- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 20.01 - Още руски консерви на път за Украйна
не аз имам предвид че е абсурдно да се 'готвим' за война - никаква причина няма НАТО да воюва с Русия, нито пък Русия ще нахлуе в държава-член на НАТО, защото реално шансовете й са нулеви.
Ако от нещо свързано с Русия трябва да се притеснявам, то това е ядреното оръжие. Путака вече дори не мога да преценя алчен за власт кретен ли е или се изживява като император.
това зависи от народа, ако масово хората искат в ЕС ми няма проблем, но ако масово не искат ти май си този, който има проблем с това.
защото лично по мой наблюдения ти си май един шмекер-демократ. Готов си на всяка цена да е на твоето дори и да прецакваш демокрацията - ето това са истинските нисши слоеве, въпреки, че им се изражда образ на голямата работа..
Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 18:34
Тъй като аз лично съм голям инат и понякога изпадам в ситуации, които не са благоприятни за мен, но осъзнавам, че съм сгрешил, но от го изтърпявам стоически. И каквото и да става, не се отказвам.
Според мен е в същото положение, осъзнава, че е направил грешка, но е твърде навътре за да се върне обратно. Реално и да напусне Украйна и да върне Крим, украинците ще искат някакви репарации, което значи да налее още пари, а едва ли ще са по-малко от 10-20млрд.$, а инвестициите няма да се върнат обратно към Русия, санкциите ще се махнат, но цялата работа ще стане - много работа за нищо. Доверието на Украйна към Русия няма да се върне, както и на запада. Трябваха 20 години след края на студената война, а сега за 1 година са обратно там.
Това е интересно: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4550964
n00bs
Мисля бъркаш демокрация с ... де да знам ... нещо друго.масово не искат ти май си този, който има проблем с това.
Както не можеш 'демократично' да извършваш геноцид, така не можеш 'демократично' да избереш да живееш във фашизъм. Това е моето мнение поне.
Хихихи, АУРАТА подкрепя фашиската диктатура.
Още няма създала се обстановка, но ако тя дойде, еднин да призове народа както трябва - 1 милион ще са на протест в София. Дам, зависи от нас, може и да изчезнем, но като цяло един момент все ще избие от някъде.
интересно.подкрепя фашиската диктатура
в коя държава има 'фашистка диктатура' ? В какво се изразява ?
Знаеш ли всъщност какво означава тази дума ?
Знам. Ние сме анархия под властта на фашизма.Идват едни американски сенатори и нашите путки веднага им се кланят.
Български истребитили вече щели да бъдат ремонтирани в Полша на три пъти по-високи цени, браво.
Та, тва беше само вметка.
Ти подкрепяш установяването на диктатура. Тези вземания на мерики са само доказателство за изграждането на пдтисничество и робство на българите.
но може демократично да си недоволен от вида на тази демокрация в момента, това, че някой ти казва, че живееш в демокрация съвсем не означава, че тя е добре прилагана.
избора не е между демокрация и фашизъм, а между правилна демокрация и неправилна. Защото сега и най-големи нарушения и престъпления могат се прикриват под името на демокрация, мир и не знам си кво.
Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 18:48
Докато това правителство е на власт, заради такива като аурата и САЩ, ще горим в ада.
Ама Москов, кефи :3
Аз и народа както сме гласували, така и ще си поистикаме гласовете обратно.
Докато някои хора гледат само личната си изгода.....
малко матРиал
"Смъртта на неолибералната глобализация
И така, какви са политическите заключения, които правят правителства и населения по света? Изглежда, че те са четири:
1. Настъпва краят на щатския долар като резервна валута по света, което прави невъзможно продължаването на политиката на супер-задлъжняване за правителството и потребителите в САЩ.
2. Трябва да се очаква завръщане към висока степен на протекционизъм, както в глобалния север, така и в глобалния юг.
3. Правителствата ще започнат отново да спасяват пропаднали предприятия и ще прилагат кейнсиански контрамерки.
4. Трябва да се очаква завръщане към по-социално ориентирани разпределителни политики.
Политическият баланс се завръща в обратна посока. Неолибералната глобализация ще бъде отписана в течение на десет години като един циничен поврат в историята на капиталистическата световна икономика. Реалният въпрос е не дали тази фаза е приключила, а дали завръщането ще позволи, както в миналото, да се възстанови едно състояние на сравнително равновесие в световната система. Или вече е причинена прекалено много вреда? Трябва ли да очакваме повече хаос и насилие в световната икономика, а оттам – и в световната система като цяло?"
Имануел Уолърстайн
Имануел Уолърстайн е един от най-известните американски изследователи на социалните системи и тяхното историческо развитие. Той е автор на множество влиятелни и популярни книги,
klimatronika изпитва крещяща нужда да прочете animal farm на Оруел.
лично аз докато не го направи това спирам да му обръщам внимание на постовете.
"когато в едно общество милиони хора живеят в нищета, разкошът на малко хора превръща свободата в нейно собствено отрицание. В него става дума за религия, а не за вяра. Такова общество е несправедливо, безнравствено, корумпирано, несвободно."
DOOOM
например
Путин?
и защо, как установи?
значи ако някой има мнение различно от твоето, задължително служи на някой и тоя някой е задължително от лошите, щото Атърнала все се възприема, че той го играе винаги от добрите.
Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 22:59
Климатроника едва ли е чел нещо по-дълго от брошура през живота си.
за руското общество ли говориш? защото цитираното го описва твърде добре.
На ефендито отдавна му казах, че е лицемер и лъжехуманист, a той го прие за лична нападка.
За мен неговото поведение говори или за невменяемост, или за религиозен фанатизъм (което за мен е форма на невменяемост), или за защитаване на чужди интереси (което е най-вероятно).
Затова ефенди, не ни баламосвай, ами си кажи колко ти плащат от руското посолство в София.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-23-2015 на 23:15
Welcome to the Jungle...