника ли нападна?

Не ме беше страх какво ще кажат, защото за мене рязаните и циганите са долен вид същества, които заслужават бой. И да ги бях питал първо и не ми беше харесал отговора пак щях да ги пречукам ( тоя път и двамата). Просто вие си живеете добре в западна България и не знаете кво е положението тука в Южна, как се отнасят гадните мангали и турците с българите, за това ги мразя.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Просто вие си живеете добре в западна България и не знаете кво е положението тука в Южна, как се отнасят гадните мангали и турците с българите, за това ги мразя.
    Как се отнасят?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    можеше да им кажеш че не е приятно да ти говорят на чужд език

с тази си постъпка не си по-добър от тях
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Как се отнасят?
    Подигравателно,заядливо.. Абе все едно българите са чужденци в собствената си държава..

Хей а да си се сетил колко такива утрепки се събират и нападат българи.С този удар отмъщаваш за някой друг.Изобщо да не ти пука.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    Хей а да си се сетил колко такива утрепки се събират и нападат българи.С този удар отмъщаваш за някой друг.Изобщо да не ти пука.
    ако някой реши да отмъсти на теб за дето българин е набил някой си дали ще е справедливо?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    Така е човек и най-лошото е, че всички си траят. Преди няколко месеца 3ма турчина и 1 циганин изнасилиха сестрата на 1 момче от града (той беше на тяхните години 96набор) и той не направи нищо, просто до такава степен са наплашени българите от турците и циганите тука, че не ми се коментира. Нямам търпение да завърша след 2 години и да се махна от тоя утрепан град (или най-добре от държавата).

[QUOTE=haritov;11224327]ако някой реши да отмъсти на теб за дето българин е набил някой си дали ще е справедливо?[/QUOTE
    Откъде е могъл да знае че примерно не са се наговаряли да го нападнат някъде и той да пострада.

Единственото за което се притеснявам е , че ги знам какви са отмъстителни боклуци и знам, че директно няма да си отмъстят на мен а на някой приятел или приятелка и това ме притеснява. Ще видим утре, други ден.

Град
    системата дегоба
    [QUOTE=OlD Shutherhand;11224347]
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ако някой реши да отмъсти на теб за дето българин е набил някой си дали ще е справедливо?[/QUOTE
    Откъде е могъл да знае че примерно не са се наговаряли да го нападнат някъде и той да пострада.
    ти от де знаеш че съм пред вас и не залагам бомба? или че ти не искаш да ме нападнеш
    как да постъпя с теб сега?

да кажеш че всички турци са лоши е все едно да кажеш че всички българи са добри

а тия турци дето пра пра... бабите и дядовците им са родени в България и те самите са родени в България

татковината им България майчината им страна България майчиния език Български ама те са турци защото имат право да се определят като такива и въпреки всичко ако спазват законите на страната нямам нищо против тях
    Левски е искал държава с равни права за всички

а същите тия имат роднини легнали в окопа срещу турците както и да е продължавайте да видим до къде ще стигнете

няма нищо по глупаво да съдиш някой защото е син на баща си или защото говори друг език

един от най-добрите ми приятели е циганин съседа ми е турчин и се разбираме прекрасно
    не ми е направило впечатление до сега кой какъв е

разбирам да се те нападнали но не са даже нищо не са ти сторили
    ако ти отмъстят сам си си виновен и не се чуди защо е станало така
    Последно редактирано от haritov : 01-21-2015 на 21:32

С това че не всички са лоши си прав.Всеки си избира съм приятелите.А това което написах горе не съм особено прав.

anonymous990763
    Guest
    Nevermorevon след като прочете всичките коментари как мислиш, правилно ли си постъпил?

Повече от фен
    Филмар...
    Speed 3 Axela

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Nevermorevon след като прочете всичките коментари как мислиш, правилно ли си постъпил?
    Да

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Да
    Не е лошо да направиш грешка, лошото е като не се поучиш от нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си