- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Постъпих ли правилно
Хей а да си се сетил колко такива утрепки се събират и нападат българи.С този удар отмъщаваш за някой друг.Изобщо да не ти пука.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
[QUOTE=haritov;11224327]ако някой реши да отмъсти на теб за дето българин е набил някой си дали ще е справедливо?[/QUOTE
Откъде е могъл да знае че примерно не са се наговаряли да го нападнат някъде и той да пострада.
[QUOTE=OlD Shutherhand;11224347]ти от де знаеш че съм пред вас и не залагам бомба? или че ти не искаш да ме нападнеш
как да постъпя с теб сега?
да кажеш че всички турци са лоши е все едно да кажеш че всички българи са добри
а тия турци дето пра пра... бабите и дядовците им са родени в България и те самите са родени в България
татковината им България майчината им страна България майчиния език Български ама те са турци защото имат право да се определят като такива и въпреки всичко ако спазват законите на страната нямам нищо против тях
Левски е искал държава с равни права за всички
а същите тия имат роднини легнали в окопа срещу турците както и да е продължавайте да видим до къде ще стигнете
няма нищо по глупаво да съдиш някой защото е син на баща си или защото говори друг език
един от най-добрите ми приятели е циганин съседа ми е турчин и се разбираме прекрасно
не ми е направило впечатление до сега кой какъв е
разбирам да се те нападнали но не са даже нищо не са ти сторили
ако ти отмъстят сам си си виновен и не се чуди защо е станало така
Последно редактирано от haritov : 01-21-2015 на 22:32
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Така е човек и най-лошото е, че всички си траят. Преди няколко месеца 3ма турчина и 1 циганин изнасилиха сестрата на 1 момче от града (той беше на тяхните години 96набор) и той не направи нищо, просто до такава степен са наплашени българите от турците и циганите тука, че не ми се коментира. Нямам търпение да завърша след 2 години и да се махна от тоя утрепан град (или най-добре от държавата).