- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Постъпих ли правилно
Днес в двора на училището докато пушех цигара отстрани до мен имаше 2 момчета (които не са от училище), които гледаха към мен и си приказваха нещо на турски и се смееха. Доста се поизнервих и като чух единия как се изсмя, а през цялото време гледаха към мене отидох и му изпрасках 1 тукат след, което той падна на земята и след това бутнах другия и го питах какъв им е проблема, а той отговори, че няма нищо и след това се качих на горе, а онзи още лежеше. Та след това се чуствах гузно, че го ударих. Как мислите, постъпих ли правилно като го ударих ?
Спри филмите с Ван Дам!
Ти сам си несигурен, а питаш нас, от които никой не е бил там. Търсиш някой да ти каже, че си постъпил правилно ли? Според мен си постъпил като глупак.
Да ги удряш е прекалено. Защо просто не ги затапи с две-три думи?
Между другото, кучетата си лаят, керванът си върви. Ако керванът се спираше да хвърля камък по всяко разлаяло се куче...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Боят не е решение за нищо, но понякога няма на къде и се биеш. Ако са дошли пред лицето ти да се смеят и, да те обиждат, бих ти оправдал постъпката, но ....
В днешно време, мен лично ме е страх, да ударя някой, защото стана модерно, да се съдят хора за по 1 шамар.
И на мен ми е страшно не приятно, когато чуя англичанин да не говори български..Много мразя турци да не говорят на български
Защо не ги пита за това, на което се смеят? Страх те беше, че ще отговорят, че на теб се смеят ли? В паника ли нападна?
Не ме беше страх какво ще кажат, защото за мене рязаните и циганите са долен вид същества, които заслужават бой. И да ги бях питал първо и не ми беше харесал отговора пак щях да ги пречукам ( тоя път и двамата). Просто вие си живеете добре в западна България и не знаете кво е положението тука в Южна, как се отнасят гадните мангали и турците с българите, за това ги мразя.
можеше да им кажеш че не е приятно да ти говорят на чужд език
с тази си постъпка не си по-добър от тях
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хей а да си се сетил колко такива утрепки се събират и нападат българи.С този удар отмъщаваш за някой друг.Изобщо да не ти пука.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Така е човек и най-лошото е, че всички си траят. Преди няколко месеца 3ма турчина и 1 циганин изнасилиха сестрата на 1 момче от града (той беше на тяхните години 96набор) и той не направи нищо, просто до такава степен са наплашени българите от турците и циганите тука, че не ми се коментира. Нямам търпение да завърша след 2 години и да се махна от тоя утрепан град (или най-добре от държавата).
[QUOTE=haritov;11224327]ако някой реши да отмъсти на теб за дето българин е набил някой си дали ще е справедливо?[/QUOTE
Откъде е могъл да знае че примерно не са се наговаряли да го нападнат някъде и той да пострада.
Единственото за което се притеснявам е , че ги знам какви са отмъстителни боклуци и знам, че директно няма да си отмъстят на мен а на някой приятел или приятелка и това ме притеснява. Ще видим утре, други ден.
[QUOTE=OlD Shutherhand;11224347]ти от де знаеш че съм пред вас и не залагам бомба? или че ти не искаш да ме нападнеш
как да постъпя с теб сега?
да кажеш че всички турци са лоши е все едно да кажеш че всички българи са добри
а тия турци дето пра пра... бабите и дядовците им са родени в България и те самите са родени в България
татковината им България майчината им страна България майчиния език Български ама те са турци защото имат право да се определят като такива и въпреки всичко ако спазват законите на страната нямам нищо против тях
Левски е искал държава с равни права за всички
а същите тия имат роднини легнали в окопа срещу турците както и да е продължавайте да видим до къде ще стигнете
няма нищо по глупаво да съдиш някой защото е син на баща си или защото говори друг език
един от най-добрите ми приятели е циганин съседа ми е турчин и се разбираме прекрасно
не ми е направило впечатление до сега кой какъв е
разбирам да се те нападнали но не са даже нищо не са ти сторили
ако ти отмъстят сам си си виновен и не се чуди защо е станало така
Последно редактирано от haritov : 01-21-2015 на 21:32
С това че не всички са лоши си прав.Всеки си избира съм приятелите.А това което написах горе не съм особено прав.
Nevermorevon след като прочете всичките коментари как мислиш, правилно ли си постъпил?
Филмар...
Speed 3 Axela